HF S10

LEGRIA HF S10 -teräväpiirtovideokamerassa yhdstyvät ammattilaistason kuvaaminen ja flash-kaksoismuistin edut. Edistyneet säädöt helpottavat uskomattoman terävien ja tarkkojen teräväpiirtokuvien kuvaamista.

Edut

  • 8,0 megapikselin Canonin teräväpiirtokamerajärjestelmä
  • 32 Gt:n flash-kaksoismuisti
  • Nopea automaattitarkennus ja optinen Super Range -kuvanvakain
  • Käsinsäätömahdollisuudet
  • Videokollaasikuvaus, kasvojentunnistus, esitallennus
  • x.v.Colour ja 25p
  • 8 megapikselin kuvat
  • Loistava äänenlaatu
  • Pienikokoinen monitoiminen varusteluisti
  • Kuvankäsittelyohjelmisto

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon HF S10

Canonin teräväpiirtokamerajärjestelmä


Voit tallentaa upeita kuvia Canonin teräväpiirtokamerajärjestelmän avulla: ainutlaatuisessa LEGRIA HF S10:ssä on 8,0 megapikselin täyden teräväpiirtotarkkuuden CMOS-kenno, Canonin 10x optisella zoomilla varustettu HD Video -objektiivi (suodattimen halkaisija 58 mm) sekä DIGIC DV III -prosessori.

Flash-kaksoismuisti


32 Gt:n flash-kaksoismuisti on kapasiteetiltaan suuri: siihen mahtuu yli 12 tuntia täyden teräväpiirtotarkkuuden video-otoksia. Kamerassa on lisänä mahdollisuus tallentaa erillisille SDHC-muistikorteille.

Älykästä kuvausta


Canonin ainutlaatuinen Instant AF -automaattitarkennusjärjestelmä on erittäin nopea ja tarkka. Optinen Super Range -kuvanvakain poistaa kaikenlaista kameran värähtelyä, yhtä lailla hitaita kuin nopeitakin liikkeitä.

Luovat käsinsäädöt


Ohjelmoitavan painikkeen avulla voit poimia käsikäyttöiseen valintakiekkoon yhden viidestä muuttujasta, kuten tarkennuksen, valotuksen tai äänitason. Muita edistyneitä säätöjä ovat automaattisen signaalinvahvistuksen (AGC) rajoitus, joka on yleensä vain ammattilaisvideokameroissa ja joka lisää tai vähentää reagointia hämärässä – seeprakuviot, värien korostus sekä väripalkkien/testiäänen lähtö.

Laadukkaita videoita helposti


Videokollaasikuvaus tuottaa lyhyitä 4 sekunnin videopätkiä, jotka on helppo yhdistellä myöhemmin toistoluetteloksi. Voit toistaa luomasi videokoosteen valitsemallasi ääniraidalla varustettuna. Kasvojentunnistustekniikka optimoi asetukset automaattisesti ihmisten kuvaamista varten ja tunnistaa jopa 35 kasvot kuva-alalta. Esitallennus tallentaa tallennuspainikkeen painamista edeltävät 3 sekuntia – otoksen alusta ei jää enää puuttumaan yhtään vauhdikasta tapahtumaa.

Värivaihtoehdot


DIGIC DV III tukee x.v.Color-väriavaruutta, joka näyttää videoiden värisävyt syvempinä ja runsaampina yhteensopivalla teräväpiirtotelevisiolla katseltaessa. Elokuvatyylinen 25p-kuvaus tuo otoksiisi perinteisen elokuvan ulkonäköä ja parantaa suorituskykyä hämärässä kuvattaessa.

Stillkuvaus


Erityisessä valokuvaustilassa saat laadukkaita stillkuvia jopa 8 megapikselin tarkkuudella. Kaksoiskuvaustilassa voit ottaa 6 megapikselin stillkuvia videokuvauksen aikana. Kuvasarjatoiminnolla voit poimia 25 stillkuvaa yhden sekunnin pituisesta videotallenteesta.

Laadukkaat ääniominaisuudet


Mikrofoniliitännän ja kuulokeliittimen avulla voit tallentaa laadukasta ääntä ja valvoa sitä. Äänen käsinsäädöt tarjoavat lisämahdollisuuksia.

Monipuoliset lisävarusteet


Monitoimiseen varusteluistiin voit kytkeä laajan valikoiman lisävarusteita – esimerkiksi mikrofonin vai videokuvausvalon.

Ohjelmisto


Mukana toimitetaan PIXELA™ -ohjelmisto otosten yksinkertaista editointia ja jakelua varten. Canonin tallentavan DW-100-DVD-levyaseman (saatavana erikseen) avulla myös DVD-levyille on helppo tallentaa yhdellä painikkeen painalluksella.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon HF S10 ominaisuuksista ja toiminnoista.