BIRD CALLING FILMS

Haluat ottaa kuvan linnusta kamerallasi, tunnistat lajin, mutta tiedätkö miltä se kuulostaa?

Alta löydät kokoelman lintujen äänivideoita. Kun tiedät mitä kuunnella, on helpompaa tallentaa täydellisiä kuvia linnuista niiden luonnollisessa ympäristössä.

BIRD CALLING FILMS

Katso video
Launchfilm

Tiedät miltä ne näyttävät - mutta tiedätkö miltä ne kuulostavat?

Teimme äänivideot lintujen luonnollisessa ympäristössä avuksesi. Saatat tietää mitä etsiä, mutta lintujen äänet ovat ainutlaatuisia. Kun tunnistat mitä kuulet, saat varmemmin linnun kamerasi etsimeen.
Common tern

Pidä lintusi kauniin terävinä

Pidä kohde aina terävänä Dual Pixel CMOS AF ll -automaattitarkennuksella, joka tunnistaa ihmiset, eläimet ja ajoneuvot. Automaattitarkennus seuraa sekä lentäviä lintuja että arvaamattomia liikkeitä ja varmistaa, että saat kuviisi hämmästyttävän terävyyden.

Coot

Terävyys - myös liikkuessa

Kun haluat ottaa täydellisen kuvan, olosuhteet voivat olla vähemmän täydelliset. Jopa 8-vaiheisen kuvanvakaimen avulla voit kuvata käsivaralta pitkällä valotusajalla ja kuvata liikkeessä vähentäen kameran tärinää. Järjestelmä auttaa myös suoristamaan kaltevan horisontin ja ikuistamaan kohteen tarkasti terävänä, kun otat panoraamakuvia lintuparvista tai villieläimistä.

Wagtail

Tallenna jokainen yksityiskohta 4K-tarkkuudella 60p

Voit kuvata linnun sulavan lennon hidastettuna 120p Full HD:nä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, missä vaiheessa lintu ilmestyy kuvaan – saat täydellisen terävyyden rajoittamattomalla tallennuksella, joka takaa sinulle luovan vapauden.

Whopper swan

Hiljainen ja nopea jatkuva kuvaus jopa 30 kuvaa sekunnissa

Elektronisen sulkimen avulla saat upean tuloksen säikäyttämättä kohdettasi – sillä se tallentaa fantastisella laadulla täysin hiljaisesti. Sekä AF-seurannalla että automaattisella valotuksella. Oletko valmis lähtemään linturetkelle?

Canon EOS R -järjestelmä

Yli 30 vuotta kestäneen innovoinnin ja muotoilun ansiosta EOS R -järjestelmän uraauurtava objektiivikiinnitys tarjoaa nopean tiedonsiirron objektiivin ja kameran välillä ja asettaa uuden standardin tulevaisuuden kameroille. EOS R -kamerajärjestelmä tuo huipputason käytettävyyden sekä ammattilaisille että harrastajille.