Canon RC-V100

RC-V100

Canon RC-V100 -kauko-ohjausyksikkö antaa lisää mahdollisuuksia videokuvaukseen. Langallisella kauko-ohjausyksiköllä voi ohjata lähes kaikkia videokameran toimintoja niin studiokuvauksessa kuin hankalissakin olosuhteissa kuvattaessa.

Edut

  • Tehokas langallinen videokameran toimintojen kauko-ohjaus
  • Ammattikäyttöön suunniteltu näppäinasettelu
  • Erilliset säätimet vaativien kuvausparametrien asettamiseen
  • Tarkennuksen, aukon, herkkyysvahvistuksen ja kameran muiden tärkeimpien toimintojen suora hallinta¹
  • Asetusten nopea säätö kameran valikkojen kautta
  • Helppo käyttö myös heikossa valaistuksessa taustavalaistujen painikkeiden ansiosta
  • Käyttäjäkohtainen ohjaus erikseen määritettävillä painikkeilla
  • Canonin ammattilaisvideokameroiden ja EOS-elokuvakameroiden tuki
  • Sopii käytettäväksi yhtä hyvin studiossa ja kuvauskohteessa
  • Nopeampaa tiedonsiirtoa ja enimmillään 100 m:n käyttöalue lisävarusteena saatavalla Canonin RR-100-kaapelilla

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon RC-V100

Monikäyttöinen kauko-ohjausyksikkö


Tämä Canonin ammattilaistason videokameroiden tehokas langallinen kauko-ohjain tuo kuvauksen perus- ja lisäasetukset sormiesi ulottuville. Liitä kauko-ohjain REMOTE A –liitäntään vakiomallisella 5 m:n pituisella kaapelilla, jossa on 3,5–2,5 mm:n liitin, tai REMOTE B –liitäntään (lisävarusteena saatavilla 8-nastaisilla RR-10- ja RR-100-kaapeleilla). Kauko-ohjaimen ansiosta toiminta nopeutuu, samanaikainen käyttö on mahdollista ja etäisyys voi olla jopa 10 m / 100 m.

Monipuolinen hallinta


RC-V 100:ssa yhdistyvät edistyneen kauko-ohjaimen ja tavallisesti studioissa käytettävän kameran ohjausyksikön parhaat puolet. Lähes kaikkia toimintoja voi hallita tarkennuksesta aukon säätöön ja zoomin ohjaukseen. Valittavissa on myös käyttäjäkohtaisia asetuksia, kuten esimääritettyjä kuvatiloja, ja kuvan säätöjä, kuten knee point ja slope.

Laajat käyttömahdollisuudet


Kameran kauko-ohjausta tarvitaan esimerkiksi silloin, kun kamera on asennettu puomiin, tai muuttuvissa olosuhteissa, joissa vaaditaan kameran nopeaa säätöä - kauko-ohjausyksikön avulla kuvaaminen onnistuu hyvin myös tällaisissa olosuhteissa. RC-V100:n ansiosta Canon-ammattilaisvideokamerat ovat entistä monipuolisempia ja luovempia työvälineitä.

Selkeästi asetellut näppäimet


Näppäimet on aseteltu selkeästi, ja tärkeimmät toiminnot ja kuvasäädöt voi valita nopeasti, vaikka kaikki kameran ominaisuudet eivät olisikaan tuttuja. Tärkeimmät toiminnot on niputettu kolmeen pääalueeseen, ja niiden käyttö ja omaksuminen on helppoa. Yleisiä kuvasäätöjä käytetään valintakiekoilla, joten kuvan hienosäätö kauko-ohjaimella on vaivatonta. Lisäksi ohjaus on entistä monipuolisempaa käyttäjän mukautettavien painikkeiden ansiosta.

Selkeä ja helppo ohjaus missä ja milloin tahansa


Taustavalaistut painikkeet helpottavat kuvausta heikossa valaistuksessa, ja valinnoille voi määrittää äänimerkin.

Laiteohjelmiston päivitykset


Kameran laiteohjelmisto saattaa vaatia päivityksen, jotta se on yhteensopiva RC-V100:n kanssa. Jos RC-V100:n REMOTE B –liitäntää ei ole vielä otettu käyttöön, se voidaan tehdä huoltopäivityksessä käyttämällä laitteen USB-porttia.

¹Objektiivin ohjaus ei ole käytettävissä PL-kiinnityksellä varustetuissa EOS-elokuvakameroissa tai käsisäätöisillä objektiiveilla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon RC-V100 ominaisuuksista ja toiminnoista.

RC-V100 Arvostelut

CPN.jpeg

Canon Professional Network -palvelu

Inspiraatiota, koulutusta, tuotetietoa ja uutispäivityksiä Canon-laitteita käyttäville ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sekä edistyneille harrastajille ympäri maailmaa.