SOVELLUS

Canon Content Transfer Mobile

Voit siirtää kuvia ja videoita XF605-kamerastasi FTP-palvelimelle iPhone-laitteesi iOS-sovelluksella.

Tutustu tilausmaksuihin.

Nopeammat ja tehokkaammat työnkulut

Content Transfer Mobile (CTM) on iOS-sovellus, jolla kuvia ja videoita voidaan ladata iPhone-laitteeseen ja lähettää suoraan FTP-palvelimelle 4G-, 5G- tai Wi-Fi-yhteydellä. Sovellus tarjoaa käyttöösi myös tehokkaan metatietojen hallinnan.

XF605

Lataa sisältöjä kamerasta puhelimeen

Content Transfer Mobile -sovelluksella voit yhdistää XF605-kameran iPhone-laitteeseen Wi-Fi-yhteydellä tai yhteensopivalla USB-C-kaapelilla ja ladata MP4-, XML-, metatieto- ja Audio Proxy -tiedostoja iPhone-laitteeseen.

Lähetä sisältöjä puhelimesta FTP-palvelimelle

Content Transfer Mobile -sovelluksessa voit hallita paikallisten tiedostojen lähettämistä FTP-palvelimelle. Sovelluksessa voit myös ladata sisältöjä suoraan kamerasta ja siirtää niitä suoraan palvelimeen yhdellä toiminnolla.

XF605
XF605

Metatietojen muokkaaminen

Content Transfer Mobile -sovelluksessa voidaan myös muokata metatietoja ennen ja jälkeen kuvauksen. Sovellus tukee NewsML-G2-standardia, joten se voidaan integroida broadcast-työnkulkuihin ja tiedostonhallintaan. Content Transfer Mobile -sovelluksessa voit muokata ja tallentaa kameraan XML-tiedostoja. Vaihtoehtoisesti sisältöjä koskevia tietoja voi muokata helposti ennen niiden lähettämistä palvelimelle.

Muita samankaltaisia tuotteita

 • Ammattilaisten videokamerat

  XF605

  Monipuolinen ja laadukas 4K-videokamera, jossa on edistynyt automaattitarkennus, monipuoliset liitännät ja huippuluokan striimausominaisuudet. Suunniteltu vaativiin tuotantoihin.
  Näytä tiedot XF605
 1. Tuetut kielet

  Saatavana seuraavat kieliversiot: englanti, ranska, italia, saksa, espanja, venäjä, turkki ja portugali.

  Yhteensopivuus – Canon XF605*

  *Näissä kuvissa ja videoissa näkyvä XF605-kamera saattaa ulkonäöltään poiketa kaupallisesta tuotteesta.