Genuine Canon Consumables Hero

Aidot Canon-tarvikkeet

Luonnostaan parempi väriaine

Aidot Canon-mustekasetit on suunniteltu toimimaan täydellisesti Canon-tulostimissa, joten niiden ansiosta voit varmistaa yhtenäisen ja korkealaatuisen tulostusjäljen, luotettavan suorituskyvyn ja täyden vastineen rahoillesi jokaisella tulostuskerralla.

Tarvitsetko apua parhaan musteen löytämisessä?

Selvitä, mikä muste, väriaine tai paperi sopii parhaiten Canon-tulostimeesi.

Lue lisää

Need help finding ink?

Aito Canon-muste

Osta aitoja Canon-musteita

Print More

Tulosta enemmän

Aito mustekasetti tuottaa keskimäärin 35 % enemmän korkealaatuisia tulosteita verrattuna kolmannen osapuolen värikasetteihin.

More reliable prints

Luotettavaa tulostusta

Täysin luotettavaa tulostusta, sillä tulostin ei rikkoudu, musteita ei vuoda ja tulostusjälki on aina huippuluokkaa.

More consistent prints

Yhtenäinen tulostuslaatu

Tasalaatuinen tulostusjälki kestää joka kerta. Ei outoja viivoja tai raitoja tulosteissa*.

Tulosta enemmän


Aidot Canon-mustekasetit tuottavat keskimäärin 35 % enemmän korkealaatuisia tulosteita verrattuna kolmannen osapuolen värikasetteihin*. Mustekasettien vaihtoväli on pidempi, joten saat enemmän vastinetta ostoksellesi.

Print More

Luotettavaa tulostusta

Aito Canon-muste on 100 %:n luotettavaa, joten voi tulostaa ilman huolia*. Aidot mustekasetit eivät mene rikki eivätkä vuoda, joten tulostimesi on turvassa vaurioilta.

More reliable prints

Yhtenäinen tulostuslaatu

Aidot Canon-mustekasetit tuottavat tasaisen tulostusjäljen koko elinkaarensa ajan*. Tulosteiden värit ovat syviä ja eläviä, teksti näkyy kirkkaana, eikä tulosteessa ole viivoja tai raitoja.

More Consistent prints

Mistä aidot musteet tunnistaa?

Etsi hologrammi. Aitojen Canon-mustekasettien pakkauksissa on tunnistamista helpottava Canon-hologrammi, joka vaihtaa väriä. Edestä päin se on kullanvärinen, mutta vaaka-asennossa väri vaihtuu kirkkaaksi sateenkaarenvihreäksi.

Mustekasetin pahvipakkaus

Väärennetyn hologrammin väri ei vaihdu tai se ei vaihdu selkeästi, kun sitä katsotaan eri kulmista. Väärennetyt hologrammit ovat usein sotkuisia tai ne näyttävät vahingoittuneilta tai sumeilta. Myös värit ja koko voivat olla virheellisiä.

Paper ink packaging

Mustekasetin muovipakkaus

Eurooppalaisissa muovisissa mustesuihkutuotteiden pakkauksissa tai kuplamuovisissa monipakkauksissa ei ehkä ole hologrammia. Voit tunnistaa väärennetyt tuotteet etsimällä Canon-logoja, joiden väri on väärä, painolaatu sumea tai fontti(koko) virheellinen. Pakkauksissa voi myös olla kirjoitusvirheitä. Väärennetty tuote voi näyttää uudelleensuljetulta, käytetyltä tai peukaloidulta.

Plastic ink packaging

Perustuu Canonin tilaamaan vuoden 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab -tutkimukseen, jossa vertailtiin Canonin ja muiden valmistajien mustekasetteja.

Lue Buyers Labin testiraportti ja tutustu Canonin alkuperäisten musteiden tarjoamiin etuihin (vain englanniksi)

Muuta kiinnostavaa

*Perustuu Canonin tilaamaan vuoden 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab -tutkimukseen, jossa vertailtiin Canonin ja muiden valmistajien mustekasetteja.