iX: huippuluokan käyttökokemus

Kuvanlaatu, kustannustehokkuus, tuottavuus

TILAA NÄYTEPAKKAUS

Paras tapa kokea iX on tutustumalla siihen omin käsin


Tilaa näytepakkaus, niin voit todeta omin silmin varioPrint iX -sarjan laitteiden huippulaadun ja poikkeuksellisen monipuolisuuden. Myynnin yhteyshenkilöt antavat sinulle mielellään lisätietoja ja vastaavat sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Tilaa näytepakkaus
Image

Enemmän tuottoja. Uutta liiketoimintaa.

Haluatko tuottaa painotuotteita helposti ja nopeasti – laadusta tinkimättä? Huippulaadukas offset-tasoinen painojälki, digitaaliset työnkulut, huippuluokan tuottavuus ja matalat käyttökustannukset lyhytsarjaisessa painotuotannossa. Älä tyydy vähempään.

varioPrint iX -sarja mullistaa kaupallisen painamisen. Erinomaisen kuvanlaadun ja laajan materiaalivalikoiman ansiosta voit vastaanottaa kaikki asiakkaidesi painotyöt ja toimittaa ne edullisesti sovitussa aikataulussa. Kustannustehokas mustesuihkupainaminen tarjoaa sinulle uusia tuottomahdollisuuksia, joiden ansiosta voit laajentaa nykyistä liiketoimintaasi.

Oletko valmis huippuluokan käyttökokemukseen?


Lue lisää varioPRINT iX -sarjasta

Uusi arkkisyöttöisen inkjet-painamisen käyttökokemus

speed speed

Koe huipputuottavuus

Paras mahdollinen suorituskyky ja käytettävyysaste. Yli 9 000 SRA3-pintaa tunnissa tai 320 A4-pintaa minuutissa. Keskimääräinen käytettävyysaste yli 90 %.

image02 image02

Lue lisää kustannus-
tehokkuudesta

Kustannustehokkaat painolaitteet laskevat kokonaiskuluja. Saavutat säästöjä työvoimakuluissa sekä prosessointi- ja tuotantokustannuksissa.

Image03 Image03

Koe huippulaatu

Huippuluokan tasalaatuinen painojälki. Innovatiivisen iQuariusiX-teknologian ansiosta lopputulos vetää vertoja kaikille nykyisille painotekniikoille.

image04 image04

Koe printti-sovellusten monipuolisuus

Tutustu monipuolisiin printin sovellusmahdollisuuksiin. Painaminen ja viimeistely onnistuu erityyppisille ja -painoisille materiaaleille – yhdellä tuotantoajolla.

Haluatko nähdä huippuluokan inkjet painolaadun omin silmin?

Tilaa maksuton näytepakkaus jo tänään!

TILAA NÄYTEPAKKAUS