Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Energiatehokas mustavalkotekniikalla toimiva lasermonitoimilaite, jossa on verkkovalmius ja tuottavuutta tehostavia toimintoja. Voit käyttää laitetta jaetusti koko toimistossa ja hallita sitä helppokäyttöisellä, kallistuvalla näytöllä ja kosketusohjauksella.

Edut

  • Verkkoliitännällä varustettu tyylikäs, kompakti, mustavalkotekniikalla toimiva lasermonitoimilaite
  • Helppo tulostus iOS- ja Android-laitteista
  • Nopea tulostus ja kopiointi (23 sivua minuutissa) parantaa tuottavuutta
  • Helppokäyttöinen ja suuri kallistuva kosketusnäyttö
  • Nopea ensimmäisen sivun tulostus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS MF216n

Tuottavuutta parantava monitoimilaite pientoimistojen verkkoon


Pienikokoinen ja tyylikäs lasermonitoimilaite, jolla tulostat, kopioit, skannaat ja faksaat nopeasti. Ethernet- ja mobiililiitäntöjen, verkkojakamisen, ammattimaisen tulostuslaadun ja helppokäyttöisyyden ansiosta laite sopii täydellisesti pieniin toimistoihin.

Nopea tulostus ja kopiointi


Laite tulostaa ja kopioi 23 mustavalkosivua minuutissa A4-koossa. Lisäksi ensimmäinen sivu tulostuu nopeasti lepotilasta. Usean sivun skannaus ja kopiointi on helppoa 250 arkin paperikasetin ja integroidun 35 arkin automaattisen syöttölaitteen ansiosta.

Ammattimaista laatua


1 200 x 1 200 dpi:n tulostustarkkuudella ja Canonin EF-väriaineella saat ammattimaisia tulosteita ja kopioita, joiden teksti on terävää ja kuvat ovat laadukkaita. Parannettu väriskannaus tarkkuudella 9 600 x 9 600 dpi tuo esiin alkuperäisdokumentin pienimmätkin yksityiskohdat. Skannatut kuvat on helppo lähettää mihin tahansa tietokoneeseen verkkoskannauksen avulla.

Nopea ja helppo kosketusohjaus


Helppokäyttöisessä ja nopeatoimisessa i-SENSYS MF216n:ssä on monikäyttöinen, kallistuva näyttöpaneeli ja viiden tuuman LCD-näyttö, josta näet tarvittavat tiedot yhdellä silmäyksellä. Paneelin voi valinnan mukaan asettaa pystyasentoon tai kääntää osoittamaan ylöspäin. Skannaus- ja kopiointityönkulut voi määrittää helposti ja nopeasti pikapainikkeilla. Voit skannata tiedostoon tai säästää paperia kopioimalla useita kuvia yhdelle arkille.

Pieni energiankulutus


Canonin heti valmiin kiinnitystekniikan ansiosta laite palautuu nopeasti käyttötilaan, mikä säästää energiaa tuottavuudesta tinkimättä. Laitteella on luokkansa paras TEC-arvo. Lepotilassa kulutus on vain 1,6 wattia.

Hiljainen tila


Monitoimilaite on valmiustilassa äänetön. Lisäksi hiljaisissa ympäristöissä voi käyttää hiljaista tilaa, jolloin tulostus ei häiritse ympärillä työskenteleviä.

Canon-kasettiteknologia


Canon-kasettiteknologian ansiosta huoltoa tarvitaan vain vähän, ja saat aina laadukkaat tulosteet ja kopiot. Canonin laserkasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksiköt. Uuden kasetin vaihtaminen on helppoa ja vie vain muutaman sekunnin.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS MF216n ominaisuuksista ja toiminnoista.

Automatic Document Feeder

Asiakirjansyöttölaite

Copy

Kopiointi

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

Super G3 FAX

Super G3 -faksi

USB connection

USB-liitäntä

Network scanning

Verkkoskannaus

Quiet printing mode

Hiljainen tulostustila

Professional Scan quality

Ammattitason skannauslaatu

Scanning shortcut key

Skannauksen pikapainike

Tilting control panel

Kääntyvä ohjauspaneeli

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Touch panel

Kosketuspaneeli

Haluatko tietää lisää?

Mobiiliratkaisut

Helppo tulostus mobiililaitteista

Easy Service Plan -huoltopalvelu

Turvaamalla Canon-investointisi saat mielenrauhan.

Easy Service Plan

Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Jotkin toiminnot ovat valinnaisia. Lisätietoja tuotteesta saat tuotteen teknisistä tiedoista tai Canonin myyntiedustajalta.