EOS, PowerShot and IXUS Camera Software and Apps

EOS-, PowerShot- ja IXUS-kameroiden ohjelmistot ja sovellukset

Canon tarjoaa erilaisia ohjelmistoja ja sovelluksia, joiden avulla saat digitaalisesta EOS-, PowerShot- tai IXUS-kamerastasi enemmän irti. Tältä sivulta löydät ohjelmistojen ja sovellusten kuvaukset sekä linkit, joiden kautta voit ladata ne. Nykyinen ohjelmisto ei välttämättä virallisesti tue tiettyjä vanhoja tuotteita. Kaikki ladattavat ohjelmistot eivät siksi ole saatavilla oman tuotteesi tukisivulta.

Nykyiset ohjelmistot

Saatavana olevien EOS-, PowerShot- tai IXUS-kameroille tarkoitettujen Canonin ohjelmistojen kuvaukset.

Digital Photo Professional

Digital Photo Professional (DPP) on tehokas digitaalisia EOS-kameroita ja RAW-ominaisuuden sisältäviä PowerShot-malleja varten suunniteltu RAW-kuvien käsittely-, katselu- ja muokkausohjelmisto. DPP:n avulla voit muokata RAW-kuvia perus- ja lisätoiminnoilla sekä tulostaa niitä. Voit esimerkiksi kääntää kuvaa, säätää kuvan valkotasapainoa, dynaamista aluetta ja värejä ja hienosäätää kuvan sävykäyrää.
DPP tukee sRGB-, Adobe RGB- ja Wide Gamut RGB -väriavaruuksia ja värinhallintajärjestelmää (CMS) ja hyödyntää ICC-profiileja.
Voit ladata DPP-ohjelmiston uusimman version tai päivityksen nykyiseen versioosi DPP-verkkosivulta.
Digital Photo Professional toimitetaan Canon-kameroiden mukana.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin alkuun

Digital_Photo_Professional
EOS_Movie_Utility

EOS MOVIE Utility

EOS MOVIE Utility -ohjelmistolla voit katsella yhteensopivilla kameroilla kuvattuja videoita ja tallentaa niistä still-kuvia. View Assist (Katseluapu) -toiminnolla voit katsella myös Canon Log -gammalla kuvattuja videoita.
Voit myös yhdistää useita 4 Gt:n videotiedostoja yhdeksi tiedostoksi ja tallentaa tiedoston.
Voit ladata EOS MOVIE Utilityn uusimman version tai päivityksen nykyiseen versioosi EOS MOVIE Utility -verkkosivulta.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin alkuun

EOS Utility

EOS Utilityn avulla kuvien siirtäminen EOS-kamerasta tietokoneeseen on helppoa. Voit siirtää kaikki kuvat kerralla tai valita siirrettävät kuvat yksitellen. Ohjelmisto toimii myös saumattomasti yhdessä Digital Photo Professional- ja ImageBrowser EX -ohjelmistojen kanssa.
EOS Utility -ohjelmistolla voit lisäksi etäohjata kameraa tietokoneesta. Tämä onnistuu joko kameran mukana toimitetulla liitäntäkaapelilla, Wi-Fi-yhteydellä (jos kamerassasi on Wi-Fi-ominaisuus) tai käyttämällä erillistä langatonta lähetintä.
Voit ladata EOS Utilityn uusimman version tai päivityksen nykyiseen versioosi EOS Utility -verkkosivulta. Saatavana on myös EOS Utilityn ladattava käyttöopas.
EOS Utility toimitetaan EOS-kameroiden mukana.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin alkuun

EOS_Utility_Web
Image_Browser_Web

ImageBrowser EX

Huomautus: ImageBrowser EX on korvannut ZoomBrowser EX- ja ImageBrowser-ohjelmistot.
ImageBrowser EX -ohjelmistolla voit hallita Canon-kameralla ottamiasi kuvia. Niin kuvien lataaminen, järjestäminen ja muokkaus kuin tulostus ja lähetys sähköpostin liitteenä onnistuu vaivattomasti.
Ohjelmistossa on monia Adobe Photoshopista tuttuja toimintoja, kuten kuvien rajaus, JPEG- ja RAW-kuvien muunto ja kontrastin ja värikylläisyyden säätö. Lisäksi voit tehdä omia kuva-albumeja tai yhdistää useita kuvia panoraamakuviksi ohjelmistoon kuuluvan PhotoStitch-työkalun avulla.
ImageBrowser EX -ohjelmiston kautta käytettävällä Map Utility -ohjelmistolla voit tallentaa kuvauspaikan sijainnin, jos kamerassasi on GPS-toiminto.
Voit ladata ImageBrowser EX -ohjelmiston uusimman version tai päivityksen nykyiseen versioosi ImageBrowser EX -verkkosivulta.
ImageBrowser EX toimitetaan Canon-kameroiden mukana.
ImageBrowser EX asentaa automaattisesti Microsoft Silverlight -lisäosan Microsoft-palvelimelta. Asennusta varten tarvitaan toimiva internet-yhteys.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin alkuun

