Vesitiiviit, vedenalaiset ja action-kamerat

Lujatekoisen ja vesitiiviin PowerShot D30 -kameran avulla saat upeita kuvia haastavien ulkoilmaharrastusten parissa. Voit myös laittaa Canon-kamerasi sopivaan vesitiiviiseen koteloon ja kuvata veden alla. Vesitiivis kotelo suojaa kameraa myös hiekalta ja lumelta.

Vedenalaiseen kuvaukseen tarkoitetun kameran ja vesitiiviin kamerakotelon vertailu

Lujatekoinen PowerShot D30

PowerShot D30 sopii erinomaisesti kuvaajille, jotka tarvitsevat kestävää ja urheilun pariin sopivaa kameraa säännöllisesti. Kamera selviytyy haastavistakin ulkoilmaharrastuksista, ja se on iskun- ja pakkasenkestävä sekä vesitiivis 25 metrin syvyyteen asti. D30 sopii kaikkiin seikkailuihin, kuten lumilautailuun, kiipeilyyn ja sukeltamiseen. Kamera säilyy ehjänä myös lasten käsittelyssä.

Vedenalaista kuvausta vesitiiviin kotelon avulla

Tiettyihin Canon-kameroihin on saatavana vesitiivis kotelo, jonka avulla voit kuvata aina 40 metrin syvyyteen asti snorklatessasi tai sukeltaessasi. Kameran säädöt ovat koko ajan helposti käytettävissä. Kotelon avulla voit myös suojata kameran vedeltä, hiekalta ja lumelta ja ottaa kameran mukaan rannalle, uima-altaalle ja talviurheilulajeihin.

Vie Canon-kamerasi veden alle

Kestävä rakenne

PowerShot D30 sopii haastaviinkin seikkailuihin: se on vesitiivis 25 metrin syvyyteen, kestää pudotuksia 2,0 metristä¹ ja toimii jopa –10 °C:n lämpötilassa. Vedenalaiseen käyttöön tarkoitetut Canon-kotelot ovat vesitiiviitä 40 metrin syvyyteen ja kestävät kovaa käyttöä lujan polykarbonaattirakenteensa ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen jousi- ja saranamekanismiensa ansiosta. Esimerkiksi kuusi vuotta merenpohjassa maanneen PowerShot-kompaktikameran muistikortti oli edelleen toimintakelpoinen, koska kamera oli suojattu Canonin vesitiiviillä kotelolla².

Täydet säädöt

Voit käyttää kameran kaikkia säätöjä myös vesitiiviin kotelon kanssa ja ikuistaa tarkasti vedenalaisen maailman värikirjon. Mukautettu valkotasapaino, vedenalainen kuvaustila ja muut toiminnot ovat helposti käytettävissä, joten voit nopeasti säätää värit vedenalaisen maailman eri valaistusvoimakkuuksiin sopiviksi.

Vedenalainen kuvaustila ei käytössä


Vedenalainen kuvaustila käytössä

Erinomainen suorituskyky heikossa valaistuksessa

Kuvaa laadukkaita vedenalaisia kuvia Canonin innovatiivisella HS System -järjestelmällä, jossa yhdistyvät herkkä kuvakenno ja tehokas DIGIC-prosessori. Veden alla on usein vain vähän valoa, mutta silloinkin HS System toimii erinomaisesti. Saat käsivaralta todenmukaisia ja lähes kohinattomia vedenalaisia kuvia.


HS System ei käytössä³


HS System käytössä

¹ Iskunkestävyys on testattu tuotekohtaisin menetelmin, mikä ei takaa, ettei tuote voisi vaurioitua tai vikaantua.

² http://www.dpreview.com/news/2013/03/26/camera-lost-in-ocean-reunited-with-owner

³ Simuloitu kuva havainnollistamista varten.

Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa tuotteissa.