Pimp Up Your Store

Kattava valikoima vähittäiskaupan myyntipistesovelluksia, jotka muuttavat myymälän ilmeen
Pimp up your store

Pimp Up Your Store on Canonin ainutlaatuinen painettu näytekirja, joka esittelee erilaisia dynaamisiin vähittäiskaupan ympäristöihin räätälöityjä myyntipistesovelluksia.

Vähittäiskauppa: suunnistautuminen dynaamisilla markkinoilla

Painopalvelujen tarjoajat ja kylttien valmistajat tietävät, kuinka tärkeää vähittäiskauppa on. Mutta vähittäiskauppa on myös nopeasti muuttuva markkina. Miksi? Sähköisen kaupankäynnin ja verkkokaupan takia. Asiakkaita houkutellakseen liikkeiden on oltava innovatiivisia ja vuorovaikutteisia. Niiden on oltava myös fyysisesti jännittäviä, mikä on seikka, jota verkkokaupat eivät pysty tarjoamaan. Ja tämä on kohta, jossa printti astuu kuvaan. Printti pystyy auttamaan liikkeitä muuttamaan sisustustaan laadukkaasti ja lisäämään arvoaan. Printti pystyy auttamaan liikkeitä luomaan asiakkaitaan varten uuden ilmeen. Printti pystyy auttamaan liikkeitä erottumaan joukosta. Tämä kirja näyttää, miten saadaan aikaan ällistyttäviä vähittäiskaupan myyntipistesovelluksia ja seurataan vähittäiskaupan uusimpia trendejä. Löydät myös printtimedian esimerkkejä, joista voi löytää uusia ideoita erilaisiin painetun median sovelluksiin.

Yli 30 erilaista tulostusmateriaalia, kuusi painotekniikkaa

Pimp Up Your Store on enemmän kuin pelkkä esimerkkejä tarjoileva kirja myymälän tuunaamisesta. Kyseessä on vähittäiskaupan visuaalisen viestinnän opas. Kirjassa esitellään yli 30 erilaista tulostusmateriaalia ja kuusi digitaalista tulostustekniikkaa, joiden avulla saadaan aikaan hämmästyttäviä vähittäismyyntisovelluksia. Kirjan näytteet on painettu UV- ja UVgel-, vesipohjaisella, lateksi- ja (eko)liuotin- ja myös CrystalPoint-painotekniikalla, joilla saadaan aikaan laadukkaita ja kestäviä painatteita. Olipa kyseessä vähittäiskaupan kyltit, suurkuvatulosteet tai sisustus, tästä kirjasta löytyy jotakin jokaiseen myymälään.

Tutustu Pimp Up Your Store -kirjan sovelluksiin ja tulostusmateriaaleihin napsauttamalla tätä.

Pimp up your store 2

Ei sisällä PVC-muovia

Ympäristönsuojelun tarve on muuttunut erittäin tärkeäksi viimeisen vuosikymmenen aikana. Yhteiskunnat valmistautuvat uusiin ympäristötavoitteisiin EU:ssa ja maailmanlaajuisesti. Vähentääkseen hiilijalanjälkeään ja ympäristövaikutuksiaan yritykset ovat ryhtyneet merkittäviin toimiin. Vähittäiskaupan visuaalisessa viestinnässä Canon näkee PVC-vapaiden materiaalien kasvavan kysynnän. Tässä kirjassa käsitellään sitä, kuinka sinä voit käyttää suuren koon PVC-vapaita graafisia materiaaleja upeiden vähittäiskaupan sovellusten tekemiseen. Kirjassa esitellään yli 30 erilaista painomateriaalia, joista osa on PVC-vapaita ja biohajoavia, ja kuusi digitaalista tulostustekniikkaa, joilla voidaan tuottaa suurikokoisia korkealaatuisia ja kestäviä graafisia tulosteita. Olipa kyseessä vähittäiskaupan kyltit, sisustus tai ikkunagrafiikka, kirjalla on annettavaa jokaiselle myymälälle.

PVC-vrij

Täydellinen pari

Kaikki suuren koon grafiikan Canon Imaging Supplies -tulostusmateriaalit on testattu ja todettu toimiviksi visuaalisen viestinnän markkinoiden laajimmin käytettyjen digitaalisten tulostustekniikoiden yhteydessä. Canon tarjoaa tulostusmateriaaleja ja tarvikkeita oman verkkokauppansa kautta. Canon haluaa toimia yrittäjän täydellisenä kumppanina.

Löydät kaiken mikä liittyy Canonin suurkuvamateriaaleihin verkkokaupasta ja Canon Imaging Supplies -materiaalioppaasta. Sopivimman suuren koon grafiikan tulostusmateriaalin löydät valitsemalla vain käytettävissä olevat tulostimet ja haluamasi sovellukset. Tarvitsetpa sitten valokuvapaperia, vinyyliä, erilaisia kankaita tai erikoispapereita, Canonilla on parhaat tuotteet taidetulostukseen, näyttögrafiikkaan, mainostauluihin tai myymälän sisustusprojekteihin.