Discover the future of books with end-to-end digital printing solutions that drive new revenue streams.

Digitaalinen kirjojen painaminen

Tutustu kattaviin digitaalisiin kirjojen painamisen ratkaisuihimme, jotka vievät kirjat tulevaisuuteen ja tukevat uusia tuottovirtoja.

Kirjojen elinkaaren lyhenemisen, painosmäärien pienenemisen ja myynnin ennakoimattomuuden vuoksi kustantajat tarvitsevat entistä innovatiivisempia painoratkaisuja.

Uusimman digitaalisen tekniikan avulla voit vastata taloudellisten pienten painosmäärien kasvavaan kysyntään, optimoida kustantajien toimitusketjun ja saada tuotteet markkinoille nopeammin.

Digitaalisen kirjojen painamisen edut

Benefits Benefits

Nopeammin markkinoille

Kattavat työnkulut parantavat tuottavuutta

Benefits Benefits

Uudet palvelut kustantajille

Joustavat painosmäärät yksittäiskappaleisiin asti

Benefits Benefits

Virtaviivaistettu prosessi

Poista tehottomat manuaaliset prosessit

Benefits Benefits

Optimoitu toimitusketju

Digitaaliset painomallit voivat vähentää ylivarastointia

Uusi kappale kirjojen painamisessa

The Canon solution enabled us to deliver high quality products quickly, efficiently and reliably.
Canonin ratkaisun avulla pystyimme toimittamaan korkealaatuisia tuotteita nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Fredrik Borg

Väliaikainen toimitusjohtaja, Holmbergs

Haaste

Ruotsalainen Holmbergs-painotalo on digitaalisen painannan edelläkävijä, joka halusi investoida uusimpaan tekniikkaan voidakseen vastata kirjojen pienten painosmäärien kasvavaan kysyntään. Yritys halusi myös parantaa tuottavuutta, karsia kustannuksia ja tarjota samalla asiakkaille enemmän mukautus- ja personointivaihtoehtoja.

The Canon solution enabled us to deliver high quality products quickly, efficiently and reliably.
New ‘book of one’ production model, with automated workflows from job submission to delivery.

Ratkaisu

Kehitimme PRISMAproduction -ohjelmistoon perustuvan ratkaisun, jota täydennettiin nopealla ColorStream -mustesuihkutulostimella ja Tecnau LaserMax -viimeistelyjärjestelmällä. Näin Holmbergs pystyi tarjoamaan uuden ”book of one” -tuotantomallin sekä automatisoidut työnkulut työn vastaanotosta toimitukseen asti.

Hyödyt

Ratkaisumme nosti painomääriä voimakkaasti, sillä se tarjosi nopeamman ja taloudellisemman kertaluontoisen kirjatulostuksen laadun kärsimättä. Sen avulla Holmbergs pystyi myös tarjoamaan asiakkaille enemmän kirjojen räätälöintimahdollisuuksia, kuten yksilölliset ISBN-viivakoodit, logot ja kuvat.

Sharp rise in print volumes, by providing faster, more economical one-off book printing.

Katso, kuinka digitaaliset kirjojen painamisen ratkaisumme voivat auttaa sinua säilyttämään kilpailuasemasi muuttuvilla markkinoilla


OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME


Avainratkaisut

A breakthrough range of software solutions that help you streamline and automate workflows.

PRISMA -ohjelmistopaketti

Mullistava valikoima ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat sujuvoittamaan ja automatisoimaan työnkulkuja kaikissa tuotannon vaiheissa.

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma on erittäin monipuolinen värimustesuihkurullapainokone, jossa yhdistyvät huippuluokan painojälki ja toiminnan joustavuus. Se soveltuu tehokkuutensa ja luotettavuutensa ansiosta erinomaisesti postitus- ja julkaisukäyttöön sekä kaupalliseen käyttöön.
A highly versatile colour inkjet web press that offers both exceptional quality and flexibility.
The most productive high speed, high volume monochrome digital presses in their class

varioPRINT 6000

varioPRINT 6000 -sarjan nopeiden ja tehokkaiden digitaalisten mustavalkopainokoneiden tuottavuus, luotettavuus ja helppokäyttöisyys ovat luokkansa parhaimmistoa. Ne käsittelevät myös monenlaisia materiaaleja.

ProStream 1000-sarja

Suurten digitaalisten painovolyymien kaupallisiin tuotantoympäristöihin tarkoitettu ProStream 1000 -sarja (ProStream 1000 ja 1800) yhdistää offset-laadun ja materiaalien joustavuuden sekä digitaalisen mustesuihkutulostimen tuotantotehokkuuden ja monipuolisuuden. Se takaa juuri sinun intohimoasi vastaavan suorituskyvyn.
ProStream 1000 series
varioPRINT iX-series

varioPRINT iX-sarja

VarioPrint iX -sarja mullistaa kaupallisen painotoiminnan. Se yhdistää upean inkjet-painolaadun, laajan materiaalivalikoiman, korkean tuottavuuden ja kustannustehokkuuden. Painotalot voivat tehdä minkä tahansa painotyön sovitussa toimitusajassa ja kilpailukykyiseen hintaan. Näin he voivat luoda uusia tuottoja ja kasvattaa liikevaihtoaan.
Paina kirjoja nopeammin ja joustavammin ja huolehdi samalla katteista.