4K vs HD page

4K- vai Full HD -tarkkuus?
Opas tarkkuuden valintaan

Tutustu 4K- ja Full HD -laatuisten videoiden eroihin, niin osaat valita itsellesi sopivan laitteen.

Perusteltu valinta

Kaikki tarvittavat tiedot 4K- ja Full HD -videoista – kuvatarkkuudesta tietojen tallentamiseen ja editoimisesta videoiden toistamiseen.

Kuvan tarkkuus

4K-videoiden – tunnetaan myös nimellä 4K UHD – tarkkuus on 3 840 x 2 160, mikä on neljä kertaa suurempi kuin 1080p Full HD -videoissa. Sen ansiosta 4K-videot ovat Full HD -videoihin verrattuna henkeäsalpaavan ja mukaansatempaavan yksityiskohtaisia.

Image resolution

Tietojen tallennus ja suoratoisto

Full HD -videoihin verrattuna 4K-videoihin tallennetaan enemmän tietoja, joten tarvitset suurempia muistikortteja, jotka siirtävät tietoa tehokkaasti, ja nopean internetyhteyden suoratoistoa varten. Full HD -videot ovat tiedostokooltaan pienempiä, minkä ansiosta niitä on helppo suoratoistaa ja ladata verkkoon.

Data capture and streaming

Tallennustila ja editointi

4K-tarkkuudella kuvattaessa tietoja tallennetaan enemmän, joten suuri kovalevy ja tehokas tietokone voivat olla tarpeen editoinnin sujuvuuden takaamiseksi.

Storage and editing

Luovuus

4K-videot antavat enemmän luovia vapauksia: voit zoomata, panoroida tai rajata videoita jopa 200 % ja säilyttää Full HD -tarkkuuden. 4K-videot sopivat erinomaisesti videoharrastajille, jotka tuottavat luovaa sisältöä.

Creativity

Monipuolinen

4K-videoita tallentavilla Canon-kameroilla voi kuvata myös Full HD -videoita, joten voit valita oikean tarkkuuden kunkin luovan projektin tarpeiden mukaan.

Versatility

Toisto

Voit ihastella 4K-videoidesi uskomattomia yksityiskohtia 4K-televisiossa. Ei haittaa, vaikka sinulla ei vielä ole 4K-tarkkuutta tukevaa televisiota. Hankkimalla 4K-kameran varmistat, että pääset kokemaan 4K-videoiden upeat yksityiskohdat heti, kun uuden television hankinta on ajankohtaista.

Blocks Playback

Tarvitsetko lisää apua?

Lue lisätietoja LEGRIA HF-G -sarjan videokameroista ja vertaile monitoimikameroiden ja vaihdettavilla objektiiveilla varustettujen mallien ominaisuuksia.