Get a new perspective this summer

GET A NEW PERSPECTIVE

NÄE KESÄ UUDELLA TAVALLA!

Lähiympäristösi on upea. Kuvaa maisema, jonka olet nähnyt tuhat kertaa aiemminkin. Etsi vain uusi kuvakulma - rajaa vaikka horisontti tai kasvot.

Inspiroidu

Get a new perspective this summer

ETSITKÖ PEILITÖNTÄ KAMERAA? OLET LÖYTÄNYT ETSIMÄSI.

Tämä on EOS M50. Huippukamera, jonka 4K-video, vaihdettavat objektiivit, mikrofoni ja lukuisat muut ominaisuudet takaavat suurimman mahdollisen luovan vapauden.

Katso EOS M50

All-around mirrorless beast

KULKEE MUKANA KEVYESTI JA VIESTII MOBIILILAITTEIDESI KANSSA.

Uusi EOS 250D on markkinoiden kevyin kääntyvänäyttöinen järjestelmäkamera, joka kulkee kevyesti mukana kaikkialle. Se myös viestii automaattisesti muiden mobiililaitteiden kanssa.

Katso EOS 250D

Easy Peasy and portable

LUOVUUTEEN EI PIDÄ SUHTAUTUA KEVYESTI. MUTTA KAMERAAN VOI.

EOS RP:ssä peilittömän kameran vahvuudet yhdistyvät EOS R-sarjan keveyteen, mikä antaa uusia entistä luovempia mahdollisuuksia kuvaamiseen.

Katso EOS RP

Effortless, weightless and mirrorless

ANTAAKO OBJEKTIIVISI OIKEAN KUVAKULMAN?

Väärän kuvakulman takia kuvasta voi jäädä puuttumaan tärkeitä yksityiskohtia tai syvyyttä, jotka tekisivät hyvästä kuvasta loistavan. Tarvitset vain sopivan objektiivin.

Löydä sopiva objektiivi

Is your lens giving you the right perspective?

LÖYDÄ MAHDOLLISUUDET UUDELLA OBJEKTIIVILLA

Vaihdatko kuvakulmaa tänä kesänä? Aiotko taltioida auringonlaskun, parhaan ystäväsi tai vauhdin huuman? Varmista, että sinulla on siihen oikeat objektiivit.

ETSI OIKEA OBJEKTIIVI

EI AINOASTAAN KUVAKULMAA

Kun ostat uuden kampanjakameran, saat valituista objektiiveista 50€ hyvityksen. Eikä tässä vielä kaikki, annamme sinulle myös mahdollisuuden kehittää valokuvaustaitojasi vieläkin pidemmälle ilmaisen verkkokurssin avulla.

Klikkaa ja tutustu miten

You don't just get a new perspective