Canon julkaisee plotWAVE- ja colorWAVE-T -sarjat

Canon julkaisi plotWAVE- ja colorWAVE-T-sarjat, seuraavan sukupolven suurkuvatulostimet teknisten asiakirjojen tulostukseen. Canonin plotWAVE- ja colorWAVE-T-sarjat perustuvat toimiviksi todettuihin ja luotettaviin teknisiin ratkaisuihin, kuten CrystalPoint ja Radiant Fusing, ja niissä yhdistyvät viimeisimmät tuotesuunnittelu- ja ohjaintekniikkainnovaatiot sekä erittäin tuottava tulostusjärjestelmä, jonka avulla voidaan tuottaa helposti ja luotettavasti laadukkaita teknisiä piirustuksia, julisteita ja myyntipistetulosteita. Molemmat T-sarjat sisältävät myös PRISMA Tech Suite -työnkulkuratkaisun, ja tulostimien useat tietoturvaominaisuudet takaavat vahvan tietosuojan. Lisäksi kiertotalouden periaatteiden mukainen suunnittelu tukee ympäristöaloitteita.

  • Uusi plotWAVE-T-sarjan yksiväritulostin on saatavilla viitenä mallina: T30/35, T50/55 ja T75.

  • PRISMAproduce Tech -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat helposti luoda ja hallita monimutkaisia asiakirjakokonaisuuksia ja lähettää ne verkkoselaimesta yhdelle tai useammalle tulostimelle.

  • Uusi colorWAVE T-sarja on satavilla kahtena mallina: T60 ja T65.

Canonin plotWAVE- ja colorWAVE-sarjat on kehitetty arkkitehti- ja insinööritoimistoille, rakennusalan ja valmistavan teollisuuden yrityksille sekä valtion virastoille ja kaupallisten tulostuspalvelujen tarjoajille, jotka käsittelevät suuria määriä teknisiä asiakirjoja. Tuotesarjat ovatkin saavuttaneet markkinoilla kestävän johtoaseman. Sarjojen julkaisun jälkeen plotWAVE- ja colorWAVE-laitteita on asennettu eri puolille maailmaa jo yli 62 000 kappaletta. Laitteet tuottavat luotettavasti tarkkoja ja laadukkaita tulosteita yhdellä painikkeen painalluksella tarpeen mukaan.

Uudet plotWAVE-T-sarjan yksiväritulostimet korvaavat aiemmat plotWave-tuotteet ja ovat saatavilla viitenä mallina: T30/35, T50/55 ja T75. Laitteilla voidaan tuottaa jopa kymmenen A1-tulostetta minuutissa, ja niihin mahtuu kuusi 914 millimetriä leveää materiaalirullaa, joilla on jopa 1 200 metriä materiaalia.

Uusi colorWAVE-T-sarja korvaa aiemmat ColorWave-versiot ja on saatavilla kahtena mallina: T60 ja T65. Kummallakin mallilla voidaan tuottaa neljä A1-väritulostetta minuutissa. T60-malliin mahtuu neljä rullaa tulostusmateriaalia, kun taas T65-malliin mahtuu kuusi rullaa, joilla on jopa 1 200 metriä materiaalia. Lisäksi T65 tarjoaa enemmän vaihtoehtoja korkeampaa laatua kaipaaville käyttäjille sekä entistä monipuolisemman tulostusmateriaalivalikoiman. Kaikki mallit ovat saatavana myös monitoimitulostimina, joihin on mahdollista integroida skanneri sekä pinoamisesta tai tulosteiden taittoista huolehtiva ratkaisu.

Uudet plotWAVE- ja colorWAVE-T-sarjat tarjoavat ammattilaisille kaikki tuottavaan työskentelyyn tarvittavat työkalut, ja ne on varustettu uudella ja entistä paremmalla POWERsync+-ohjaimella. POWERsync+-ohjaimessa on entistä sujuvammin toimiva ohjelmisto sekä entistä enemmän muistikapasiteettia, minkä ansiosta töiden käsittely tapahtuu salamannopeasti. Lisäksi siinä on Microsoft Windows 10 IoT Enterprise 2021 -käyttöjärjestelmä, joka takaa, että järjestelmän suojauksesta huolehtivat aina viimeisimmät Microsoft Windows -tietoturvaominaisuudet. Tulostettavia töitä voidaan lähettää mistä tahansa ja monilta erityyppisiltä laitteilta, ja uuden Remote ON -etäkäynnistystoiminnon ansiosta tulostin on käyttövalmis, kun käyttäjä saapuu paikalle. Tuottavuutta parantavat ja käyttöä helpottavat entisestään tulostimien päällä oleva merkkivalo, joka ilmaisee tulostimen tilan, sekä lokeroanturi, joka laskee automaattisesti ja ilmoittaa, kuinka paljon tulostusmateriaalia on jäljellä.

