My Image Garden -ohjelma

My Image Garden -sovelluksella voit järjestää ja tulostaa kuvia helposti. My Image Garden on lisäsovellus, mutta se kannattaa asentaa täydentämään PIXMA-tulostimen toimintoja.

Sovellus järjestää valokuvat automaattisesti kalenteriin kuvauspäivämäärän mukaan. Jos kasvojentunnistus on käytössä, My Image Garden hakee automaattisesti valokuvat tietokoneesta ja järjestää ne kuvissa olevien ihmisten mukaan. My Image Garden -sovelluksen mukana tulleiden mallien avulla voit helposti koota ja tulostaa valokuvakollaaseja, kortteja ja kalentereita. Voit myös tulostaa suoraan levyille Direct Disc Print -toiminnon avulla.

Tarvitset ehkä myös

Contact Us

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Register your product

Canon ID

Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon ID -käyttäjätiliäsi

Locate A Repair Centre

Huolto

Etsi lähin Canon-huolto ja lue lisätietoja huoltokäytännöistämme.