A faster, more flexible approach to packaging.

Tuotepakkaukset

Varmista, ettei yrityksesi jää muista jälkeen – kehitä nopeampi ja joustavampi lähestymistapa tuotepakkauksiin.

Jotta tuotteet erottuvat vilkkailla markkinoilla, brändinomistajien on luotava ainutlaatuisia tuotepakkauksia ja pystyttävä muuttamaan niitä nopeasti tarvittaessa.

Digitaaliset teknologiaratkaisumme sujuvoittavat työnkulkua ja tekevät pienten erien painamisesta entistä nopeampaa ja kustannustehokkaampaa, joten asiakkaasi voivat testata ja hioa tuotepakkauksiaan rauhassa.

Pakkausten painatusteknologiamme edut

Benefits Benefits

Tarjoa suunnittelun vapautta

Luo laadukkaita pakkauksia, joita on helppo muokata.

Benefits Benefits

Auta asiakkaita viimeistelemään ulkoasu

Paina pieniä eriä ja prototyyppejä taloudellisesti.

Benefits Benefits

Päihitä tiukat aikataulut

Kehitä automatisoituja end-to-end-työnkulkuja pienellä vaivalla.

Benefits Benefits

Paranna tarjontaasi

Tarjoa uusia viimeistelyvaihtoehtoja ja innovatiivisia sovelluksia.

Uudenlaista ajattelua

Thinking out of the box.
Canonin tuen ja tekniikan ansiosta olemme hyvää vauhtia etenemässä kohti tavoitteitamme.

Atle Andreassen

i-Packin perustaja

Haaste

Norjalainen pakkaus- ja myymälämateriaaligrafiikan tuottaja i-Pack halusi parantaa ja laajentaa palvelutarjontaansa tekemällä enemmän painotöitä talon sisällä. Alihankkijoiden käyttäminen oli hidasta ja kallista, eikä yritys voinut valvoa työn laatua ja tarkkuutta eikä tehdä prototyyppejä taloudellisesti.

Thinking out of the box.
The solution

Ratkaisu

Keskusteltuaan Canonin kanssa i-Pack päätti, että paras tapa saavuttaa kunnianhimoiset kasvutavoitteet oli investoida Arizona -tasotulostimeen. Nopea ja erittäin monipuolinen Arizona oli täydellinen ratkaisu pienten erien laadukkaaseen painamiseen.

Hyödyt

Ratkaisumme puolitti ulkoistuskulut, lyhensi toimitusaikoja 30 prosentilla ja kasvatti tulostusmääriä 300 prosenttia. Uusi, monipuolinen teknologia antoi i-Packille myös mahdollisuuden tarjota asiakkailleen harvinaisempia uusia sovelluksia, kuten painatusta puu-, muovi- ja teräspintoihin.

The benefits

Erotu kilpailluilla markkinoilla kehittämällä luovia ja kustannustehokkaita ratkaisuja pakkaustuotantoon.


OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

Näin se toimiiAvainratkaisut

Colorado 1640

Ensimmäinen Canonin ainutlaatuista UVgel-teknologiaa hyödyntävä Colorado-tulostin takaa tinkimättömän tuottavuuden ja upean painolaadun monenlaisille materiaaleille ja vaatii vain vähän ylläpitoa.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.

Arizona

Monipuoliset Arizona-UV-tasotulostimet sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin jäykille ja joustaville materiaaleille ja tuottavat upean painolaadun jopa nopeassa käytössä.

ColorWave 700

ColorWave 700 -monitoimijärjestelmä soveltuu erilaisten graafisten suurkuvasovellusten tuotantoon. Tehokas suurkuvatulostin tuottaa laadukkaita, heti kuivia ja vettä hylkiviä kuvia sekä julisteita pinnoitetulle, pinnoittamattomalle ja mukautetulle materiaalille.
Offering high quality, instant dry and waterproof prints on coated, uncoated and custom media.
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality

imagePRESS

Digitaaliset imagePRESS-väripainokoneet tarjoavat tehokkaan suorituskyvyn ja upean laadun, ja mallistoon kuuluu kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin sopivia malleja.

ProCut

Tarkat, tehokkaat ja monipuoliset automaattiset ProCut -leikkauspöydät graafisiin sovelluksiin. Mukana toimitettava ohjelmisto virtaviivaistaa työnkulkua luonnosvaiheesta viimeistelyyn.
ProCut
Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers

imagePROGRAF

Suurkuvatulostinmallisto tuottaa laadukkaat tulosteet huipputehokkaasti ja takaa graafisten sovellusten vaatiman väriavaruuden ja tarkkuuden.

ONYX Thrive

ONYX Thrive on skaalautuva suurkuvatulostukseen tarkoitettu tuotantoratkaisu graafisen alan sovelluksiin. Sen luomat virtaviivaiset ja kattavat työnkulut tuottavat luotettavan tarkat, laadukkaat ja virheettömät lopputulokset.
ONYX Thrive
Pysy muuttuvien markkinoiden edellä – investoi pakkausten painatustyökaluihin.