Mod25_GALI

Sopii erityisesti luovaan videokuvaukseen

Ainutlaatuinen elokuvatasoinen videokuvaus

Kuvaa upeita elokuvatasoisia videoita. Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus mahdollistaa tarkan kohteen seurannan ja dramaattiset tarkennusmuutokset kosketustarkennuksen ja STM-tarkennustekniikan ansiosta.
Näe Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus toiminnassa

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Vakaat kuvat

Viisisuuntainen kuvanvakautusjärjestelmä pitää kuvan vakaana myös silloin, kun käytetään objektiiveja, joissa ei ole kuvanvakainta. Dynaamisen kuvanvakaimen kanssa yhteensopivat EF-M- ja EF-S-objektiivit parantavat kuvan vakautta entisestään.
Näe viisisuuntainen kuvanvakautusjärjestelmä toiminnassa

Mod38_HP

Vaikuttava kuvanlaatu

Voit kuvata 60 kuvan sekuntinopeudella Full HD -videoita, joissa on upea syvyys ja kirkkaus. Suuri kuvataajuus sopii hyvin toimintajaksojen kuvaamiseen ja tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja hidastustoistolle.

Hallitse yksityiskohtia

Vapauta luovuutesi hallitsemalla täydellisesti aukkoa, valotusaikaa ja ääntä manuaalisessa videokuvaustilassa. Laajenna äänen tallennusvaihtoehtoja ulkoisen mikrofonin tuloliitännän avulla.

Mod39

Vaivatonta editointia

Säilytä herkät yksityiskohdat käyttämällä ensisijaista huippuvalotoistoa. Hyödynnä Canonin kuva-asetuksia, jotka mahdollistavat monipuolisen editoinnin ja auttavat sinua luomaan yhtenäisen tunnun EOS- ja Cinema EOS -kameroilla otettuun materiaaliin.

EC394

Lisää EOS M5 -etuja

EOS M5

EOS M5

Canonin peilittömien kameroiden uusi lippulaiva laadukkaaseen ja nopeaan kuvaamiseen.

Katso ja inspiroidu