Picture Style Editor

Picture Style Editor -ohjelmistolla voit luoda omia kuva-asetustiedostoja, joiden avulla saat kuvistasi juuri haluamasi kaltaisia. Kuva-asetuksia voi käyttää RAW-kuvien käsittelyn aikana tai ne voi ladata kameraan, jolloin niitä voi käyttää kuvia otettaessa.
Voit ladata Picture Style Editor -ohjelmiston uusimman version Picture Style Editor -verkkosivulta. Saatavana on myös Picture Style Editorin ladattava käyttöopas.
Picture Style Editor toimitetaan EOS-kameroiden mukana.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin alkuun

Picture_Style_Editor
Photo_Stitch

PhotoStitch

PhotoStitch-ohjelmistolla voit yhdistää yhdestä suuresta kohteesta otetut kuvat helposti yhdeksi panoraamakuvaksi. Tämän työkalun avulla voit luoda esimerkiksi kuvia maisemista, jotka eivät mahdu kerralla yhteen kameralla otettuun kuvaan.
Voit ladata PhotoStitch-ohjelmiston uusimman version tai päivityksen nykyiseen versioosi PhotoStitch-verkkosivulta. Huomaa, että PhotoStitch on nyt myös liitetty osaksi ImageBrowser EX -ohjelmistoa.
PhotoStitch toimitetaan Canon-kameroiden mukana.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin alkuun

EOS Movie Plugin

EOS Movie Plugin -laajennuksen avulla tietyistä Canonin huipputason EOS-kameroista voi siirtää videoita Applen Final Cut Pro -editointiohjelmistoon Log and Transfer -toiminnon avulla.
Laajennus muuntaa EOS-kameran videot Applen laadukkaaseen ProRes 4:2:2 -koodekkimuotoon noin kaksi kertaa nopeammin kuin Applen vakiomuuntotoiminto. Lisäksi videoihin voi editoinnin aikana lisätä aikakoodin, kelojen nimet ja sisällönkuvaustietoja.
Voit ladata EOS Movie Plugin -laajennuksen uusimman version EOS Movie Plugin -verkkosivulta.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin alkuun

Canon RAW Codec

Canon RAW Codec on Windows-laajennus, jonka avulla voit tuoda Canonin RAW-kuvatiedostoja ja katsella niitä esimerkiksi Windowsin kuvien ja faksien esikatselussa.
Canon RAW Codec on saatavana vain tietyille malleille. Laajennuksen uusimman version vaoi ladata Canon RAW Codec -verkkosivulta.

TUTUSTU LADATTAVIIN OHJELMIIN

Takaisin alkuun

Vanhat ohjelmistot

Uusilla valikoimaan tulleilla ohjelmistoilla korvattujen vanhojen Canon-ohjelmistojen kuvaukset.

ZoomBrowser EX ja ImageBrowser

Huomautus: Windows-käyttöjärjestelmään ennen saatavana ollut ZoomBrowser EX ja Mac-käyttöjärjestelmään tarkoitettu ImageBrowser on nyt yhdistetty samaan ImageBrowser EX -ohjelmistoon.
ZoomBrowser EX- ja ImageBrowser-ohjelmistoilla voit hallita ja muokata ottamiasi kuvia helposti. Voit käsitellä RAW-kuvia, luoda panoraamakuvia ja etäkuvata kamerallasi tietokoneen avulla.
Kaikki ZoomBrowser EX- ja ImageBrowser-ohjelmistojen toiminnot sisältyvät nyt ImageBrowser EX -ohjelmistoon, jonka voit ladata valitsemalla tuotteesi EOS-, PowerShot- tai IXUS-kameramalliston sivulta.

Takaisin alkuun

Zoom_Browser_Web