CANON TALKS

TERVETULOA DIGITAALISEEN TULEVAISUUTEENTulevaisuus, tekoäly ja teknologia

Canon Talks on keskustelusarja, jossa pohditaan digitalisaatiota tiedonhallinnan ja erityisesti sen arvon kasvattamisen näkökulmasta. Mistä lähtökohdista tiedon arvon kasvua tulisi edistää ja mitä pitäisi ensimmäiseksi laittaa kuntoon? Miten eri yrityksissä relevantin tiedon paremman hyödyntämisen haastetta on lähestytty ja miten siinä on onnistuttu?


Juontajana toimii digitalisaation asiantuntija ja biohakkeri Teemu Arina aisaparinaan Canonin asiantuntija. Vaihtuvina vieraina kuulemme tiedon arvon parissa työskenteleviä asiantuntijoita. Videot julkaistaan Youtube-kanavallamme ja podcastit löydät iTunes-palvelustamme sekä Spotifysta. Seuraa meitä LinkedInissä tai Twitterissä, niin saat varmasti tiedon uusien jaksojen julkaisusta ensimmäisten joukossa! Voit myös osallistua keskusteluun aiheesta tunnisteilla #tiedollearvoa ja #canontalks. Tutustu Canonin näkemykseen tiedon arvon kasvattamisesta, liity keskusteluun ja inspiroidu kanssamme!

Kuuntele podcastProsessien- ja tiedonhallinnan ratkaisut

Hands scrolling through a tablet screen

Dokumentinhallinta HR

Sujuvoita henkilöstöhallintoa automaattisilla prosesseilla, jotka parantavat hallittavuutta ja läpinäkyvyyttä.

Toimintajarjestelma

Toimintajärjestelmä

Canon Toimintajärjestelmä on konseptoitu dokumentinhallinnan valmisratkaisu, jonka avulla organisaatio pystyy hallitsemaan laatujohtamisen dokumentteja ja prosesseja tehokkaammin.

sopimushallinta

Sopimushallinta

Sopimushallinnan valmisratkaisu sähköiseen sopimustenhallintaan.