Colorado 1650

Colorado 1650

Joustava valinta

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME

jopa 159 m2/h

kiiltopintatilassa

Enintään 1800 dpi

tulostustarkkuus

2 rullaa

automaattinen syöttö ja vaihto

1625 mm

rullan enimmäisleveys

Uusi UVgel-tulostin, jossa joustavat musteet sekä matta- tai kiiltäväpintainen viimeistely

Tutustu monipuolisten käyttösovellusten tuomiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. FLXfinish -viimeistely antaa kaikille materiaaleille virheettömän kiiltävän tai ylellisen mattapinnan. Tuota tyylikkäitä tapetteja, upeita tarroja tai huomion kiinnittäviä etu- ja taustavalaistuja mainosnäyttöjä edullisesti ja aikataulussa.

Yksi tulostin. Kaksi viimeistelyä

Ilahduta asiakkaita edukseen erottuvilla kiiltopintaisilla mainoksilla tai mattapintaisella, värikkäällä tapetilla – saat kaikki yhdellä laitteella. Musteita tai tulostusmateriaalia ei tarvitse vaihtaa.

Erittäin monipuolinen

Tuota laadukkaita ja kestäviä tulosteita erilaisille materiaaleille, kuten itsekiinnittyvälle vinyylille, polyesteritekstiileille, lämpöherkille materiaaleille ja tavalliselle paperille. UVgel-musteiden joustava ja tavallista venyvämpi koostumus takaa laadukkaan kuvan materiaalin taittamisesta, taivuttamisesta tai rullaamisesta huolimatta.

Erinomainen tuottavuus

Tasalaatuinen tulostusnopeus ja nopea töiden käsittely lyhentävät toimitusaikoja. Kaksi käytön aikana vaihdettavaa tulostusmateriaalirullaa ja musteen täyttö käytön aikana mahdollistavat keskeytymättömän tulostuksen ja lyömättömän tuottavuuden.

UVgel printer


Kilpailu markkinoilla on kovaa. Siksi meidän on oltava entistä nopeampia, edullisempia ja parempia. Ennen erilaiset rajoitukset haittasivat toimintaamme jatkuvasti – sitten löysimme Coloradon.

Michael Hiemann – Siepro (DE)

Ylivoimainen automatiikka

Jatkuvaa valvontaa ei tarvita: laitteessa jatkuva suutinten valvonta, kätevä automaattinen tulostuspäiden huolto, automaattinen materiaalin syöttö sekä rullausmoduuli.

Edulliset käyttökustannukset

Laitteen entistä pienempi musteenkulutus, edulliset huoltokustannukset ja kustannustehokkaat tulostusmateriaalit parantavat kannattavuutta. Ylivoimainen automatiikka säästää käyttäjien aikaa.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Tärkeimmät tekniset tiedot

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Enimmäisnopeus 159 m2/h kiiltopintatilassa

 FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

FLXfinish -viimeistely, jossa UV LED -kovetus ja kiillon mukautus

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

Kaksi rullaa, joissa automaattinen syöttö ja vaihto, leveys enintään 1 625 mm

Print resolution 600x1800 dpi

Tulostustarkkuus jopa 1 800 dpi

Katso kaikki tekniset tiedot

Key Specifications

Colorado ProCare after-sales service programme

You’ve chosen the best there is in large format graphics printing. Colorado ProCare will ensure you stay in pole position.

Download Colorado ProCare service brochure

Colorado ProCare after-sales service programme
Applications

Käyttötavat

FLXfinish -viimeisteyn ansiosta käyttäjä voi valita tulostekohtaisesti joko matan tai kiiltävän pinnan, jolloin pinnoista saadaan erinäköisiä ilman, että tarvitsee vaihtaa mustetta tai tulostusmateriaalia. Joustavat UVgel-musteet tukevat useita erilaisia materiaaleja, kuten vinyylitarroja ja polyesteritekstiilejä. Ne kestävät venymistä, joten tulosteita voi taittaa tai taivuttaa ongelmitta.

Wall decoration with the perfect finish

Tapetin tuotanto ja viimeistely

Uusimpien sisustustrendien mukaisesti laadukkaan tapetin tunnistaa mattaviimeistelystä. FLXfinish -viimeistelyllä käyttäjä voi valita tulostekohtaisesti joko matan tai kiiltävän pinnan.

Eye-catching front- and backlits

Vaikuttavat etu- ja taustavalaistut mainokset

Tee ohikulkijoihin vaikutus eloisilla etu- tai taustavalaistulla mainosnäytöillä. UVgel-teknologia takaa täyteläiset värit ja tyylikkään mattaviimeistelyn, joka ei halkeile esillepanon yhteydessä.

Gallery-quality canvasses

Gallerialaatuiset canvas-työt

Gallerialaatuisten canvas-töiden tuotantoa saattavat hankaloittaa venyvä materiaali, taitokset sekä nidonta. Colorado 1650 -laitteen joustavien UVgel-musteiden ansiosta saat korkealaatuisiin canvas-töihin myös täydelliset taitokset.

Economical disposable posters

Edulliset julisteet

Paranna yrityksesi katetta tulostamalla ensiluokkaisia julisteita myös edullisemmalle, päällystämättömälle paperille. UVgel-musteiden ja FLXfinish -viimeistelyn ansiosta tuote on niin laadukas, ettei eroa edes huomaa.

