low-light photography

Hämäräkuvauskamerat

Ikuista auringonlaskun aito tunnelma Canonin hämäräkuvauskameroilla, joissa on HS System.

Teräviä ja tarkkoja kuvia

Älypuhelimella hämärässä otetut kuvat saattavat epäonnistua. Canoniin hämäräkuvaukseen tarkoitetun kompaktikameran edistyksellisen optiikan, kennojen ja prosessorien ansiosta voit ottaa kauniita ja realistisia kuvia myös hämärässä.

photography clarity

Ikuista todellinen tunnelma

Salaman käyttäminen hämärässä voi pilata kuvan tunnelman: kasvot näyttävät kalpeilta, värit epäluonnollisilta ja taustat tummilta. Canonin hämäräkuvauskameroilla, joissa on HS System, saat kauniita kuvia ilman salamaa, ja ikuistat juuri sen, mitä näet.

face woman photography

Jäähyväiset epätarkkuudelle

Käsivaralta kuvaaminen hämärässä voi aiheuttaa kameran tärähtelyä ja tuottaa epätarkkoja kuvia, mutta Canonin HS System -järjestelmällä, valovoimaisilla objektiiveilla ja älykkäällä kuvanvakaimella varustetuilla hämäräkuvauskameroilla voit kuvata käsivaralta kynttilänvalossa tai konsertissa ja saada silti teräviä kuvia.

shooting handheld in low light

Edistynyt tekniikka takaa laadukkaat kuvat hämärässä

Canonin innovatiivisessa HS System -järjestelmässä yhdistyvät tehokas DIGIC-prosessori ja herkkä kuvakenno, joka kerää tavallista enemmän valoa. Ne takaavat erinomaisen kuvanlaadun, ja tallennat hetkien aidon tunnelman myös hämärässä kuvatessasi.

Valovoimaiset objektiivit

Canonin f/1,8-objektiivit päästävät kameraan enemmän valoa, joten voit käyttää lyhyempiä valotusaikoja ja saada tarkempia kuvia. HS System -järjestelmällä ja tasokkailla objektiiveilla varustetut edistykselliset Canon-kamerat ovat täydellinen valinta laadukkaaseen hämäräkuvaukseen.

G7 X camera

älykäs kuvanvakain

Canonin uraauurtava älykäs optinen kuvanvakain vähentää kameran tärähtelyn vaikutuksia ja mahdollistaa tarkkojen kuvien ottamisen hämärässä myös käsivaralta. Täysin automaattinen kuvanvakain mukautuu eri tilanteisiin ja takaa upeat tulokset.

low light city photography

Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa tuotteissa.