01-m50 hero

Tuote

EOS M50 – uusi julkaisu

Viisi kiehtovaa ihmistä ja viisi upeaa videota – yksi kamera ja lukemattomia mahdollisuuksia


Katso mitä voit saada aikaan peilittömällä Canon EOS M50 4K -kompaktikameralla. Viisi uskalikkoa kokeili ensimmäisten joukossa kameran uusia ominaisuuksia – oletko sinä seuraava?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Katie McDonnell

Katie on Ninja Warrior UK -finalisti ja suosittu vloggaaja, joka on toiminut myös Ellie Gouldingin, Anne Hathawayn ja Milla Jovovichin stunt-näyttelijänä.

Vapaa liikkumaan

Katie McDonnell esittelee huimia parkour-liikkeitään. Canon EOS M50 -kameran takana poikaystävä Erik. Hidastetussa videossa (120 kuvaa/sekunnissa) Katien backflip näyttää upean pehmeältä, ja kaukosäätimen ansiosta ginger flip pianon yli meni purkkiin ensiyrityksellä.

Erik käytti sarjakuvausta (10 kuvaa sekunnissa) tallentaessaan Katien mahtavan 360 asteen voltin alas parvekkeelta ja siirsi kuvat näppärästi langattomalla yhteydellä kannettavaan tietokoneeseen.

"HALUSIN KOKEILLA ONNISTUUKO GINGER FLIP PIANON YLI…"

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Alex Vizeo

Reppureissaaja ja valokuvaaja Alex on matkustanut kaikissa maanosissa ja voittanut useita palkintoja blogikirjoituksillaan.

Erilainen Pariisi

Selfietikku, kännykkä ja Canon EOS M50 -kamera varusteinaan Alex Vizeo hyödynsi stillkuvien ja videoiden etäkuvausta – ja rakastui uudelleen kotikaupunkiinsa Pariisiin. Alex kipusi salaisille kuvauspaikoille talojen katoilla ja tallensi EOS M50 -kamerallaan huipputarkkoja 4K-kuvia Ranskan upean pääkaupungin kuuluisista nähtävyyksistä. Paris au max!

"TÄTÄ JUURI ETSINKIN...PARIISIN PARAS NÄKYMÄ! "

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kay Nambiar

Selviytyjät-finaalin voiton jälkeen Kaysta tuli suosittu malli, muusikko, TV-juontaja ja Instagram-tähti.

Mies ja vene – pakomatka urbaanista elämästä

Kay Nambiar tunnetaan Selviytyjät-sarjasta, mutta yksinolo veneessä Amsterdamin ulkopuolella sai hänet kaipaamaan kaupunkielämän helppoutta.

Canon EOS M50 -kameran helposti vaihdettavat objektiivit tekivät kuitenkin kuvaamisesta yksinkertaista. Kay kohtasi matkallaan myös laiduntavia lehmiä – ja nappasi upeita lähikuvia kätevän kosketa ja vedä -automaattitarkennuksen avulla!

"AION HANKKIA VENEEN JA KATSOA MINNE ASTI SE MINUT VIE! "

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Celine Bernaerts

Celinen kädenjälki näkyy Voguen ja Ellen sivuilla, ja hänen tyylivinkkinsä ovat saavuttaneet suuren suosion yhteisöpalveluissa.

Huippustylisti studion ulkopuolella

Tunnettu huippustylisti Celine Bernaerts jätti studion valot taakseen ja suuntasi luontoon mukanaan Canon EOS M50. Celine yhdisti älypuhelimensa kameraan ja otti useita selfieitä älykkäällä automaattikuvauksella – kameran sisäinen RAW-käsittely hoiti loput!

Celine sai lainaksi hevosen ja nappasi upean otoksen mahtavan päivän päätteeksi!

"MATKAN KIEHTOVIN HETKI? PÄÄSEN KUVAAMAAN HEVOSIA. "

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

Anne Dubndidu

Anne on auringonpalvoja, personal trainer, kirjoittaja ja alati hymyilevä ilopilleri, jonka fitness-aiheinen videoblogi on huippusuosittu.

Yöllinen kiipeilyseikkailu

Anne Dubndidu on vieraillut useita kertoja Pic Saint Loupin kiipeilyreitillä Languedocissa – muttei koskaan aiemmin yöaikaan. Canon EOS M50 -kameran nopean 22mm/f2-objektiivin ja pitkän valotusajan ansiosta kuvaaminen onnistui vaivatta myös heikossa valaistuksessa.

Annen otti valomaalauskuvia matkan varrella niin innokkaasti, että ehti juuri ja juuri todistamaan uskomattoman kauniin auringonnousun – ja ottamaan täydellisen selfien.

"KOKEILE UUSIA JUTTUJA – ET JÄÄ KATUMAAN. "

Canon EOS M50

Paljasta omat luovat kykysi Canon EOS M50 -kameralla

LUE LISÄÄ