Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Kestävä ja pienikokoinen Super G3 -laserfaksi sopii erinomaisesti päivittäiseen yrityskäyttöön suuren LCD-näytön, nopean suorituskyvyn ja kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaitteen ansiosta.

Edut

  • Kestävä, pienikokoinen Super G3 -faksi
  • Suuri 512 sivun* muisti
  • Nopea faksaus 39 pikavalinnalla ja 200 lyhytvalinnalla
  • Automaattinen kaksipuolinen tulostus, kopiointi ja faksaus
  • Nopea kopiointi ja lasertulostus: 25 sivua/min
  • Huipputason energiatehokkuus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS FAX-L410

Nopea faksaus


Tämä nopea ja kestävä laserkäyttöinen faksi, tulostin ja kopiokone sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön kiireisessä toimistossa. Tuottavuus paranee, koska asiakirjoja ei tarvitse odotella faksin luona. Laite vastaanottaa useita fakseja nopeasti linjan ruuhkautumatta, mikä säästää aikaa. Suuri siirtonopeus pienentää myös puhelukustannuksia merkittävästi.

Tuottavampaa ja vaivattomampaa faksausta


Voit olla huoletta, vaikka paperi tai muste loppuisi kesken, kun olet poissa toimistolta, sillä i-SENSYS FAX-L410 tallentaa faksit suureen 512 sivun* muistiin. Faksit voi myös skannata muistiin ja lähettää kätevästi myöhemmin. Kaksoistoiminnon ansiosta asiakirjoja voi skannata samalla, kun laite vastaanottaa saapuvia fakseja. Canonin ainutlaatuinen huippulaadukas 256 harmaasävyn kuvannustekniikka takaa tarkan jäljen myös silloin, kun faksi sisältää kaavioita tai kuvia.

Parempi tehokkuus


i-SENSYS FAX-L410n suuri ja intuitiivinen nestekidenäyttö helpottaa käyttöä. Faksien lähettäminen sujuu nopeasti 39 pikavalinnan ja 200 lyhytvalinnan avulla. Niiden avulla usein käytettyjä numeroja ei tarvitse valita joka kerta erikseen. 250 arkin paperikapasiteetti vähentää kasetin täyttämiseen kuluvaa aikaa. Puhelinkuulokkeen ansiosta äänipuheluja voi vastaanottaa samaan linjaan samalla, kun fakseja lähetetään manuaalisesti. Näin voit soittaa vastaanottavan faksilaitteen käyttäjälle etukäteen.

Vähennä paperinkulutusta ja säästä aikaa


Automaattinen kaksipuolinen tulostus vähentää paperinkulutusta ja säästää rahaa. Kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaite (DADF) helpottaa kaksipuolisten asiakirjojen kopiointia ja faksausta, koska ne voi skannata yhdellä kertaa.

Nopea lasertulostus


i-SENSYS FAX-L410 kopioi ja tulostaa lasertulosteita 25 sivua minuutissa, joten työryhmäsi voi käyttää sitä ylimääräisenä lasertulostimena. Tulosteita, kopioita tai saapuvia fakseja ei tarvitse odotella, sillä nopea ensimmäisen sivun tulostus lepotilasta käynnistyy ilman lämpenemisaikaa.

Huipputason energiatehokkuus


Laitteen ympäristöystävälliset ominaisuudet säästävät energiaa ja kustannuksia. Sillä on Energy Star® -hyväksyntä, ja se kuluttaa vain 1,4 wattia lepotilassa. Canonin kasettiteknologia vähentää huoltotarvetta ja parantaa luotettavuutta. Kasetit sisältävät väriaineen, rummun ja puhdistusyksikön, mikä minimoi tarvikkeiden kulutuksen ja helpottaa kierrätystä.
* Perustuu ITU-T:n testiarkkiin nro 1

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS FAX-L410 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Handset as standard

Puhelinkuuloke vakiona

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

Copy

Kopiointi

Duplex Automatic Document Feeder

Kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaite

Super G3 FAX

Super G3 -faksi

USB connection

USB-liitäntä

User friendly LCD display

Helppokäyttöinen nestekidenäyttö

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Aidot Canonin lasertulostimien värikasetit ovat oikea valinta

Lue lisää