PALVELUT

Canon Ascent-ohjelma

Liiketoiminnan tukipalvelumme auttavat sinua tunnistamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja vastaamaan painoalan nykyisiin ja tuleviin haasteisiin

Rekisteröidy nyt

Esittelyssä Canon Ascent -ohjelma

Liiketoiminnan kehittämisaloite, jonka tarkoitus on tukea asiakkaitamme nyt ja tulevaisuudessa. Kaikille kutsutuille Canonin ammattitulostusratkaisujen asiakkaille avoin ohjelma on räätälöity asiakkaan omien tavoitteiden ja päämäärien mukaan ja pyrkii inspiroimaan toimintaa näkemyksillä, työpajoilla, mentoroinnilla ja yhteisötietojen jakamisella. Johtavien ulkopuolisten asiantuntijoiden ja Canonin eksperttien vetämä ohjelma tukee eri tehtäväkokonaisuuksia, kuten myyntiä ja markkinointia, avaten arvokkaita näkökulmia erilaisiin trendeihin ja aiheisiin. Canon Ascent -ohjelman lähestymistapa on tarpeidesi mukaisesti etätuen ja kasvokkain tapahtuvien tapaamisten yhdistelmä.

Canon Ascent Programme

Tässä ovat mentorimme

Canon Ascent -ohjelman mentorointituen ansiosta saat tarvitessasi yhteyden alan asiantuntijaan joustavan aikataulun puitteissa kertatapaamisista säännöllisiin kokouksiin kasvokkain tai etäyhteyden kautta oman tilanteesi mukaan.

Rekisteröidy Canon Ascent -ohjelmaan

Jacky Hobson

Jacky Hobson

Jackylla on 30 vuoden markkinointikokemus pääasiassa painoalan asiakkaiden liiketoiminnan suunnittelua tukevien markkinointistrategioiden, -suunnitelmien ja -taktiikoiden suunnittelusta.

Jo Lloyd

Jo Lloyd

Jo on saanut korvaamatonta kokemusta painoalalta keskittyessään myynnin, hallinnon ja käyttäytymisen koulutukseen sekä tiimityöhön.

Marion Stefani

Marian Stefani

Marianilla on runsaasti kokemusta päämäärätietoisesta liiketoiminnan suunnittelusta. Hänellä on erityistä asiantuntemusta muiden muassa graafisesta suunnittelusta, työnkulusta, innovoinnista ja digitaalisen painatuksen liiketoimintastrategiasta.

Richard Mayer

Richard Mayer

Richardin ydinosaamisaluetta on markkinointikokonaisuus ja erityisesti asiakkaan huomiointi, markkinoinnin suunnittelu, markkinointiviestintä ja brändin tärkeys.

Ole-Bengt Moe

Ole-Bengt Moe

Ole-Bengtillä on laaja asiantuntemus erilaisista liiketoiminnan innovaatioista, kuten myynnin johtamisesta, prosesseista, liiketoiminnan kasvun ja hallinnon tuesta.

Muita ratkaisuja

Digital Presses

Digitaaliset painokoneet

Suuren kapasiteetin painokoneet yrityksen sisäiseen tai kaupalliseen painamiseen.

Business Software

Liiketoimintaohjelmistot

Ohjelmistoratkaisut, jotka muuttavat liiketoimintamallejasi

Cut Sheet Presses

Arkkisyöttöiset järjestelmät

Luotettavat ja tehokkaat digitaaliset painokoneet kaupalliseen tuotantoon, tehokkaaseen yrityksen sisäiseen tulostus- ja painotuotantoon ja julkaisuun

Continuous Feed Printers

Rullasyöttöiset tuotantotulostimet

Kattavat ratkaisut kirjojen, sanomalehtien ja suoramarkkinoinnin painamiseen ja muihin painotöihin

Workflow Software

Työnkulkuohjelmistot

Monipuoliset työnkulkuohjelmistomme auttavat parantamaan tuottavuutta, säästämään kustannuksia ja selviytymään tiukimmistakin aikatauluista.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja Canon Ascent -ohjelmasta

OTA YHTEYTTÄ