Canon i-SENSYS LBP6310dn

i-SENSYS LBP6310dn

Tämä pienikokoinen, verkkoliitännällä ja kaksipuolisella tulostuksella varustettu mustavalkolasertulostin on suunniteltu tehokkaaseen työskentelyyn dynaamisille pienille ja keskisuurille yrityksille.

Edut

  • Pienikokoinen lasertulostin, joka tulostaa 33 sivun minuuttinopeudella
  • Automaattinen kaksipuolinen tulostus
  • Verkkotulostus
  • Nopea ensimmäisen sivun tulostus
  • 2 400 x 600 dpi:n tulostustarkkuus
  • Enintään 800 arkin paperikapasiteetti

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS LBP6310dn

Säästä aikaa ja tehosta tuottavuutta


LBP6310dn-lasertulostin tehostaa suuria määriä tulostavien pienten ja keskisuurten yritysten tuottavuutta. Laite tulostaa 33 mustavalkosivua minuutissa ja ensimmäisen sivun 6 sekunnissa, joten työskentely on nopeaa eikä tulosteita tarvitse odotella.

Suorituskykyä


Kestävä laite takaa tärkeiden töiden onnistumisen. LBP6310dn-tulostimessa on vakiona 250 arkin kasetti ja 50 arkin syöttötaso. Lisävarusteena saatavan 500 arkin kasetin avulla paperikapasiteetin voi kasvattaa 800 arkkiin, jolloin tulostusta voi jatkaa pidempään keskeytyksettä. Kätevän, tilaa säästävän muotoilun ansiosta tulostin sopii hyvin kiireisiin toimistoihin. Automaattinen kaksipuolinen tulostus säästää aikaa ja rahaa ja auttaa tuottamaan ammattimaisia asiakirjoja.

Tasaisen laadukas tulostusjälki


2 400 x 600 dpi:n tulostustarkkuuden sekä tekstiä ja grafiikkaa tasoittavan automaattisen terävöinnin (AIR) ansiosta LBP6310dn tuottaa selkeitä, tarkkoja ja huippulaadukkaita tulosteita erittäin nopeasti.

Helppo liitettävyys ja käyttö verkkoliitännän ansiosta


Verkkoliitännän ansiosta LBP6310dn-tulostimen voi integroida verkkoon nopeasti ja saumattomasti, joten laite sopii erinomaisesti pienyritysten ja työryhmien jaetuksi tulostimeksi. Etäkäyttöliittymän ansiosta tulostinta voi seurata ja hallita etäyhteydellä.

Helppo ja edullinen ylläpito


Canonin kasettiteknologia takaa tasaisen tulostuslaadun ilman huoltotoimenpiteitä. Kasetit sisältävät väriaineen ja kaikki tarvittavat osat, ja niiden vaihtaminen vie vain hetken. Saat laadukkaita tulosteita siististi ilman huollon tarvetta. Saatavana on myös erityisen riittoisa kasetti, joka riittää jopa kaksinkertaisen sivumäärän tulostamiseen.

Energiaa säästävää tekniikkaa


LBP6310dn säästää energiaa suorituskyvystä tinkimättä. Tulostimen tyypillinen sähkönkulutus (TEC*) on 1,9 kWh viikossa, ja valmiustilassa laite kuluttaa vain 9 wattia ja lepotilassa 1 watin. Se auttaa toimimaan ympäristöystävällisesti, pienentämään hiilijalanjälkeä ja säästämään käyttökustannuksissa. Automaattinen sammutus parantaa tulostimen energiatehokkuutta entisestään.
* TEC ilmaisee tuotteen tyypillisen sähkönkulutuksen yhden viikon aikana. Testimenetelmä on Energy Starin® määrittämä: http://www.eu-energystar.org.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS LBP6310dn ominaisuuksista ja toiminnoista.

USB connection

USB-liitäntä

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology (CAPT)

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 paperikasetti lisävarusteena

High print quality

Laadukkaat tulosteet

Haluatko tietää lisää?

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan