PasiSalminen_tapaa-joonas

Tarvitsetko apua laitteiden kanssa vai haluaisitko testata uusia tuotteitamme?

Tarvitsetko apua laitteiden kanssa vai haluaisitko testata uusia tuotteitamme?

Tarvitsetko apua laitteiden kanssa vai haluaisitko testata uusia tuotteitamme? Voin suositella ratkaisuja myös liiketoimintasi edistämiseen.

Olen Canonin ammattikuvantamisen myyntipäällikkö Joonas Schwartzberg. Pidän käytännönläheisestä ongelmaratkaisusta. Kerro haasteesi ja autan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Uskon laajan kokemukseni kuvantamisen ratkaisuista tuovan projektiisi lisäarvoa.

Varaa tapaaminen, niin jutellaan lisää! ⧁

Tutustu LinkedIn-profiiliini ⧁

Elokuva- ja TV-tuotannot

Vuosi 2021 oli Canon Cinema EOS -järjestelmän vuosikymmen. Alusta alkaen olemme tehneet kovasti töitä ylläpitääksemme korkeat standardit, koska tiedämme, että elokuvakuvaajana, dokumentaristina tai videokuvauksen ammattilaisena etsit parhainta laitteistoa mistään tinkimättä. Haluat vertaansa vailla olevia luovia mahdollisuuksia ja teknistä osaamista. Minä autan mielelläni sinua valitsemaan oikeat laitteet projekteihisi, oli kyseessä sitten elokuva-, tv- tai muu videotuotanto.

Videoviestintä ja -sisällöntuotanto

Mikäli työhösi kuuluvat monimuotoiset tuotannot – ammattitason videoista tapahtumien taltiointiin, videokonferensseihin ja -striimaukseen – tarvitset mahdollisimman monikäyttöistä kuvauskalustoa. Helposti siirreltävien ja muunneltavien laitteiden ansiosta olet valmiina kaikkiin tilanteisiin. Minä voin auttaa valitsemaan sopivimmat työkalut, joilla selviydyt projektista kuin projektista.

Electronic newsgathering

Mikäli työskentelet median parissa tai vasta opiskelet journalismia, standardisi ovat korkeat ja teknologiavaatimuksesi samoin. Luotettavuus ja nopeus ovat tärkeimpiä tekijöitä etsiessäsi ammattiisi sopivia työvälineitä. Tunnen tarpeesi ja voin auttaa! Olen juuri oikea kaveri esittelemään Canonin laajan tuotevalikoiman parhaat ominaisuudet sinulle.

Varaa tapaaminen, niin jutellaan lisää!

Canon Professional Services

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS Priority Support -tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun Fast Track -korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – alennuksia, varalaitteita lainaan ja palautuksen huollosta maksutta. Lisäksi tarjolla on vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia.