A surfer holds the IVY REC up and looks through the viewfinder.

KANNETTAVAT KAMERAT

Tutustu toimintakuvauskameraan, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa: Canon IVY REC.

Esittelyssä Canon IVY REC – iskun-* ja vedenkestävä** kevytrakenteinen kamera, joka kulkee helposti mukanasi. 13 megapikselin kenno, Full HD 1080p -videokuvaus 60 kuvaa sekunnissa, Wi-Fi ja Bluetooth – tämä kamera tallentaa toiminnan teräväpiirtona myös tilanteissa, joissa et halua vaarantaa tavallista kameraa tai älypuhelinta. Kestävän ja pienikokoisen kameran voi kiinnittää vyöhön tai laukkuun, joten se on aina käden ulottuvilla. Ja mikä parasta, kuvat voi jakaa heti Canon Mini Cam -sovelluksella.***

Vain 110,5 mm leveä ja noin 90 gramman painoinen Canon IVY REC ei hidasta vauhtiasi. Voit keskittyä toimintaan, koska et edes huomaa kameraa ennen kuin tarvitset sitä.

A pink IVY REC being attached to the back of a surfboard resting on the sand.
Iskun-* ja vedenkestävä** Canon IVY REC on täydellinen valinta extreme-urheiluun ja sitä on helppo käyttää missä tahansa.

Sukella mukaan

Canon IVY REC on vedenkestävä** jopa kahden metrin syvyyteen 30 minuutin ajan makeassa vedessä, joten kamera on mainio valinta vaikkapa hotellin uima-altaalle. Etsin toimii myös hakasena, jolla voit kiinnittää Canon IVY REC -kameran vyöhön, reppuun tai maastopyörän keulaan. Älä anna sateen tai haastavan maaston estää kameran käyttämistä. Se on tehty seikkailua ja liikkumista varten.

Canon IVY REC -kameraa voi käyttää jalustalla ja vaatteisiin tai jopa urheiluvälineisiin kiinnitettynä.

Ei tarvitse empiä

A green Canon IVY REC tumbles into the sand in the wake of a mountain bike.
Canon IVY REC -kameran kirkkaiden värien ansiosta sen löytää helposti lumesta, mudasta ha vedestä – ja koska kamerassa ei ole särkyvää näyttöä, se on luja ja kestävä.

Toisin kuin älypuhelimessasi, Canon IVY REC -kamerassa ei ole näyttöä, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen särkymisestä. Kamera on myös iskunkestävä* ja kestää pudotuksen kahden metrin korkeudelta, joten se sopii erinomaisesti maastopyöräilyyn tai metsälenkkeilyyn. Saatavana on neljä upeaa värivaihtoehtoa, joten kamera erottuu joukosta edukseen – ja sen löytää helposti myös mudasta, hiekasta tai lumesta. Se kulkee kätevästi mukanasi, kun lähdet pyöräilemään, hiihtämään tai skeittaamaan.

Sinua nopeampi

A blue Canon IVY REC being used with the Canon Mini Cam app on a smartphone, displaying a photo on its screen.
Yhdistä Canon IVY REC mobiililaitteeseen ilmaisella Canon Mini Cam -sovelluksella.*** Voit käyttää etäkuvaustoimintoa, siirtää kuvia kamerasta laitteeseen ja jakaa niitä ystäville ja seuraajille.

Yksinkertainen ja helppokäyttöinen Canon IVY REC on myös nopea. Sillä voi kuvata valokuvia ja videoita – tai molempia yhtä aikaa. Älypuhelimeen yhdistämällä saat käyttöösi enemmän mukautusvaihtoehtoja. Wi-Fi- ja Bluetooth-synkronoinnin ansiosta kuvat ja videot voi jakaa välittömästi yhteisöpalveluihin (verkon kattavuudesta riippuen). Canon Mini Cam -sovelluksella*** näet kameran näkökulman älypuhelimen näytössä. Voit vaikka antaa kameran ystävällesi, samalla kun itse seuraat kuvaa tai käytät etäkuvaustoimintoa.

Elä hetkessä ja ota Canon IVY REC mukaan matkaan! Helppokäyttöisen valintakiekon ansiosta voit vaihtaa kuvaustilaa saumattomasti. Ei ole mitään, mitä tällä hauskalla toimintakameralla ei voisi ikuistaa.

Teksti: David Osgar*Iskunkestävä, jopa 2 metrin korkeudesta. Iskunkestävyys on testattu tuotekohtaisin menetelmin, mikä ei takaa, ettei tuote voisi vaurioitua tai vikaantua.
**Vesitiivis noin 30 minuuttia 2 metrin syvyydessä. Testattu vain makeassa vedessä. Jos tuote joutuu kosketuksiin suolaveden kanssa, se kannattaa huuhdella heti makealla vedellä.
***Canon Mini Cam -sovelluksen käyttöön tarvitaan yhteensopiva laite, joka voidaan yhdistää Canon IVY REC -kameraan Bluetooth®- tai Wi-Fi®-yhteydellä. Canon Mini Cam -sovelluksen voi ladata maksutta Apple App Storesta ja Google Play Kaupasta. Maksuttoman Canon Mini Cam -sovelluksen lataaminen voi aiheuttaa datamaksuja. Yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 11 tai uudempi, ja Android-laitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 5.1 tai uudempi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

TULOSTA ASKARRELTAVAA

Vapauta luovuutesi Canon Zoemini -sarjan tuotteilla

Kuvaa pikakameralla ja tulosta taskukokoisella tulostimella – missä tahansa.

A trail runner captured jumping in the air on a rocky beach, creating a bold silhouette.

TOIMINTAKUVAUS

Viisi vinkkiä toimintakuvaukseen

Katso ammattivalokuvaaja Tom Bingin vihjeet luovien toimintakuvien ottamiseen.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin