Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

Ammattitason EOS C300 PL -elokuvakamerassa yhdistyvät Canonin luotettava videotekniikka ja objektiiviosaaminen sekä EOS-kameroiden luovuus. Vaihdettavilla objektiiveilla voit kertoa jokaisen tarinan juuri haluamallasi tavalla.

Edut

  • 8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kenno ja Full HD
  • Elokuvakameroissa käytetty objektiivin PL-kiinnitys
  • Pienikokoinen, modulaarinen, kevyt
  • 50 Mb/s MPEG-2 MXF -tallennus CF-kortille
  • Suuri ISO-herkkyys, lähes kohinaton kuva
  • Canon Log Gamma
  • 24.00p-kuvataajuus elokuvaukseen
  • Wi-Fi-kauko-ohjaus
  • Saumaton integrointi työnkulkuun

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EOS C300 PL

8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kenno ja Full HD


Videokuvaukseen suunnitellussa Canonin 8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kennossa on 3-kanavainen RGB-tekniikka täysteräväpiirtotallennusta varten. Canonin kennotekniikalla saavutetaan suuri herkkyys, alhainen virrankulutus sekä laadukkaat, lähes kohinattomat ja erittäin tarkat kuvat. Suuri kenno tarjoaa lisäksi kapean terävyysalueen ja vähentää pystylinjoja taivuttavaa rolling shutter -ilmiötä.

Elokuvakameroissa käytetty objektiivin PL-kiinnitys


EOS C300 PL -kamerassa on PL-kiinnitys, joka on yhteensopiva useiden erilaisten elokuvatuotannossa käytettyjen ammattiobjektiivien sekä Canonin omien elokuvaobjektiivien kanssa. Kolme sisäistä elektronista ND-suodinta lisäävät kuvauksen monipuolisuutta.

Pienikokoinen, modulaarinen, kevyt


EOS C300 PL on erittäin pienikokoinen kamera, joka painaa vain 1 869 grammaa (ilman objektiivia). Vaihdettava kahva, kädensija ja useasta suunnasta käytettävät ohjauspaneelin osat takaavat parhaan mahdollisen käsiteltävyyden. Järeässä roiskesuojatussa rungossa on käytetty magnesiumseoksesta valmistettuja osia, jotka lisäävät kameran tukevuutta ja kestävyyttä.

50 Mb/s MPEG-2 MXF -tallennus CF-kortille


Kameralla voidaan tallentaa TV-lähetysvalmiita MPEG-2 MXF -tiedostoja 50 Mb/s:n nopeudella (4:2:2) kahdelle CF-muistikortille. Tallennusvälineen vaihto ja samanaikainen tallennus ovat käytettävissä. Kamerassa on elokuvauksessa yleisesti käytettävät lähdöt, kuten HD-SDI, sekä aikakoodi-, Genlock- ja Synch-liitännät monikamerakuvausta varten.

Suuri ISO-herkkyys, lähes kohinaton kuva


EOS C300 PL tallentaa lähes kohinatonta kuvaa jopa ISO 20 000 -herkkyydellä, joten kuvaus on mahdollista lähes missä olosuhteissa tahansa.

Canon Log Gamma


Laajat kuvan mukautusominaisuudet ja sisäinen Canon Log Gamma tuottavat neutraalin kuvanlaadun ja laajan dynaamisen alueen (800 %), mikä antaa paljon mahdollisuuksia jälkikäsittelyyn. Käytettävissä on yli 90 kuvamuuttujan säätö ja asetusten tallennus mukautettuina kuvaprofiileina kameraan tai SD-kortille.

24.00p-kuvataajuus elokuvaukseen


Kamerassa on vakiona PAL-, NTSC- ja 24.00p-tilat, joiden kuvataajuudet ovat alueella 23.98p–59.94i. Hidastettua ja nopeutettua liikettä voidaan säätää 1 kuva/s kerrallaan luovassa kuvauksessa.

Wi-Fi-kauko-ohjaus


Kameran asetuksia voidaan tarkastella langattomasti kannettavalla tietokoneella, tablet-laitteella tai älypuhelimella selkeän selainpohjaisen käyttöliittymän kautta. Näin voidaan säätää ND-suotimia, lisätä otoksiin merkintöjä ja ladata metatietoja etäyhteydellä. (Vaatii lisävarusteena saatavan langattoman sovittimen.)

Saumaton integrointi työnkulkuun


EOS C300 PL -videot integroituvat saumattomasti olemassa oleviin työnkulkuihin ja ovat yhteensopivia yleisimpien NLE-ohjelmistopakettien kanssa.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EOS C300 PL ominaisuuksista ja toiminnoista.

CPN.jpeg

Canon Professional Network -palvelu

Inspiraatiota, koulutusta, tuotetietoa ja uutispäivityksiä Canon-laitteita käyttäville ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sekä edistyneille harrastajille ympäri maailmaa.

CinemaEOSProducts

Haluatko lisätietoa

Hyödynnåa kuvia ja videoita entistä paremmin ja ota kaikki irti Canon-tuotteistasi.

Varaa tapaamisaika Canon-asiantuntijan kanssa

Tärkeä päivitys