ASIAKASTARINA: ESITYSTEKNIIKAN PALVELURATKAISUT

Canon viritti Vierumäen Urheiluopiston AV-ympäristön huippukuntoon

Casestudy head vierumaki


CANONIN SUUNNITTELEMASSA AV-RATKAISUSSA HUOMIOITIIN SE, ETTÄ PYSYMME MUKANA TULEVAISUUDEN KEHITYSTRENDEISSÄ.

Tommi Koivistoinen
ICT

Kohti vakioitua ja helppoa kokonaisuutta

Urheilu- ja hyvinvointipalveluita tarjoavan Vierumäen Urheiluopiston AV-ympäristö vaati uudistamista, sillä vanha kokonaisuus oli heikko sekä henkilöstön että asiakkaiden mielestä. Kehityshanke käynnistettiin Vierumäen ICT-asioista vastaavan Tommi Koivistoisen johdolla ja kilpailutuksen jälkeen hankkeen toteuttajaksi valittiin Canon. 

Vierumäen laajan tilatarjonnan esitystekniikan ratkaisut olivat hyvin hajanaisia ja uudistuksen lähtökohtana oli saattaa kaikkien kokous-, luokka- ja auditoriotilojen tekniikat samalla tasolle. Lisäksi uudistuksella tavoiteltiin mahdollisimman vakioitua kokonaisuutta, joka olisi toimintavarma, helposti ylläpidettävä sekä kokousasiakkaita sujuvasti palveleva.

Tekniikka ja ylläpito samassa palvelupaketissa

Canonin AV-tiimin suunnittelemassa ratkaisussa huomiotiin kaikki Vierumäen haasteet, toiveet ja tulevaisuuden kehitysnäkymät. Kokonaisuudessaan projektissa uusittiin 40 videotykkiä ja moniin tiloihin asennettiin uusi äänentoistojärjestelmä. Kaikkien tilojen laitteisiin integroitiin myös ohjainlaitteistot sekä valvontapalvelut, joiden avulla käyttö ja ylläpito tehtiin mahdollisimman yksinkertaiseksi. Teknisen kokonaisuuden lisäksi Vierumäki halusi hyödyntää Canonin jatkuvan palvelun mallia, jossa asiakkaan käyttöön nimetyn asiakastiimin tehtävänä on huolehtia koulutuksesta, ylläpidosta, tuesta ja varmistaa laitteiden sekä järjestelmien moitteeton toiminta.

Casestudy vierumaki ballroom

Kun kaikki pelaa, asiakastyytyväisyys kasvaa

Vierumäen AV-uudistuksella on ollut avainhenkilöiden mukaan suuri merkitys kokousasiakkaiden tyytyväisyyteen. Chief operating officer, Jani Ruponen, kertoi laitteiden käyttövarmuuden lisääntyneen merkittävästi, mikä on tehnyt kokousasiakkaiden olon turvalliseksi. Nyt asiakkaat osaavat käyttää tekniikkaa ilman pitkiä perehdytyksiä ja muun muassa erilaisten tietokoneiden yhteensopivuushaasteet projektoreiden kanssa ovat historiaa. Ja kun käytössä on aina toimiva esitystekniikan ympäristö, myös kokouspalvelujen myyminen on mukavampaa.

Casestudy vierumaki tekniikka


HUIPPULUOKAN AV-YMPÄRISTÖ ON KOKOUSASIAKKAALLE ERITTÄIN MERKITYKSELLINEN. SE TAKAA VARMUUDEN ESITYKSEN ONNISTUMISESTA JA HELPOTTAA ASIAKKAAN TÄÄLLÄ OLEMISTA.

Jani Ruponen
Chief operating officer

Kun tietää tekniikan toimivan, voi keskittyä vahvaan sisältöön. Canonin esitystekniikan palveluratkaisut on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan yrityksesi digitaalista viestintää. Ajan ja rahan säästön lisäksi toimintavarma kokousympäristö parantaa yritysimagoa, lisää tuottavuutta sekä mahdollistaa visuaalisesti rikkaan vaikuttamisen.

Aiheeseen liittyvät

esitystekniikka

Canon Kokoustilakonseptit

Hyvin suunnitellut AV-ratkaisut nostavat viestinnän ja audiovisuaalisen hurmaamisen uudelle tasolle.

article

Kun tykki tökkii, rahaa palaa

Toimimattoman AV-ympäristön tekniset ongelmat voivat maksaa 100 hengen organisaatiolle 70 000 euroa vuodessa.

Projector

Projektorit kaikkiin tarpeisiin

Canonin valikoimista löytyy huippuluokan laserlaitteita, 4K-projektoreita sekä mm. kannettavia ratkaisuja ja Full HD -projektoreita.

Haluatko kuulla lisää modernin AV-ympäristön hyödyistä ja uusista palvelukonsepteista?

OTA YHTEYTTÄ