Canon imageFORMULA P-215II

imageFORMULA P-215II

Tyylikäs P-215II takaa helpon ja nopean skannauksen niin toimistossa, kotona kuin matkallakin. Se on markkinoiden nopein kannettava skanneri, jonka kaksipuolinen skannausnopeus on jopa 30 mallisivua/min.

Canon imageFORMULA P-208II

Edut

  • Nopea skannaus 30 mallisivua minuutissa ja USB-virtalähde
  • Tehokas mobiiliskannaus 20 arkin asiakirjansyöttölaitteella
  • Pienikokoinen ja lujatekoinen laite kulkee kätevästi mukana matkalla
  • Tukee henkilökorttien ja kohokuvioitujen korttien skannausta
  • Monipuolisella ohjelmistolla skannaus myös pilvipalveluihin
  • Mac- ja Windows-yhteensopiva
  • Wi-Fi-yksikkö WU10 (lisävaruste)

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA P-215II

Tuottavin USB-virralla toimiva skannaus


imageFORMULA P-215II on luokkansa tuottavin skanneri. Nopean kaksipuolisen skannauksen – jopa 30 mallisivua minuutissa – sekä alan johtavan 20 arkin asiakirjansyöttölaitteen avulla käyttäjät voivat skannata tehokkaasti niin toimistossa, kotona kuin liikkeellä ollessaankin. Kestävä P-215II pystyy käsittelemään jopa 500 asiakirjaa päivässä.

Ultrakompakti, tilaa säästävä ja kannettava


Kevyt ja pienikokoinen P-215II on näppärä työkalu toimistoon tai matkalle. Pienikokoinen skanneri mahtuu helposti matkalaukkuun tai työpöydälle. Voit skannata välittömästi kytkettyäsi skannerin PC- tai Mac-tietokoneeseen. Canonin ainutlaatuinen sisäinen CaptureOnTouch Lite -ohjelmisto on heti valmis käytettäväksi, eikä erillisiä ohjaimia tai sovelluksia tarvita.

Sisäänrakennettu henkilökorttiskanneri


Korttiskannauksesta on tulossa entistä tärkeämpää käyttäjän todentamisessa, joten P-215II:ssä on oma erityinen korttiskannaustaso. Kehittynyt edestakainen syöttömekanismi takaa nopean henkilökorttien ja kohokuvioitujen korttien skannauksen.

Parannettu kuvankäsittely


Edistyksellinen tekniikka mahdollistaa huipputarkan 600 dpi:n skannauksen. Monipuoliset kuvankäsittelytoiminnot, kuten automaattinen värintunnistus ja tekstin suunnan tunnistus takaavat laadukkaan skannausjäljen, joka mahdollistaa hakukelpoisten PDF-tiedostojen luonnin tekstintunnistustoiminnolla.

Tehokkaat ohjelmistot


P-215II käyttää ISIS- ja TWAIN-ohjaimia, jotka mahdollistavat integroinnin muihin kuvaussovelluksiin. P-215II:n sisältämän ohjelmistopaketin ansiosta käyttäjät voivat työskennellä entistä tehokkaammin. Sisäisen CaptureOnTouch-ohjelmiston helppokäyttöisen kuvakepohjaisen käyttöliittymän ansiosta skannaus on nopeaa ja helppoa. Täysin automaattinen tila ottaa automaattisesti käyttöön tilanteeseen parhaiten sopivat asetukset. PageManager- (Mac) ja PaperPort-sovellus (Windows) mahdollistavat tehokkaan tiedostojen hallinnan, ja BizCard-sovellus tekee käyntikorttien skannaamisesta helpompaa kuin koskaan.

Skannaus suoraan pilveen


Laitteen mukana toimitettavien laajennusten ansiosta CaptureOnTouch-ohjelmistosta voi skannata suoraan erilaisiin pilvipalveluihin, kuten Evernote-, Google Drive™-, SharePoint-, SugarSync-, DropBox- ja OneDrive-palveluun. Tämän ansiosta tietoja voi ladata nopeasti pilveen ja käyttää kätevästi missä vain.

Monipuolinen langaton skannaus


P-215II-skanneri ja Wi-Fi- ja virtalähdelisävaruste WU10 mahdollistavat skannauksen missä vain. Lisävarusteen avulla voidaan skannata asiakirjoja langattomasti suoraan puhelimeen, tablet-laitteeseen tai pöytäkoneeseen tai jakaa skanneri käyttäjäjoukolle tai laiteryhmälle verkkopalvelimen tai reitittimen kautta.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA P-215II ominaisuuksista ja toiminnoista.

icon

Yksipuolisten A4-arkkien skannausnopeus

icon

Asiakirjansyöttölaite

Daily Scanning Volume

Päivittäinen skannauskapasiteetti

USB connection

USB-liitäntä

Double-sided scanning

Kaksipuolinen skannaus

Windows & Mac compatible

Windows- ja Mac-yhteensopiva

Tilting control panel

Helppokäyttöinen skannaus

10-sheet-ADF

Helppo asennus ja käyttöönotto

Wi-Fi Option

Wi-Fi-lisäominaisuus