Kokonaiskulujen laskentamenetelmä

Katso miten voit laskea Canon-tulostimen kokonaiskulut.

Kokonaiskululaskuri

Omistuksen kokonaiskustannukset perustuvat laitteiston alkuperäiseen hankintamenoon lisättynä musteen tai väriaineen kustannuksilla tietyn ajan kuluessa (ks. ehdot jäljempänä). Huomaa, että muut muuttuvat lisäkustannukset voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin, mukaan lukien muun muassa muut kulutushyödyke-, muste- ja väriainepaketit, suurituottoiset muste- ja väriainepakkaukset, huolto, virrankulutus ja varaosat.

Omistuskustannukset (TCO) perustuvat seuraavaan laskelmaan: [Keskimääräinen väri CPP x väritulostusmäärä - miinus niputettu muste/väriainesivut] plus [Keskimääräinen mono CPP x mono print -tilavuus - miinus niputettu muste/ väriainesivut] plus [laitteistokustannukset] plus [vain MAXIFY GX -mallien huoltokustannukset].

Omistussäästöjen vertailumalleja ovat IDC EMEA Hardcopy Trackerin (Data Q1 2020 – Q3 2020) mukaan 10 myydyintä mustesuihkutulostinta. Tulostimien keskimääräinen myyntihinta (ASP) euroina (€) saatiin IDC EMEA Hardcopy Trackerista (data Q1 2020 – Q3 2020) ja kulutustasanteen hinnasta valmistajan virallisilta verkkosivuilta 2.2.2021.

Canon MAXIFY GX7000 -sarja ja Canon MAXIFY GX6000 -sarjan laitteistot ja kulutushyödykeet on otettu mukaan ja ainoastaan tätä TCO-laskinta varten käyttäen suositeltua vähittäismyyntihintaa ("RRP"), joka sisältää alv.

alv sisältyy hintaan, mutta huomaa, että toimituskulut eivät sisälly hinnoittelulaskelmiin. Hinnat voivat muuttua markkinaolosuhteiden vuoksi.

Tulostuskustannukset perustuvat sekä Canon-tulostimien että kilpailijoiden tulostimien oletusasetusten käyttöön. Tämä vastaa ISO/IEC-tuottotestissä käytettyjä testiolosuhteita asianomaisessa luokan.

Sivukohtaiset kustannukset laskettiin kulutushyödyn myyntihinnasta, joka on ilmoitettu valmistajan verkkosivustoilla jaettuna valmistajien julkaistulla tuotolla, joka on virallisesti ilmoitettu julkisesti saatavilla olevissa ysteissä. Sivukohtaiset kustannukset perustuvat ISO/IEC24712-standardissa mustesuihkutulostimien ja ISO/IEC 19798 -standardissa värilasertulostimen.

Valmistajan eritelmät ja suorituskykytiedot on koottu julkisesti saatavilla olevista tiedoista, mukaan lukien muun muassa valmistajien omat esitteet ja verkkosivustot. Canon ja kilpailijoiden väriaine- ja mustetuotot otetaan valmistajien julkaisemista eritelmistä.

Oikeudenmukaisen vertailun ja tarkan tietojen raportoinnin osalta kulutushyödyketuottotiedot on otettu julkaisuhetkellä saatavilla olevista korkeimmista vakioväärin tai musteen saantoaineista, jotka on määritetty ISO-standardien mukaisesti. Vertailuun eivät sisälly yhdistelmäpakkaukset, XL ja kerrannaispakkaukset. Nämä tiedot ovat julkisesti saatavilla.