PALVELUT

Saapuvan tiedon käsittely

Overhead shot of casually dressed office workers sat around a communal table comparing graphs on laptops and clipboards.

Vastaanota yritysviestintä digitaalisessa muodossa

Automatisoimalla ja integroimalla kaikki saapuvan viestinnän kanavat, kaikki viestintämuodot ja kaikkina aikoina, saavutat täydellisen läpinäkyvyyden ja jäljitettävyyden.

Jätä paperiversioiden varassa toimivien ja digitaalisten kanavien hallinta Canonin älykkään tietojen luokitteluratkaisun huoleksi. Prosessien automatisointi ja täysin hallinnoitu tietojen luokittelu, hakeminen ja käsittely sekä asiakirjojen taltiointi mobiililaitteilla auttaa parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta ja lyhentämään vastausaikoja.

Ohjelman sisältö

Monikanavainen asiakirjojen taltiointi

Älykäs paperi-, sähköposti-, verkko- ja mobiiliasiakirjojen taltiointi takaa hyvän kokonaiskuvan asiakaskohtaisesta viestinnästä.

Edistynyt luokittelu

Kognitiivinen taltiointi tunnistaa asiakirjatyypit ja niiden sisällön ja asiayhteyden automatisoitujen työvaiheiden tai lähtevän viestinnän avainsanojen kautta ja parantaa siten asiakasviestintää.

Varmennuspalvelut

Varmista asiakirjojen ja tietojen täydellinen tarkkuus, eheys ja aitous kattavalla automatisoidulla vertailulla päätietoihin liiketoimintasääntöjen mukaisesti.

Analytiikka ja raportointi

Tehosta liiketoimintaa kattavalla raportoinnilla ja lisäarvoa tuovalla analytiikalla ja seuraa vastaanotettua sisältöä, sisällön lähettäjiä sekä määriä ja trendejä.

Valmiudet

Älykäs tunnistus

Tarkka asiakirjojen tunnistus mahdollistaa edistyneen automaationopeuden ja aiempaa nopeamman saapuvan viestinnän käsittelyn.

Modulaarinen ja skaalattava

Liiketoimintaprosessien modulaarinen ja skaalattava käyttöönotto vähentää kustannuksia yhdistelmäpalveluiden ja älykkäiden ulkoistusratkaisujen ansiosta.

Joustava hinnoittelu

Joustava ja skaalattava, käytön mukaan määräytyvä hinnoittelumalli mahdollistaa toiminnan mukauttamisen saapuvan postin vaihteleviin määriin sopivaksi on mahdollista.

Afro-haired man and auburn-haired woman holding a tablet device chat to a colleague as they perch on desks by a window.
Automatisoi saapuvien liiketoiminta-asiakirjojen taltiointi ja käsittely ja nopeuta työvaiheita.

Muut palvelut ja ratkaisut

Two women in soft focus look over a tablet device as downlights glimmer in the foreground.

Digital Mailroom

Nopeuta työskentelyä, vähennä kustannuksia ja palvele asiakkaita entistä paremmin tehokkaan postin käsittelyn ansiosta.

Two women and a man sitting in front of a long white desk adorned with PCs compare notes between pieces of paper and a tablet device.

Asiakasviestinnän hallinta verkossa

Pilvipohjainen ja asiakaskeskeinen käyttöympäristö parantaa kustannustehokkuutta.

Nopeuta tietojen taltiointia ja analysointia Canonin yrityspalvelujen avulla.

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME