PALVELUT

Canon Point -digitointipalvelut

Document Capture and Data Processing Services

Siirry digitaaliseen toimintaympäristöön

Fyysisten arkistojen digitointi mahdollistaa vaatimustenmukaisen toiminnan sekä tuottavuuden kohottamisen parantamalla tiedon saatavuutta, helpottamalla tiedon jakamista ja pienentämällä tilantarvetta. Canon Pointin digitointipalvelun avulla saat asiakirjojen digitoinnin saumattomana kokonaisuutena ulkoistettuna kokonaan Canonille. Canonin toimintamalli perustuu vuosien kokemukseen, saumattomaan osaamiseemme sekä huipputeknologioihimme.

Ohjelman sisältö

Konsultointi

Digitointiprojekti ei lopu fyysisen arkiston muuttamiseen digitaaliseen muotoon. Myös toimintatavat tulee muuttaa ja varmistaa, että uusi saapuva ja syntyvä aineisto tallennetaan uuteen digitaaliseen arkistoon.

Skannauslaitteisto

Hyödynnämme digitointiprojekteissa omaa huipputeknologiaamme, joka mahdollistaa erilaisten aineistojen tehokkaan ja tarkan käsittelyn.

Tiedon jalostamisen ohjelmistot

Hyödynnämme omaan teknologiaamme pohjautuvia nykyaikaisia ohjelmistoja dokumenttien käsittelyyn, automaattiseen lajitteluun sekä indeksointiin.

Dokumentinhallintajärjestelmä

Digitoitu tieto vaatii älykkään säilytyspaikan. Voimme toimittaa osana projektia Therefore​ dokumentinhallintajärjestelmän, jonne tieto voidaan tallentaa.

Projektinhallinta

Varmistamme laadukkaan muutosprojektin johtamalla sitä parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Osaaminen

Tietojenkäsittelypaikat

Tietojasi käsitellään Canonin jaetuissa palvelukeskuksissa, joiden tietoturva on huippuluokkaa.

Osaavat ammattilaiset

Ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijamme hallitsevat useita eri kieliä ja käsittelevät tietojasi eri puolilla maailmaan tietoturvallisesti.

Suojattu etäkäyttö

Tietojen etäkäytön suojaus vastaa Euroopan unionin tietoturvasäädöksiä.

Process locations
Katso mitä etuja saat Canon Point -digitointipalveluista.

Muut palvelut

Print-room Services

Canon Point -tulostuspalvelut

Hallitse tulostusvaatimuksia paikallisilla ja ulkoisilla tulostuspalveluilla sekä edistyksellisillä laitteilla ja ohjelmistoilla.

Tutustu liiketoimintaa tehostaviin Canon Point -palveluihin.

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME