UUDEN CANON PROSTREAM 1800:N SUORITUSKYKY VASTAA VAATIVIMPIINKIN DIGIPAINAMISEN TUOTANTOTARPEISIISI

Canon on tänään julkistanut uuden jatkuvasyöttöisen digitaalisen mustesuihkupainokoneen ProStream 1800:n, joka on ProStream 1000 -sarjan uusin malli. Parannetulla tuotantonopeudella, jopa 133 m/min, uusi laite tarjoaa paremman resoluution ja painolaadun kuin mikään muu vastaavalla nopeudella toimiva digitaalinen painokone. Se tarjoaa siten ihanteellisen ratkaisun tuotantokäyttöön, jossa halutaan saavuttaa paras mahdollinen suorituskyky.

Haluamme tukea asiakkaidemme intohimoa painamiseen, joten ProStream 1800 on suunniteltu viemään digipainotuotanto täysin uudelle tasolle, joka vastaa asiakkaan muuttuneita vaatimuksia. Yhdistämällä uudet mustesuihkuinnovaatiot sekä hyviksi todistetut offset-tekniikat painokone luo ainutlaatuisen tasapainon korkean tuottavuuden, erinomaisen painolaadun, joustavuuden ja käyttökohteiden monipuolisuuden kesken. Digituotantolaitteita käyttävät yritykset voivat nyt laajentaa tarjontaansa siirtämällä korkeamman volyymin työnsä offset-painamisesta digitaaliseen mustesuihkuun. Tehosta tuotantoa, leikkaa läpimenoaikoja ja paranna voittomarginaaleja koko laajan painotyösovellusvalikoiman osalta – mukaan lukien premium- ja high volume -suoramainokset, kirjat, katalogit ja aikakauslehdet.

Parannetun 133 m/min käsittävän tuotantonopeuden ansiosta (66 % nopeampi kuin ProStream 1000) ProStream 1800 tuottaa tunnissa jopa 107 500 A4-pintaa tai 11 300 4/4 värillistä B2-arkkiasäilyttäen erinomaisen painojäljen. Kasvanut nopeus merkitsee parempaa tuottavuutta. Voit luottaa painokoneen käsiteltäväksi suuremmatkin työmäärät nyt ja tulevaisuudessa.

ProStream 1800 voi saavuttaa erittäin korkean painolaadun valtavalla materiaalivalikoimalla, mukaan lukien tavalliset offset-päällystetyt, päällystämättömät ja mustesuihkuoptimoidut paperit, jotka ovat painoltaan 40–300 g/m2. Tuota helposti kalenterit, julisteet ja myymälämateriaalit painokoneella, joka pystyy käsittelemään materiaalia, joka on leveydeltään 556 mm ja pituudeltaan 1 524 mm. Vaihtaessasi pituusformaatista toiseen sinun ei tarvitse enää keskeyttää tuotantoa varmistaaksesi saumattoman siirtymisen – malli tarjoaa operaattoreille lisää joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Painokoneen ilmankiertoon perustuva kuivausjärjestelmä kuivaa kaikki painotyöt tasaisesti, joten voit käyttää tehokkaasti monenlaista eri paperityyppiä säilyttäen lopputuotteen  korkean vaatimustason. Koska järjestelmä ei pääse kosketuksiin paperin kanssa, se suojaa kuvapintaa optimaalisen tuloksen takaamiseksi sekä kiillon ja paperipinnan säilyttämiseksi. Sensoriin kytketty tekoäly tekee tuotannon aikana sopeutuksia kuivausjärjestelmään, mikä takaa parhaan laadun. Olitpa tuottamassa muotia esittelevää kirjaa tai korkealuokkaista mainosta, voit olla varma, että lopputulos tekee vaikutuksen. Haluatko lisäbonuksen? Kone ylläpitää myös optimaalista web-lämpötilaa vähentäen näin energiankulutusta.

ProStream 1800 käyttää pietsosähköisiä 1 200 dpi:n drop-on-demand-tulostuspäitä sekä omaan ColorGrip-teknologiaan perustuvaa pigmenttipohjaista polymeerimustetta, mikä varmistaa värien yhtenäisyyden. Canonin prosessinaikainen laadunvalvonta (Inline Quality Control), korkeatasoinen kamerajärjestelmä, tarjoaa myös automaattisen laadun varmentamisen, joten operaattorit säästävät näin aikaa laadunvalvonnassa. 

Menestyksekäs ProStream 1000 pysyy edelleen saatavilla ja nykyiset asiakkaat voivat helposti päivittää järjestelmänsä ProStream 1800:aan, jos he tarvitsevat lisää volyymiä. Näin asiakkaat voivat helposti sopeutua muuttuvaan markkinadynamiikkaan samalla, kun järjestelmä säilyttää korkean laadun, nopeuden sekä tukee useita eri materiaaleja.

Peter Wolff, Vice President, Canon Europen EMEA-alueen teollisen tuotantotulostamisen ratkaisuista vastaava johtaja, kommentoi: ”Me Canonilla jaamme asiakkaidemme intohimon painaa ja ymmärrämme, että koska yritysten on sopeuduttava muuttuviin markkinavaatimuksiin, myös meidän teknologiamme on kehityttävä. Uuden ProStream 1800:n julkistuksen myötä voimme tukea asiakkaita, jotka haluavat lisätä tuotantomääriään ilman, että laatu tai nopeus kärsii. Uusi painokone merkitsee laajennusta menestyksekkäälle ProStream-teknologialle, joka lanseerattiin vuonna 2017. Olemme innoissamme tästä uudesta vahvistuksesta 30 konetta sisältävään konekantaamme, koska pystymme näin tarjoamaan asiakkaille äärimmäistä suorituskykyä.”