alt text goes here

Saammeko esitellä - Valokuvaaja
Petri Mast

MINUN ON VAIN ONNISTUTTAVA – JOKA KERTA!

Hääkuvaaja Petri Mast alkoi kuvata häitä vuonna 2006, ja nykyään hän on yksi Suomen menestyneimmistä valokuvaajista. Petrin työssä ei ole sijaa virheille, sillä hänen tehtävänään on dokumentoida yksi monen pariskunnan elämän tärkeimmistä päivistä. Petriä inspiroi tarina kunkin pariskunnan taustalla, ja hän haluaa luoda muistoja, jotka palauttavat tuon erityisen päivän morsiamen ja sulhasen mieliin jopa kymmenen vuotta myöhemmin.

OIKEA KUVAUSPAIKKA ON LÖYDETTÄVÄ NOPEASTI

Petrille on tärkeää löytää aina juuri oikeanlainen kuvauspaikka, eikä tähän ole yleensä kovin paljon aikaa käytettävissä. Petri käyttää mieluiten vain kahta linssiä, joten kuvauspaikkojen on sovittava näille linsseille, jos hän haluaa saada otettua ensiluokkaisia kuvia.

Wedding couple shot

KÄYTÄ SOSIAALISTA MEDIAA UUSIEN TOIMEKSIANTOJEN SAAMISEEN

Petri kuluttaa joka päivä 15-20 minuuttia sosiaalisessa mediassa. Hänelle se on keino löytää uusia toimeksiantoja sekä rakentaa verkostoja.

Photographer taking a picture

JOS HALUAA MENESTYÄ, ON KEHITYTTÄVÄ JATKUVASTI

Petri etsii aina seuraavaa kehityskohdetta. Hän miettii, kuinka voisi lisätä hääkuvauspakettiinsa palveluita, jotta liikevaihto kasvaisi. Petrin työssä sosiaalinen media on tärkeässä asemassa, ja hän onkin oppinut hyödyntämään sitä erittäin hyvin.

Woman trying on wedding dress

MINUSTA ON MAHTAVAA KERTOA PARISKUNNAN TARINA

”Positiiviset hääparit saavat minutkin innostumaan. Siksi hääkuvien ottaminen on juuri oikea työ minulle.”

Lue lisää Petri Mastista.
Photographer with a Canon camera in hand

TÄYDELLISYYDEN TAVOITTELU

EOS 5D Mark IV on erittäin suorituskykyinen ja monikäyttöinen järjestelmäkamera, joka on suunniteltu toimimaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Se ikuistaa kaikki nyanssit, jokaisen värivivahteen ja pienimmätkin yksityiskohdat. EOS 5D Mark IV:ssä on 30,4 megapikselin täysikokoinen CMOS-kenno, ja sillä voi tallentaa 4K-videoita formaateissa 30p ja 60p Full HD -tasoisena.  Kamerassa on edistynyt tarkennus- ja mittaustekniikka, jonka avulla voi ikuistaa hetkiä juuri silloin kuin ne tapahtuvat, myös haastavissa valaistusolosuhteissa.

Lue lisää
Canon EOS 5D Mark IV

HALUATKO LUKEA LISÄÄ?

Tilaa CPN-uutiskirjeemme ja saat inspiraatiota, artikkeleita, vinkkejä ja neuvoja suoraan sähköpostiisi. CPN eli Canon Professional Network on yhteisö sinulle, joka haluat nostaa valokuvaamisesi uudelle tasolle.

Rekisteröidy tässä