Canon EOS R3 -laiteohjelmistopäivitys V1.21

Lisää EOS R3 -kameraan uusia ominaisuuksia ja parempi suorituskyky, ja nosta luovuutesi uudelle tasolle. Laiteohjelmistopäivityksen V1.21 voi ladata maksutta, ja se on helppo asentaa muutamassa minuutissa. [lataa tästä]

Jatkuva kuvaus jopa 195 kuvaa/s täydellä resoluutiolla

Laiteohjelmisto V1.21 sisältää mukautettavan nopean kuvaustilan, jonka ansiosta jatkuvaa kuvausta voi nopeuttaa 30 kuvasta sekunnissa huimaan 195 kuvaan sekunnissa. 1 Se sopii erinomaisesti nopeasti liikkuvien kohteiden pienten yksityiskohtien paljastamiseen, mikä ei olisi mahdollista perinteisellä aika-asteikolla.

Kameran valikon avulla kuvataajuudeksi voidaan asettaa 30–195 kuvaa/s ja yhden kuvasarjan kuvien määräksi 2–50. Voit kuvata täyden tarkkuuden JPEG-, HEIF- ja RAW-tiedostoja tällä tavalla, jotta voit työskennellä joustavasti niin kuin haluat.

EOS R3

240p:n Full HD -video

EOS R3 -kameran upeiden 4K- ja 6K-ominaisuuksien lisäksi laiteohjelmisto V1.21 tarjoaa Full HD -kuvauksen erittäin nopealla 240p-kuvataajuudella. Se tuottaa sulavat hidastustehosteet, jotka näyttävät liikkuvien kohteiden pienet yksityiskohdat.

240p Full HD video

Hyödynnä syvyyssommittelua

Kun terävyysalue on kapea, EOS R3 -kamera voi vaihdella tarkennusta automaattisesti läheltä kauas sarjakuvauksen aikana. Kun nämä kuvat yhdistetään, tuloksena on täydellinen terävyysalue.

Laiteohjelmistopäivityksen V1.21 ansiosta kuvasarjan voi nyt yhdistää kamerassa ja saada täydellisen lopputuloksen. Toimintoa voi käyttää myös esikatseluun paikan päällä, jotta näet, mitä jälkikäsittelyssä voi saavuttaa ja olla varma, että saat kaiken tarvitsemasi.

Syvyyssommittelu sopii erinomaisesti lähi- tai makrokuvaukseen, kun terävyysalue on rajallinen. Sen avulla valokuvaajat voivat myös lyhentää useiden eri kuvien jälkikäsittelyyn kuluvaa aikaa, jolloin lopputulos saadaan nopeasti suoraan kamerassa.

In-camera depth compositing

RAW-tiedostojen käsittely pilvessä

Laiteohjelmistopäivitys V1.21 mahdollistaa RAW-tiedostojen lataamisen image.canon-pilvipalveluun käsittelyä varten, jotta kuvanlaatu on mahdollisimman hyvä.

Sen jälkeen ne voidaan muuntaa HEIF- tai JPEG-tiedostoiksi pilvipalvelussa syväoppivien värikuvien muodostuksen ja suuren ISO-herkkyyden kohinanpoiston algoritmien avulla. Tuloksena on upeita kuvia, joissa on vähemmän häiriöitä yksityiskohtaisilla alueilla ja vähemmän kohinaa, kun kuvataan suurella ISO-herkkyydellä.

RAW file processing in the cloud

Ammattimainen nopeutetun videon kuvaaminen

EOS R3 sopii erinomaisesti nopeutettujen videoiden kuvaamiseen: aseta kamera kuvaamaan tietyin väliajoin 2 sekunnista aina 99 tuntiin, 59 minuuttiin ja 59 sekuntiin ja ota jopa 3 600 kuvaa. Sarjan lopussa kuvat yhdistetään teräväpiirtovideoksi ilman erillistä ohjelmistoa. Voit olla luottavaisin mielin: virtakatkoksen tai akun tyhjenemisen yhteydessä kamera jatkaa virran palattua siitä, mihin se jäi, eikä nopeutetun videon asetuksia tarvitse määrittää uudelleen.

Mene lähelle yhdellä painikkeen painalluksella

EOS R3 -kameralla kuvaavien ammattilaisten palautteen perusteella olemme lisänneet 1,6-kertaisen digitaalisen rajauksen tai kuvasuhteet 1:1, 4:3 ja 16:9 määritettäväksi johonkin kameran mukautettavista säätimistä. Silloin voit rajata kaukana olevia kohteita lähemmäs laskematta kameraa silmältä, esimerkiksi vaativissa tilanteissa, kun haluat heti täydellisen lopputuloksen, jonka voi lähettää nopeasti toimistolle.

Get close at the touch of a button
  1. Automaattivalotus ja automaattitarkennuksen seuranta eivät ole käytettävissä nopean sarjakuvauksen tilassa. Tallennettavien kuvien enimmäismäärä on 50