Sales & Consulting

Myynti ja konsultointi

Poikkeukselliset palvelumme ja ratkaisumme kasvattavat asiakkaidemme liiketoimintaa

Etsi työpaikkoja

Miten toimimme

Onko kuvaaminen intohimosi? Haluatko auttaa asiakkaiden yrityksiä kehittymään huipputasolle? Canonilla olet osa tiimiä, joka myy kansainvälisesti arvostettuja palveluita ja ratkaisuja. Työskentelitpä myyntikonsulttina tai tilinhallinnassa yritysasiakkaiden kanssa suoraan tai välillisesti, saat upeita mahdollisuuksia edistää omaa uraasi auttamalla asiakkaitamme viemään liiketoimintansa uudelle tasolle.

We make businesses exceptional

Me nostamme yritykset huipulle

innovatiivisilla tuotteilla ja ratkaisuilla

Katso video

Tutustu tiimiin

Tutustu upeiden kykyjen taustalla oleviin tarinoihin.

Senior Account Manager - Matthew

Vanhempi asiakaspäällikkö – Matthew

“Jokainen meistä on erikoistunut omaan työhönsä, mutta meillä on kuitenkin sama päämäärä […] Olen vain tehnyt työtä, josta nautin, ja päässyt samalla muun muassa matkustamaan Barcelonaan, Dubaihin ja Rioon, joka on oma suosikkini.”

Katso video

Account Manager - Steve

Asiakaspäällikkö – Steve

“Olen ylpeä siitä, että voin tarjota ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin ongelmiin, liittyvätpä ne sitten kuvaukseen, viestintään tai asiakirjojen hallintaan.”

Katso video

Tule meille töihin

Etsimme innostuneita ihmisiä, joilla on erinomaiset sosiaaliset taidot, halu menestyä ja utelias ajattelutapa. Myynti- ja konsultointitiimimme jäsenenä toimit yhteistyössä asiakkaiden kanssa kehität heidän liiketoimintaansa innovatiivisilla palveluillamme ja ratkaisuillamme. Me vuorostamme autamme sinua viemään myyntiurasi uudelle tasolle.

Search our jobs

Etsi myynti- ja konsultointitehtäviä

Valitse itsellesi sopivin paikka


Tutustu tehtäviimme