ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

SÄÄNKESTÄVÄT JA
PIENIKOKOISET KIIKARIT

Canonin veden- ja säänkestävät kiikarit kestävät äärimmäisiä olosuhteita. Ota pienikokoinen kiikari matkalle mukaan.

Vesitiiviit ja jokasään kiikarit

Valitse omasi korkealuokkaisista vedenkestävistä 10x42L IS WP -kiikareista, joissa on Canonin L-sarjan optiikka, ja säänkestävistä 18x50 IS AW- ja 15x50 IS AW -malleista.

Ihanteelliset ulkokäyttöön

Nämä lujat kiikarit ovat ihanteelliset veneilyyn ja kalastukseen säässä kuin säässä. Tähtitaivasta on miellyttävä ihailla voimakkaasti suurentavilla jokasään kiikareilla. Pienikokoinen 10x42L IS WP taas on omiaan lintujen tarkkailuun.

Ideal for outdoor activities

Lujuutta joka seikkailuun

Canonin säänkestävistä ja vesitiiviistä malleista on helppo saada pitävä ote myös kosteissa olosuhteissa, ja lisäksi tukeva kumipinnoite suojaa kolhuilta.

Rugged enough for every adventure

Erinomainen sääsuojaus

Kaikissa jokasään kiikareissamme on Japanese Industrial Standards (JIS) 7 -määritelmän mukainen sääsuojaus, joten ne kestävät vesiroiskeita. Canonin täysin vedenkestävät kiikarit (JIS7) kestävät hetkellistä upottamista 1 metrin syvyyteen 5 minuutin ajan.

Excellent weather sealing

Pienikokoiset ja kätevät kiikarit

Pienikokoisissa kiikareissa on valittavana eri suurennussuhteita aina 12x36 IS III -mallista erittäin pienikokoiseen ja kevyeen 8x25 IS -malliin.

Loistavat matkalla, tapahtumissa tai urheilukatsomossa

Pienikokoiset ja kannettavat kiikarimme ovat ihanteellista matkaseuraa, koska ne mahtuvat pieneen laukkuun. Voit katsella läheltä urheilutapahtumia ja konsertteja.

Ideal for travel, events and sports

Helppo ja miellyttävä käyttää

Kiikarit ovat hyvin tasapainotettuja, joten niitä on miellyttävä ja helppo käyttää. Suuret kumiset silmäsuojukset voidaan säätää näkökyvyn mukaan, ja silmälasien käyttäjät näkevät koko kuvakentän silmien rasittumatta.

Easy comfortable operation

Helppokäyttöiset säädöt

Suuren ja helppokäyttöisen kuvanvakainpainikkeen sekä laadukkaan tarkennuskiekon käyttö onnistuu kätevästi sormilla kummalla kädellä tahansa.

Simple fingertip control

Valitse täydellinen kiikari

Löydä käyttötarkoitukseen sopivin kiikari.