Jaw-dropping durable POP posters

Vaikuttavat ja kestävät mainosjulisteet

Suuri juliste kiinnittää huomion. Colorado -sarjan laitteet tuottavat kätevästi niin yksi- kuin kaksipuolisetkin työt. Naarmuuntumaton UVgel-viimeistely takaa kestävien mainosjulisteiden tuotannon.

No-wear decals

Kulutuksenkestävät tarrat

Tuota naarmutuksen- ja vedenkestävät sekä graffiteja hylkivät jopa 1,6 metrin levyiset tarrat ilman laminointia. Laitteella saat kätevästi lattia- ja seinätarrat sekä pesunkestävät autotarrat.

Soft signage

Soft signage -tuotanto

Ylelliset Soft signage -tulosteet soveltuvat monipuoliseen käyttöön, ja niiden on näytettävä viimeistellyiltä ilman erikoiskäsittelyä. UVgel-tekniikan ansiosta tuotteet kestävät kuljetuksen aikana kolhuja vaurioitumatta ja näyttävät upeilta kuljetuksen jälkeenkin.

Durable banners

Kestävät mainokset

Tuota joukosta erottuvia mainoksia. Kiiltopinta sopii valokuville ja mattapinta paljon tekstiä sisältävään tuotantoon. Saat huippulaadukkaat, kestävät ja naarmuuntumattomat tuotteet edullisesti.

Outdoor banners

Outdoor banners

Make your banners stand out with the right finish. Glossy for impressive photos or matte for clearly readable text, even outdoors. Excellent quality, scratchproof and above all economical.

Window graphics

Window graphics

Print on perforated film to create stunning glass & vehicle windows decoration, easy to produce and quick to install and remove.

Blueback printing

Blueback printing

Catch the eye of your target audience with high colour gamut advertising, produced economically on your Colorado.

Photo prints

Photo prints

Achieve eye-catching quality on a wide variety of substrates, for example on film and machine coated papers. Delivering the greatest visual impact with high colour consistency and fine details.

Technologies that make sense

Järkeviä teknologioita

Colorado 1650 on täynnä innovatiivista tekniikkaa. UVgel- ja FLXfinish -teknologia ovat vieneet tulostuslaadun uudelle tasolle. Saat entistä laajemmat sovellusmahdollisuudet, upean laadun ja tehostetun tuottavuuden huippuedullisesti.

UVgel-teknologia

Ainutlaatuinen teknologia kovettaa geelimusteet UV-LED-valoilla heti tulostuksen jälkeen Geelipohjaisia musteita käytettäessä materiaaliin tarttuu nestemäisiä tekniikoita enemmän mustetta vähemmillä pyyhkäisyillä eikä ylimääräinen muste leviä materiaaliin ja tahri sitä. Tuloksena ovat veitsenterävät tulosteet, joissa on elävät värit. Hajuton ja erittäin kestävä.

FLXfinish -teknologia

Kätevä teknologia tehostaa UVgel-teknologian hyötyjä yksi- tai kaksivaiheisella kovettamisella. Viimeistelyksi voi valita kiiltävän tai mattapinnan ilman musteiden tai tulostusmateriaalin vaihtamista. Saat elävät mattatulosteet sileille ja huokoisille sekä karkeapintaisille materiaaleille, kuten pinnoittamattomalle tavalliselle paperille.

UVgel-geelimusteet

Musteet joustavat ja kestävät venytystä, joten niillä voi tulostaa tavallisen paperin lisäksi monille erilaisille materiaaleille, kuten vinyylitarroille ja polyesteritekstiileille. Tulosteita voi taittaa tai taivuttaa ongelmitta esimerkiksi tulostettaessa pehmeille materiaaleille tai taidekankaalle.

UVgel gel inks
 PAINT technology

PAINT -teknologia

PAINT (Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology) -teknologia valvoo suuttimia keskeytymättä, joten laite ei tarvitse jatkuvaa valvontaa. Jos laitteessa havaitaan toimintahäiriö, viallinen suutin poistuu väliaikaisesti käytöstä ja viereiset suuttimet korvaavat sen. Tulostuspäät puhdistetaan sopivana ajankohtana täysin automatisoidusti.

Haluatko lisätietoja Colorado 1650 -laitteesta?

Ota yhteyttä edustajaamme jo tänään

OTA YHTEYS CANONIIN

Certifications & awardsAikaisemmin tulosteisiin saatiin mattaviimeistely laminoimalla ne – nyt laminointia ei enää tarvita. Colorado 1650 tuottaa mattaviimeistelyn ilman välivaiheita.

Jeroen Renders – Studio Schoot (NL)

Explore further

Remarq case study video

RemarQ is a Swiss company specialized in advertising branding. For serving their blueback applications, they invested into the Colorado 1650 because of its high output quality even at high production speeds and the ease of use of the machine.

Remarq case study video

De Resolutie case study video

De Resolutie was one of the first print service providers worldwide to install the new Colorado 1650. Wallpaper and interior design concepts are an important strength of De Resolutie.

De Resolutie case study video

Colorado 1640

UVgel 64-inch roll-to-roll printer that combines quality, productivity and profitability.

Go to product page

Colorado 1640

Haluatko kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa uusilla sovelluksilla?

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME