Ehdot

CANON EUROPA N.V. CANON EOS RP -HYVITYSKAMPANJAN EHDOT

1. KAMPANJAN JÄRJESTÄJÄ

Kampanjan järjestäjä on Canon Europa N.V., jonka rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Alankomaat (”Canon”).

2. TIETOA TARJOUKSESTA

2.1 Osallistujat

2.1.1 Kaikkien Osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita ja asuttava Euroopan talousalueella, Andorrassa, Monacossa tai Sveitsissä. ("Osallistuja").

2.1.2 Kaikkien osallistujien katsotaan hyväksyneen nämä ehdot itseään sitoviksi.

2.1.3 Jakelijat ja jälleenmyyjät eivät saa osallistua kampanjaan itse eivätkä asiakkaidensa puolesta.

2.2 Kampanjatuotteet, -alue ja -ajat

2.2.1 Kampanjatarjouksen voi lunastaa 27.2.2019 klo 0.00 ja 30.6.2019 klo 0.00 välisenä aikana ("Kampanja-aika").

2.2.2 Kampanjaan sisältyvät vain kohdassa 3 mainitut tuotteet ("Kampanjatuotteet"), jotka on ostettu seuraavissa maissa toimivilta jälleenmyyjiltä: Alankomaat, Andorra, Belgia, Espanja, Italia, Itävalta, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Monaco, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Unkari tai Viro, tai verkkokaupoista, joiden verkkotunnus tai rekisteröity osoite on jossakin yllä luetelluista maista ("Kampanja-alue").

2.2.3 Kaikkien Kampanjatuotteiden on oltava uusia ja aitoja Canon-tuotteita. Käytetyt tai kunnostetut tuotteet tai tuotteet, jotka ovat väärennettyjä tai jotka loukkaavat jollakin tavoin Canon-ryhmään kuuluvien yritysten omaisuuden suojaamisoikeuksia (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta rinnakkaiset tai ”pimeästi” hankitut tuotteet) eivät kuulu tämän Kampanjan piiriin. Lue lisää rinnakkaisista tuotteista käymällä Canonin kaupassa

2.2.4 Euroopan talousalueelle sekä Sveitsiin, Andorraan ja Monacoon toimitettavien Kampanjatuotteiden on oltava Canon Europa N.V:n toimittamia tai Euroopan talousalueella, Sveitsissä, Andorrassa tai Monacossa sijaitsevien Canon-konsernin yritysten toimittamia. Tarkista asia aina jälleenmyyjältäsi pettymysten välttämiseksi.

2.2.5 Tämä kampanja ei koske myyjälle palautettuja (toimivia) Kampanjatuotteita, eikä kyseisiä tuotteita koskevia hyvityshakemuksia oteta huomioon. Mikäli väärinkäytöksiä ilmenee, Canonilla on mahdollisuus ryhtyä oikeustoimiin.

3. Osallistuminen

3.1.1 Osallistuja voi osallistua kampanjaan ostamalla CANON EOS RP -kameran tai CANON EOS RP -varustepakkauksen JA CANON EOS RP -kampanjaan sisältyvän objektiivin. LISÄKSI Osallistujan on tehtävä kelvollinen hyvityshakemus verkossa. Hakemus on tehtävä kampanja-aikana.

3.1.2 CANON EOS RP -kampanjaan sisältyvät objektiivit: EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM, RF 35mm F1.8 MACRO IS STM, EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM, EF 24-70mm f/4L IS USM, EF 70-200mm f/4L IS II USM, EF 16-35mm f/4L IS USM, RF 24-105mm F4L IS USM.

3.2 Osallistuaksesi toimi näin:

(i) Täytä hakemus huolellisesti verkossa (ilmoita myös tuotteiden sarjanumerot).

(ii) Skannaa, lataa ja liitä hakemukseesi kopio kummankin tuotteen kuitista tai tilausvahvistus verkossa tekemästäsi ostoksesta (sis. ALV).

(iii) Sen jälkeen Osallistujat saavat sähköpostitse vahvistuksen, että hakemus on vastaanotettu. Viesti sisältää myös kirjautumistiedot portaaliin, josta Osallistujat voivat tarkistaa hakemuksensa tilan. Jos et saa vahvistusta sähköpostitse 24 tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä tai käytössäsi ei ole tietokonetta, ota yhteys hakemuspalveluun numerossa +353 16 990 990.

3.3 Kampanjatuotteita on tarjolla saatavuuden mukaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Canon ei ole vastuussa, mikäli jälleenmyyjä ei pysty toimittamaan Kampanjatuotteita Kampanja-aikana.

3.4 Hyvityshakemuksen voi tehdä vain kerran yhtä Kampanjatuotetta kohden.

3.5 Tätä kampanjaa ei voi yhdistää mihinkään muuhun kampanjaan.

3.6 Hyvityshakemuksen vastaanottamisen ja tarkistuksen jälkeen Osallistujat saavat ostamiensa Kampanjatuotteiden hintaa vastaavan summan Käteishyvityksenä. Muut maksutavat eivät ole mahdollisia.

3.7 Canon pyrkii tekemään BACS-siirron 28 vuorokauden kuluessa kaikilta osin täytetyn ja kelvollisen hakemuksen vastaanottamisesta.

3.8 Mikäli Osallistuja ei ole valinnut valuuttaa hakemuslomakkeessa tarjotuista valuutoista, Canon voi valita sen oman harkintansa mukaan.

3.9 Canon ei käsittele hyvityshakemuksia, jotka on vastaanotettu hakemusten vastaanoton päättymispäivämäärän, 28.9.2019, jälkeen. Canon ei käsittele hyvityshakemuksia, joiden Canon katsoo olevan puutteellisesti täytettyjä tai epäselviä. Canon ei ole vastuussa hakemuksista, jotka ovat myöhästyneet tai jotka eivät ole tulleet perille.

3.10 Yhtä kelvollista hyvityshakemusta kohti suoritetaan vain yksi BACS-maksu.

3.11 Jos saat hyvityksen ja olet ALV-rekisteröity, hyvitys voi vähentää hankinnan verotusarvoa ja vaikuttaa yrityksesi verotukseen.

4. VASTUUVAPAUTUS

4.1. Canon sanoutuu lain sallimassa määrin irti vastuusta, joka liittyy mihin tahansa osallistujille kampanjan aikana aiheutuviin menetyksiin, vahinkoihin tai tapaturmiin mistä tahansa syystä. Mikään näissä säännöissä ei kuitenkaan poista eikä rajoita Canonin vastuuta henkilövahingosta tai kuolemasta, joka aiheutuu Canonin työntekijöiden tai edustajien todennetusta huolimattomuudesta.

4.2. Poikkeuksellisissa tilanteissa Canon voi mitätöidä muut kampanjaehdot tai muokata ja/tai muuttaa niitä ilman korvausvelvollisuutta, mikäli tällaiset muutokset ovat tarpeellisia ja objektiivisesti perusteltavissa.

4.3. Canon pidättää itsellään oikeuden tarkastaa mitkä tahansa pyynnöt, jotta se voi varmistua siitä, että näitä ehtoja noudatetaan, sekä mahdollisten lisätietojen ja lisäasiakirjojen pyytämiseksi. Canonilla on myös oikeus perua tai estää ilman erillistä ilmoitusta kampanjaan osallistuminen sellaisilta henkilöiltä, jotka ovat osallistuneet tai yrittävät osallistua kampanjaan kiellettyjä keinoja käyttämällä. Canonin ratkaisut ovat lopullisia eikä niistä voi valittaa.

4.4 Jos toimivaltainen tuomioistuin havaitsee jonkin näiden ehtojen kohdan mitättömäksi, lainvastaiseksi tai toimeenpanokelvottomaksi, kyseinen kohta suljetaan pois näistä ehdoista, jotka muutoin säilyvät täysin voimassa siinä määrin kuin lainsäädäntö enimmillään sallii.

5. TIETOSUOJA

Canon Europa N.V., 59 Bovenkerkerweg, 1185 XB, Alankomaat, on osallistujien toimittamien henkilötietojen rekisterinpitäjä henkilötietoja suojaavan lainsäädännön mukaisesti. Antamasi henkilötiedot säilytetään suojatusti ja voidaan siirtää suojatulle palvelimelle Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Osallistujilta kerättyjä henkilötietoja käsitellään Canonin kuluttajien yksityisyyspolitiikan mukaisesti.

6. OIKEUDELLISET KYSYMYKSET

Koska olet osallistuva kuluttaja, kampanjoidemme osalta sovelletaan asuinmaasi lakeja. Sinulla saattaa olla oikeus oikeuskäsittelyyn omalla kielelläsi ja paikallisessa tuomioistuimessa. Paikallinen kuluttajaneuvonta voi neuvoa sinua oikeuksiisi liittyen. Nämä ehdot eivät rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi.