boy-and-girl-looking-at-laptop_New.jpg

Kysymykset ja vastaukset

Mistä voin ostaa Canonin kuluttajatuotteita?

Canon-kuluttajatuotteita voi ostaa luotettavilta jälleenmyyjiltä maanlaajuisesti.

Milloin käteishyvitys maksetaan?

Canon pyrkii maksamaan hyvityksen pankkisiirrolla 28 päivän kuluessa asianmukaisen käteishyvityshakemuksen vastaanottamisesta, EI 28 päivän kuluessa ostopäivästä. Mikäli käteishyvityshakemuksen tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä, käsittely viivästyy, sillä pankkisiirto tehdään 28 päivän kuluessa siitä, kun Canon on vastaanottanut kaikki asianmukaiset virheettömät tiedot. Canonia ei voida pitää vastuussa jälleenmyyjien/myyjien antamista virheellisistä tiedoista, joiden mukaan asiakkaat saisivat maksun 28 päivän kuluessa ostopäivästä.

Miten voin tietää, viivästyykö hakemukseni virheellisten tai puuttuvien tietojen takia?

Kun olet rekisteröitynyt verkossa Canonin käteishyvityskampanjaan, saat sähköpostivahvistuksen, joka sisältää viitenumerosi sekä henkilökohtaiset kirjautumistietosi verkkosivustolle, jolla voit tarkistaa hakemuksesi tilan ja käsittelyn vaiheen.

Jos olet rekisteröinyt virheellisiä tietoja, saat sähköpostiviestin, jossa sinulle kerrotaan vielä tarvittavista tiedoista. Nopein tapa toimittaa puuttuvat tiedot on kirjautua käyttäjätilille ja päivittää tiedot.

Mitä tiedostomuotoja voin käyttää siirtäessäni asiakirjoja osana rekisteröintiä ja onko tiedostojen koolle rajoituksia?

Voit siirtää ainoastaan JPG-, TIF- ja PDF-tiedostoja. Tiedoston enimmäiskoko on 4 Mt.

Mistä voi tietää, milloin maksu suoritetaan?

Kun hakemus on hyväksytty, aloitamme maksun käsittelyn ja ilmoitamme sinulle sähköpostitse aiotun päivämäärän, johon mennessä maksu suoritetaan ilmoittamallesi pankkitilille.

Miten maksu näkyy pankkitililläni?

Käteishyvitysmaksut tehdään myyntikampanjan nimissä, joten maksutiedoissa lukee luultavimmin myyntikampanja eikä Canon.

Maksoin tuotteen luottokortilla. Saanko hyvityksen samalla luottokorttitilille?

Canonin käteishyvitysmaksuja voidaan tällä hetkellä tehdä ainoastaan pankkisiirtona pankistamme asiakkaan rekisteröinnin yhteydessä ilmoittamalle pankkitilille.

Mitä teen, jos alun perin ilmoittamani tilitiedot muuttuvat Canonin käteishyvityskampanjaan rekisteröitymisen jälkeen ja haluan päivittää tiedot?

Voit päivittää pankkitietojasi milloin tahansa kirjautumalla sisään asiakkaille tarkoitettuun verkkoseurantajärjestelmään kirjautumistiedoillasi. Se on kaikkein turvallisin tapa päivittää tietoja. Mikäli tilitietosi ovat muuttuneet lähellä aiottua maksupäivää, ilmoita meille myös puhelimitse tietojen päivityksestä, jotta maksua ei suoriteta vanhalle tilille.

Tilasin Canon-tuotteen kampanjan mukaisessa määräajassa, mutta tuote ei saavu / jälleenmyyjä ei voi toimittaa tuotetta ennen määräajan umpeutumista. Voinko silti hakea käteishyvitystä?

Pidä (kampanjan voimassaoloaikana saamasi) tilausvahvistus tallessa ja lähetä se sekä saamasi lasku meille, kun olet täyttänyt hakemuksen. Viimeisen sallitun ostopäivämäärän jälkeen on 90 päivän jatkoaika, joten voit toimittaa asiakirjasi.

Mikä katsotaan hyväksyttäväksi ostotodisteeksi?

Myymäläostosten osalta Canonille on toimitettava kuittikopio, josta käy ilmi maksu ja tuotteen sarjanumerotiedot.

Verkko-ostosten osalta Canonille on toimitettava tilausvahvistuksen kopio, tuotteen sarjanumerotiedot sekä myymälä- ja tuotetiedot.

Mitä verkkohakemuslomakkeessa tarkoitetaan maksutavalla?

Tällä viitataan siihen, miten maksoit tuotteen hankkiessasi sen.

Missä on tuotteen sarjanumero?

Sarjanumero on Canon-tuotteessa. Lisätietoja sarjanumeroiden etsimisestä on sarjanumero-oppaassa. Huomaa, että sarjanumero EI OLE sama kuin EAN-koodi/viivakoodi. Alla olevassa kuvassa on EAN-koodi/viivakoodi, joka on yleensä tuoterasian sivussa. Se EI OLE tuotteen sarjanumero, joka sinun on ilmoitettava hakemuksen hyväksymistä varten.

faqs_barcode

Miksi sähköpostiosoitettani ei tunnistettu, kun rekisteröin objektiivin käteishyvitystä varten?

Kameran ja kampanjaluettelossa mainittujen objektiivien rekisteröintiin on käytettävä samaa sähköpostiosoitetta.

Näin kameraostoksesi tunnistetaan ja yhdistetään objektiiviostokseesi.

Onko minun maksettava verot vai voinko saada ALV:n takaisin käteishyvityksenä?

Osallistujat vastaavat itse lain edellyttämien verojen maksamisesta, eikä Canon ole vastuussa osallistujille heidän veronmaksunsa laiminlyönnistä tai viivästymisestä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista.

Canon ei myöskään voi antaa veroilmoitusohjeita. Pyydä neuvoa alueesi veroviranomaisilta.

Miksi pankkini veloittaa minulta maksun käteishyvityksen siirrosta?

Canon siirtää asiakkaan tilille täsmälleen ilmoitetun mukaisen summan paikallisessa valuutassa, mutta Canon ei vastaa mahdollisista pankkikuluista. Mikäli vastaanottajan pankki veloittaa tapahtumasta maksun/palkkion, siitä vastaa kuluttaja.

Miksi en voi kirjautua sivustolle käyttämällä seurantakoodiani?

Huomaa, että kirjautumistiedoissa kirjainkoko on merkityksellinen, joten muista kirjoittaa tiedot tarkalleen oikein (isot/pienet kirjaimet) Löydät tiedot sähköpostiviesteistä, jotka sait Canonilta lähetettyäsi hyvityshakemuksen.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

EOS RP

Hyödyllistä tietoa

Ehdot