Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon-EF-M-28mm-f-3.5-Macro IS STM

Sopii kaikkiin EOS M -kameroihin

Astu makrokuvaamisen kiehtovaan maailmaan

Suurenna mikroskooppisen pienetkin yksityiskohdat innovatiivisella ja pienikokoisella Canon EOS M -kameroihin sopivalla makro-objektiivilla. Kyseessä on maailman ensimmäinen automaattitarkennusobjektiivi, jossa on itsessään lähikuvaussalama* kohteiden valaisemiseen. Erinomainen 1,2-kertainen suurennussuhde vie lähemmäs kohdetta kuin koskaan aiemmin.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM sopii erinomaisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:

0%

  Hallitse valaistusta

  Lähikuvaussalama itse objektiivissa

  Tässä EF-M-sarjan objektiivissa on kaksi ohjattavaa LED-lähikuvaussalamaa. Ominaisuus tuo lisävaloa objektiivin eteen ja poistaa näin kuvaajan ja laitteiden langettamia varjoja, jotka ovat usein ongelma lähikuvauksessa.

  Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

  Vaihtele painikkeen painalluksella vasemman ja oikean lähikuvaussalaman välillä ja etsi valaistukseen sopiva tasapaino, joka tuottaa upean tyylikkäitä ja ainutlaatuisia kuvia. Ominaisuudesta on iloa erityisesti kuvien ja ruokien lähikuvauksessa sekä pienten, yksityiskohtaisen esineiden ikuistamisessa.

  0%

   Kekseliäs rakenne

   Jotta saisit kaiken irti saatavilla olevasta valosta, EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM -objektiivin runko on suunniteltu siten, että se varjostaa mahdollisimman vähän kohdetta. Lisäksi rungon tukipisteiden ansiosta objektiivilla voi kuvata 53 asteen kulmassa suhteessa kohteen alustaan. Yhdessä lähikuvaussalaman kanssa nämä ominaisuudet auttavat saamaan yksityiskohtaisia lähikuvia.

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

   Lähemmäksi kuin koskaan ennen

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM -objektiivin todellinen suurennussuhde on 1:1, eli kohde näkyy kuvassa todellisen kokoisena. Kun haluat tutkia yksityiskohtia vielä tarkemmin, voi ottaa käyttöön Super Macro -tilan. Huima 1,2-kertainen suurennus tekee kohteista todellista kokoa suurempia. Kun huomioidaan EOS M -sarjan APS-C-kennon rajauskerroin, suurennuskerroin vastaa täyden koon kennon 1,92x-suurennusta. Saat siis kuviin uskomattoman pieniä yksityiskohtia, kuten lehtien suonia tai korujen yksityiskohtaisen rakenteen. Supermakrotilassa kameran voi myös viedä uskomattoman lähelle kohdetta (kuvausetäisyys 13 mm), jolloin saat upeita kuvia myös aivan pikkuriikkisistä kohteista.

   0%

    Ikuista yksityiskohdat liikkuvaan kuvaan

    Luo upeita lähikuvia hyödyntämällä EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM -objektiivin lähikuvausominaisuuksia ja EOS M:n videokuvaustoimintoja.

    Täydellinen objektiivin jokapäiväiseen käyttöön

    Kulkee kätevästi mukana

    Reissussa pienikokoinen EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM -objektiivi on täydellinen työkalu päivittäisten mielenkiintoisten tapahtumien ikuistamiseen. Tarkka optiikka kevyessä (130 g) ja kokoon menevässä rungossa tekee EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM -objektiivista ihanteellisen valinnan sekä jokapäiväiseen kuvaamiseen että lähikuviin. Asfääriset ja UD-linssielementit varmistavat, että kuvanlaadun suhteen ei tarvitse tehdä kompromissia.

    Huipputerävät kuvat

    Kameran liikahtaminen vaikuttaa tavallista enemmän lähikuvauksessa, ja siksi terävien lähikuvien ottamiseen tarvitaan yleensä jalustaa. EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM -objektiivissa on hybridikuvanvakain, joka on suunniteltu erityisesti vähentämään kameran kulmittaisen ja sivuttaisen liikkumisen vaikutuksia. Tämä tuo lisää vaihtoehtoja tilanteisiin, joissa kohde liikkuu tai vaihtaa asentoa, ja varmistaa terävät kuvat myös lähietäisyydeltä.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Käytössä hybridikuvanvakain

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Ei hybridikuvanvakainta

    Paljon muutakin kuin lähikuvia

    Vaikka objektiivin ominaisuudet on suunniteltu erityisesti lähikuvaukseen, se on riittävän monipuolinen myös muuhun päivittäiseen kuvauskäyttöön. Suuren f/3.5-aukon ja kinovastaavuudeltaan 44,8 mm:n polttovälin (peilittömissä kameroissa on täysikokoista pienempi kenno) ansiosta saat kuviin miellyttävän luonnollisen kuvakulman.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Valaisevia ominaisuuksia

    Tämä yleisobjektiivi sopii hyvin myös muotokuviin, sillä siinä on hybridikuvanvakain sekä suuri ja pyöreä 7-lamellinen himmenninaukko. Saat helposti muotokuvia, joissa katse kiinnittyy haluamaasi yksityiskohtaan ja jossa kohde erottuu kauniisti sumentuneesta taustasta. Voit jopa lisätä lähikuvaussalamalla pilkettä kohteen silmiin.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Nykimättömiä videoita

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM -objektiivin lähes äänetön STM-askelmoottoritekniikka tarkentaa videokuvauksessa tasaisesti ja hiljaisesti. Ympäristön äänet pääsevät paremmin esiin, kun tarkennusmoottorin ääni ei peitä niitä alleen.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Esimerkkigalleria

    Tutustu galleriaan

    Tekniset tiedot

    Lisävarusteet

    Arvostelut

    Arvostele EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

    Saatat pitää myös seuraavista...

    Neljä asiantuntijoidemme valitsemaa vaihtoehtoista objektiivia EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM -objektiiville. Tarvitset EF-EOS M -kiinnityssovittimen, jos haluat käyttää näitä objektiiveja EOS M -kameran kanssa.

    * Peilittömien ja järjestelmäkameroiden vaihdettavissa AF-objektiiveissa. Perustuu tilanteeseen toukokuussa 2016 Canonin tekemän tutkimuksen mukaan.

    kampanja