LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

LEGRIA 4K- JA FULL HD -VIDEOKAMERAT
VIDEOHARRASTAJILLE

Kuvaa edistyneillä LEGRIA HF G -sarjan kameroilla upeita videoita, jotka tuovat esiin intohimosi tarinankerrontaan.

Upea laatu ja luovuus

LEGRIA HF G -sarjan helppokäyttöiset käsivaralta käytettävät videokamerat ovat täynnä edistyksellistä tekniikkaa ja monipuolisia luovia toimintoja. Kamera sopii erinomaisesti vloggaajille, tubettajille, dokumenttikuvaajille ja indie-elokuvien tekijöille.

Edistyksellinen tekniikka

1,0 tuuman 4K CMOS- tai HD CMOS PRO -kennon, integroidun ND-suotimen, viisisuuntaisen tehostetun kuvanvakaimen ja laajan dynaamisen alueen ansiosta voit kuvata uskomattoman vakaita ja eloisia videoita jopa haastavassa valaistuksessa.

Advanced technology

Miellyttävää, vakaata kuvausta

Kuvaa helposti käsivaralla ammattimaisen zoomin keinukytkimen, kallistettavan etsimen ja intuitiivisen kosketusnäytön avulla. Mukautettavat toimintopainikkeet ja valintakiekko nopeuttavat toimintojen käyttöä, kun taas mikrofoni ja kuulokkeet takaavat laadukkaan äänen.

Comfortable creative shooting

4K vai Full HD?

Tutustu 4K- ja Full HD -kuvauksen etuihin – kuvatarkkuudesta tietojen tallentamiseen ja editoimisesta videoiden toistamiseen. Näiden tietojen avulla voit valita omiin luoviin projekteihisi sopivan laitteen.

Lue lisää

4k or Full HD?

Kuvaustarpeisiisi sopiva Canon-kamera

Mietityttääkö sopivan Canon-kameran valinta? Vertaile videoiden kuvaamista LEGRIA-videokameralla, EOS-kameralla, jossa on vaihdettava objektiivi, tai kompaktikameralla.

Lue lisää

Which Canon camera is best for your video needs

Etkö löytänyt etsimääsi?