About Us Hero

Tietoja Canonista

Canon Europe on Canon Inc:n tytäryhtiö. Canon Inc. kuuluu maailman johtaviin yritysten ja kuluttajien kuvantamisratkaisujen kehittäjiin ja valmistajiin.


Tietoja Canonista >Yhteiskuntavastuu >Lait ja säädökset >Sponsorointi >Uutiset >Johtoryhmä

Kyosei-yritysfilosofia

Kyosei on Canonin konsernifilosofia, jolle kaikki tuotemerkki-, liike- ja sponsoritoiminta perustuu. Kyosei on japania ja tarkoittaa elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvän eteen. Tätä periaatetta noudattavat myös kaikki Canonin työntekijät. Kyosei muovaa tehtäväämme ja arvojamme sekä tapaa, jolla kohtelemme muita ihmisiä ja harjoitamme yritystoimintaa.


Yritystoimintamme ulkopuolella Kyosei vaikuttaa toimintatapoihimme laajemmissa yhteisöissä ja kansainvälisissä organisaatioissa. Uskomme, että hyvällä yrityskansalaisuudella on tärkeä merkitys, ja olemme tietoisia siitä, miten toimintamme vaikuttaa asiakkaisiimme, työntekijöihimme, yhteiskumppaneihimme ja meitä ympäröivään maailmaan.


About Canon
Canon yrityksenä
Lue lisää Canonista maailmanlaajuisesti, Canonista Euroopassa ja Canon-konsernin yrityksistä.
Kestävä kehitys
Lue lisää Canon EMEA -osaston yhteiskuntavastuustrategiasta ja parannustavoitteista sekä siitä, miten kasvatamme kuvatekniikan ja -palvelujen positiivista voimaa.
Sustainability
Legal & Compliance
Lait ja säädökset
Tutustu laki- ja säädöslausuntoihimme, suhtautumiseemme ja ohjeisiimme
Sponsorointi
Lue lisää sponsoroinnistamme, joka kattaa monenlaisia yhteiskunnallisia, kulttuurillisia ja urheiluun liittyviä toimintoja.
Sponsorship

Osallistu keskusteluun yhteisöpalvelukanavillamme