Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

Tämä Canonin huipputason A4-mustavalkolasertulostin tulostaa 40 sivua minuutissa. Verkkoliitännällä varustettu, lujarakenteinen, MEAP-yhteensopiva tulostin integroituu saumattomasti kiireisten toimistojen ja työryhmien tulostusympäristöihin.

Edut

  • Ammattitasoinen mustavalkolasertulostus 40 sivun minuuttinopeudella
  • 1 200 x 1 200 dpi:n tulostustarkkuus
  • Ei turhaa odottelua nopean ensimmäisen sivun tulostuksen ansiosta
  • Ensimmäisen sivun tulostusaika 8,6 sekuntia
  • MEAP-yhteensopiva
  • Jopa 1 600 arkin paperikapasiteetti
  • Automaattinen kaksipuolinen tulostus
  • Verkkotulostus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP6780x

Monipuolinen ja helppo integroida


LBP6780x-tulostimessa on Canonin Java-pohjainen MEAP-sovelluskehitysalusta, jonka ansiosta laite voidaan liittää tulostuksen ja kustannusten hallintaa helpottavaan uniFLOW-ympäristöön ja muihin ratkaisuihin.

Täydellinen tulostusratkaisu työryhmille


Canonin huipputason mustavalkolasertulostin tulostaa 40 sivun minuuttinopeudella, joten se sopii täydellisesti kiireisiin toimistoihin ja työryhmille, jotka tarvitsevat tuottavan, tehokkaan ja kestävän tulostimen.

Tasaisen laadukkaat tulokset


Nauti ammattitason laadusta jokaisella tulostuskerralla. 1 200 x 1 200 dpi:n tulostustarkkuus ja 768 Mt:n vakiomuisti tukevat monimutkaistakin verkkotulostusta. Gigabit Ethernet -yhteyden ansiosta tulostimen voi integroida saumattomasti verkkoon, mikä helpottaa tulostimen jakamista ja suurien työmäärien käsittelyä. LBP6780x tukee myös PCL5e/6- ja Adobe® PostScript -tulostusta.

Paranna tuottavuutta


LBP6780x tulostaa ensimmäisen sivun 8,6 sekunnissa ja palautuu nopeasti lepotilasta, joten asiakirjoja ei tarvitse odotella.

Monipuolinen arkinsyöttö


LBP6780x-tulostimessa on vakiona 500 arkin kasetti ja 100 arkin syöttötaso, ja kokonaispaperikapasiteetin voi kasvattaa jopa 1 600 arkkiin.

Helppokäyttöinen


Helppokäyttöisessä tulostimessa on 5-rivinen nestekidenäyttö, ja sillä voi tulostaa nopeasti myös USB-tallennusvälineistä. Canonin kasettiteknologiassa samaan kasettiin on yhdistetty väriaine ja kaikki tarvittavat osat, ja kasetin vaihtaminen vie vain hetken. Lisävarusteena on saatavana normaalia riittoisampi kasetti, joka riittää yli kaksinkertaisen sivumäärän tulostukseen.

Automaattinen kaksipuolinen tulostus


LBP6780x-tulostimen automaattinen kaksipuolinen tulostus tuottaa ammattimaisia asiakirjoja, säästää paperia ja pienentää kustannuksia.

Varmista tietoturva


Turvaa tiedot imageRUNNER ADVANCE -monitoimilaitteista tutuilla edistyneillä ominaisuuksilla, joihin kuuluvat muun muassa IPSec- ja LAN IEEE 802.1x -yhteensopivuus. Lisäominaisuutena saatava turvatulostus varmistaa, ettei luottamuksellisia tietoja päädy vääriin käsiin.

Energiaa säästävää tekniikkaa


Luokkansa pienimmän tyypillisen sähkönkulutuksen (TEC) ansiosta LBP6780x vähentää ympäristövaikutuksia, tukee ympäristöystävällistä ja kestävää toimintaa sekä pienentää käyttökustannuksia.
* TEC ilmaisee tuotteen tyypillisen sähkönkulutuksen yhden viikon aikana. Testimenetelmä on Energy Starin® määrittämä: http://www.eu-energystar.org.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP6780x ominaisuuksista ja toiminnoista.

USB connection

USB-liitäntä

User friendly LCD display

Helppokäyttöinen nestekidenäyttö

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

Optional Secure print

Suojattu tulostus lisäominaisuutena

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

+2 Optional Paper Cassette

+ 2 paperikasettia lisävarusteena

PCL Printing

PCL-tulostus

PostScript Printing

PostScript-tulostus

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Haluatko tietää lisää?

Mobiiliratkaisut

Helppo tulostus mobiililaitteista

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan

3 Year Warranty Promotion

Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Jotkin toiminnot ovat valinnaisia. Lisätietoja tuotteesta saat tuotteen teknisistä tiedoista tai Canonin myyntiedustajalta.