TUOTTEET

Kiinteärunkoiset kamerat

Kiinteärunkoiset kameramme on suunniteltu käytettäviksi monenlaisissa turvallisuusratkaisuissa. Laajan katselukulman ansiosta ne soveltuvat käytettäviksi sekä sisä- että ulkotiloissa.

LUE LISÄÄ

Box camera

Älykkäät toiminnot

Kameroissa on optinen ja digitaalinen zoom, Full HD -enimmäistarkkuus, älykkäät toiminnot ja älykäs automaattinen varjonsäätötekniikka. Valikoimassa on myös ultrakompakti kamera tiloihin, joissa tarvitaan huomaamatonta valvontaa.

Laajat kuvakulmat

Jopa 112 asteen laajakulmanäkymän ansiosta laajojen alueiden valvontaan riittää yksi kamera. Näin valvontaverkkoihin tarvitaan entistä vähemmän kameroita, ja kustannukset pysyvät hallinnassa. Laajimmillakin kuvakulmilla kuvanlaatu säilyy hyvänä Canonin optisesti korjatun ja kalansilmävaikutelmaa vähentävän objektiivin ansiosta.

Helppo asennus ja käyttö

Kameroiden asennus käy helposti ja nopeasti, sillä esimääritystä ei tarvita. Ulkoasennusta varten on saatavana asennustarvikkeita, joilla kamera voidaan asentaa seinään, kattoon tai pylvääseen. Kiinteärunkoisten VB-H- ja VB-M-kameroiden elektroninen takatarkennusjärjestelmä säilyttää tarkennuksen zoomauksen aikana.

Internal view of shopping centre

Haluatko lisätietoja runkokameroista?

Ota yhteyttä valvontakameratiimiin

OTA YHTEYS CANONIIN

Tarvitsetko apua yrityksellesi sopivien tuotteiden valintaan?

OTA YHTEYS CANONIIN