Inclusivity at Canon

Monimuotoisuus Canonilla

Etsi työpaikkoja

Rohkeasti. Kunnioittavasti. Yhdessä.

Henkilöstömme on kuvastettava meitä ympäröivän yhteiskunnan monimuotoisuutta. Canonilla on Euroopassa 15 000 työntekijää ja palveluksessamme on koko maailmassa 182 000 ihmistä, joten henkilöstömme edustaa kaikkia elämänaloja.

Canon ja Kyosei

Canonin Kyosei-filosofian mukaisesti näemme kaikkien ihmisten elävän ja työskentelevän yhdessä, uskonnosta ja kulttuurista riippumatta ja harmoniassa keskenään, yhteisen hyvinvoinnin eteen. Canon teettää säännöllisesti henkilöstöllään Your Voice -kyselyitä, joiden tulokset kertovat työntekijöidemme erinomaisesta motivaatiosta ja kokemastaan ylpeydestä omaa työtään kohtaan. Monimuotoinen henkilöstömme välittää tasa-arvosta, vastuullisuudesta ja tulevaisuudesta.

Canon and Kyosei

Inkluusiota edistävän vision toteuttaminen

"Monimuotoisuus ja inkluusio ovat toimintafilosofiamme peruspilareita. Haluamme toteuttaa näitä arvoja aktiivisesti eri henkilöstöryhmissä järjestämällä niihin liittyviä tilaisuuksia ja nimeämällä erityisiä lähettiläitä", kertoo Caroline Price, SVP Human Resources. "Haluamme kuvastaa asiakkaidemme ja liiketoimintamme monimuotoisuutta, ja varmistaa, että olemme inklusiivinen työpaikka."

Realising an Inclusive People Vision

Sitoumustemme laajentaminen...

Monimuotoisuus ja inkluusio ovat tärkeä osa työntekjälupaustamme. Nämä arvot näkyvät työntekijöidemme koko työuran ajan rekrytoinnista eläkkeelle jäämiseen saakka. Sitoumustemme kautta olemme osaltamme luomassa inklusiivista yritystä, jossa jokaista kunnioitetaan ja arvostetaan.

Lue lisää tukipalveluistamme

EXPANDING OUR COMMITMENTS

…ja pyrkimyksemme tehdä enemmän

Rekrytoinnista alkaen pyrimme henkilöstöhallinnan kaikissa prosesseissa tukemaan oikean henkilön valitsemista jokaiseen rooliin, edistämään oppimista ja kehittymistä sekä palkitsemaan erinomaisista suorituksista.

Team members with hands in circle_GettyImages-837737106

Lue lisää Canonista

Monimuotoisuus, tasa-arvo ja inkluusio ovat vastuullisuusohjelmamme peruspilareita ja yrityksemme keskeisiä arvoja. Haluamme tarjota mahdollisuuksia kasvuun, oppimiseen ja kehittymiseen. Näin tuemme tieteellisiä ja teknologisia innovaatioita ja edistämme yhteiskuntaa, jossa jokainen ihminen voi olla aktiivisesti mukana.

Search our latest jobs

Avoimet työpaikkamme, sinun seuraava siirtosi

Valitse itsellesi sopivin


Tutustu tarjoamiimme uramahdollisuuksiin