Tuottavuutta parantaa myös plotWAVE- ja colorWAVE-T-sarjojen uusi PRISMA Tech Suite -työnkulkuratkaisupaketti, jonka avulla asiakkaat voivat hallita tulostusprojektejaan vaivattomasti ja pitää aina kaikki langat hyppysissään tehokkaan ja näppärän työnkulkusovelluksen ja työkalujen avulla. Näihin lukeutuvat seuraavat ratkaisut:

PRISMAproduce Tech -ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat helposti luoda ja hallita monimutkaisia asiakirjakokonaisuuksia ja lähettää ne verkkoselaimesta yhdelle tai useammalle tulostimelle. Käyttäjät hyötyvät johdonmukaisemmasta tulostusprosessista ja luotettavammasta tulostuslaadusta sekä omista asetusmalleista ja helpommasta ylläpidosta.
PRISMAlytics Accounting, tietoturvallinen pilvipohjainen työkalu, joka kerää tietoa esimerkiksi laskutusta ja käytön seurantaa varten.
PRISMAlytics Dashboard, tietoturvallinen pilvipohjainen hallintatyökalu, joka tarjoaa kattavasti tietoa tulostustoiminnan tuottavuuden seurantaan ja maksimointiin.
PRISMAservice, keskitetty tietoalusta, jonka avulla Canon voi tarjota huoltoa ja tukea nopeammin ja tehokkaammin sekä palvella asiakkaitaan sujuvammin. PRISMAservice maksimoi käyttöajan, sillä se tarjoaa laajan valikoiman huoltotyökaluja samasta paikasta.

Koska tietoturva on ensiarvoisen tärkeää asiakkaille, Canon on kehittänyt entisestään sisäänrakennettua SMARTshield-tietoturvaratkaisua, joka huolehtii plotWAVE- ja colorWAVE-T-sarjojen laitteilla tulostamisen turvallisuudesta Microsoft-tietoturvapäivitysten, PIN-koodien tai salasanojen avulla. Järjestelmänvalvoja voi määrittää, milloin tietoturvapäivitykset otetaan käyttöön ja lähettää käyttäjille ilmoituksen uusien tietoturvapäivitysten saatavuudesta ja päivitysten tilasta. Tämän jälkeen käyttäjät voivat syöttää PIN-koodin tai salasanan juuri ennen tiedoston tulostamista. Kun käyttäjä saapuu tulostimen luokse, hänen on syötettävä PIN-koodi tai salasana ClearConnect-ohjauspaneelin kautta voidakseen valita tiedoston ja tulostaa sen tietoturvallisesti. Tämä ehkäisee tehokkaasti tiedostojen asiatonta tulostamista.

plotWAVE-T-sarjan Radiant Fusing -teknologia ja colorWAVE-T-sarjan CrystalPoint-teknologia ovat ENERGY STAR -sertifioituja ja varustettu energiansäästötilalla, joten kumpikin ratkaisu auttaa osaltaan vähentämään toiminnan ympäristövaikutuksia. Aivan kuin edeltäjänsä, jotka toimivat edelleen täydellisesti asiakkaiden käytössä, myös uudet T-sarjan laitteet on suunniteltu pitkäikäisiksi. Vähintään 85 % laitteiden materiaaleista on kierrätettäviä tai uudelleenkäytettäviä. plotWAVE-T-sarjan tulostimien väriainepullot on valmistettu vähintään 50-prosenttisesti kierrätysmuovista, ja osa colorWAVE-T-sarjan tuotteiden Toner Pearls -pakkauksesta on suunniteltu toimimaan huoltoalustana. Molemmat T-sarjat hyötyvät lisäksi Canonin älyajureista ja PRISMA Tech Suite -työnkulkuratkaisuista, joiden ansiosta tulostaminen onnistuu yhdellä yrittämällä. Näin säästyy tulostusmateriaalia, väriainetta, mustetta ja energiaa.

Canon luottaa niin vankasti plotWAVE- ja colorWAVE-T-sarjojensa laatuun, että se laajentaa huoltonsa koskemaan myös tulostustarvikkeita, varaosia, huolto-ohjelmistoja ja tietoturvapäivityksiä tulostimen käyttöiän ajaksi. 1proCARE+, joka tarjoaa kustomoitavia 36, 48 tai 60 kuukauden huoltovaihtoehtoja, on nyt saatavilla myös plotWAVE- ja colorWAVE-T-sarjojen tulostimille. Palveluun sisältyy samana päivänä etänä ja seuraavana päivänä paikan päällä tarjottava tuki, ja se kattaa työn, matkat, varaosat ja kuvantamislaitteet.

  1. Tämä viittaa T-sarjan tulostimen keskimääräiseen käyttöikään, joka on Canon Production Printingin määritelmän mukaan seitsemän vuotta.