Canon i-SENSYS MF229dw

i-SENSYS MF229dw

Tehokas ja monikäyttöinen, mobiili- ja verkkoliitännällä varustettu ja mustavalkotekniikalla toimiva Wi-Fi-lasermonitoimilaite vaativaan pientoimistokäyttöön. Nopea kaksipuolinen skannaus, kopiointi ja tulostus parantavat tuottavuutta.

Edut

  • Verkko- ja mobiilivalmis mustavalkotekniikalla toimiva Wi-Fi-lasermonitoimilaite
  • Helppo tulostus iOS- ja Android-laitteista
  • Helppokäyttöinen kääntyvä kosketusnäyttö ja yhden kosketuksen ohjaus
  • Nopea ensimmäisen sivun tulostus
  • Kaksipuolinen tulostus, skannaus ja kopiointi parantavat tuottavuutta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS MF229dw

Tehokas, verkkoliitännöillä varustettu monitoimilaite


Tällä kompaktilla ja tyylikkäällä monitoimilaitteella voit tulostaa, skannata, kopioida ja faksata ammattilaatuisesti. Laitteen voi yhdistää suoraan toimistoverkkoon, Wi-Fi-verkkoon tai älylaitteeseen, joten se on ihanteellinen valinta tuottavuutta vaativaan työympäristöön.

Helppo jakaminen


Laite tukee Wi-Fi-, verkko- tai mobiiliyhteyttä, joten voit yhdistää sen saumattomasti tarpeen mukaan. Sisäänrakennetun Apple AirPrint™- ja Mopria™-tuen ansiosta tulostin tunnistetaan automaattisesti, joten voit tulostaa suoraan iPhonesta, iPadista ja Mopria-sertifioiduista laitteista. Canonin maksuttomalla mobiilitulostussovelluksella voit tulostaa langattomasti myös Apple iOS- tai Android-laitteista.

Nopea tulostus ja kopiointi


Laitteen tulostus- ja skannausnopeus on 27 mustavalkosivua minuutissa A4-koossa. Lisäksi ensimmäinen sivu tulostuu nopeasti jopa lepotilasta.

Ammattimaista laatua


1 200 x 1 200 dpi:n tulostustarkkuudella ja Canonin EF-väriaineella saat näyttäviä tulosteita ja kopioita, joiden teksti on terävää ja kuvat ovat laadukkaita. Parannettu väriskannaus tarkkuudella 9 600 x 9 600 dpi tuo esiin alkuperäisdokumentin pienimmätkin yksityiskohdat. Verkkoskannauksella voit lähettää skannatut kuvat mihin tahansa tietokoneeseen.

Tehokas kaksipuolinen tulostus ja skannaus


Usean sivun skannaus ja kopiointi on nopeaa ja tehokasta integroidun 50 arkin kaksipuolisen arkinsyöttölaitteen ansiosta. Skannaa kaksipuolisia asiakirjoja helposti ja vähennä tulostuskustannuksia kaksipuolisella tulostuksella.

Nopea, helppokäyttöinen ja hiljainen


Helppokäyttöisessä ja nopeatoimisessa i-SENSYS MF229dw:ssä on monikäyttöinen, kallistuva näyttöpaneeli ja suuri LCD-kosketusnäyttö. Paneelin voi valinnan mukaan asettaa pystyasentoon tai kääntää osoittamaan ylöspäin. Skannaus- ja kopiointityönkulut voi määrittää helposti ja nopeasti pikapainikkeilla. Hiljaisessa ympäristössä voi käyttää hiljaista tilaa, jolloin laitteen käyttöääni on hiljaisempi eikä tulostus häiritse ympärillä työskenteleviä.

Markkinoiden johtava energiatehokkuus


Canonin heti valmiin kiinnitystekniikan ansiosta laite palautuu nopeasti käyttötilaan, mikä säästää energiaa tuottavuudesta tinkimättä. Laitteella on luokkansa paras TEC-arvo. Lepotilassa kulutus on vain 1,7 wattia.

Canon-kasettiteknologia


Canon-kasettiteknologia vähentää huoltotarvetta ja parantaa luotettavuutta. Kasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksikön, mikä minimoi tarvikkeiden kulutuksen ja helpottaa kierrätystä.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS MF229dw ominaisuuksista ja toiminnoista.

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

Copy

Kopiointi

Duplex Automatic Document Feeder

Kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaite

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

Super G3 FAX

Super G3 -faksi

USB connection

USB-liitäntä

Network scanning

Verkkoskannaus

Quiet printing mode

Hiljainen tulostustila

Professional Scan quality

Ammattitason skannauslaatu

Scanning shortcut key

Skannauksen pikapainike

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Tilting control panel

Kääntyvä ohjauspaneeli

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Touch panel

Kosketuspaneeli

Haluatko tietää lisää?

Mobiiliratkaisut

Helppo tulostus mobiililaitteista

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan

Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Jotkin toiminnot ovat valinnaisia. Lisätietoja tuotteesta saat tuotteen teknisistä tiedoista tai Canonin myyntiedustajalta.