RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

VIRTUAALITODELLISUUS

Uusi tapa nähdä. Tämä on Canonin EOS VR -järjestelmä

Katso miten voit luoda henkeäsalpaavaa kolmiulotteista sisältöä yhteensopivalla täyden kennokoon EOS-kameralla ja RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE -objektiivilla käyttämällä EOS VR -järjestelmän tehokasta ja helppoa työnkulkua.

Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

Voit pyytää Canonin tuoteasiantuntijaa ottamaan sinuun yhteyttä täyttämällä oheisen lomakkeen.

Kuvaa stereoskooppista 180 asteen VR-kuvaa EOS-kameralla

Canonin innovatiivinen ratkaisu 180 asteen VR-kuvaamiseen helpottaa koko prosessia. Siinä hyödynnetään RF-kiinnityksen tuomia etuja, joiden avulla on kehitetty pienikokoinen kahden kalansilmäobjektiivin malli, joka heijastaa stereoskooppiset vasemman- ja oikeanpuoleiset kuvat samalle täysikokoiselle kennolle. Innovatiivinen malli poistaa objektiivien kohdistuksen ja kuvien synkronoinnin ongelmat ja kuvaa kahta rinnakkaista kalansilmäkuvaa suoraan samaan tiedostoon. Tästä syystä muunto ja vienti lopulliseksi tasaväliseksi VR-kuvaksi on entistä helpompaa ja vakaampaa.
RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

Kuvaa

Kun käytössä yhteensopiva täyden kennokoon RF-kiinnityksellä varustettu kamera, kuten EOS R5 tai R5 C ja sen upean tarkka kenno, stereoskooppisen 180 asteen VR-materiaalin määritys ja kuvaaminen on helppoa. Kiinnitä RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE -objektiivi tuettuun kameraan, jossa on asianmukainen laiteohjelmisto, valitse haluamasi kameran asetukset ja uppoudu virtuaalisisältöjen tuotannon uuteen maailmaan.

Etäkuvaus

Käytä Canonin EOS Utility -ohjelmiston (kaapeliyhteys) tai Camera Connect -sovelluksen (mobiililaitteen langaton yhteys) uusimpia versioita, jotta voit määrittää kameran ja hallita sitä etätoiminnolla, ja nähdä samalla kahden rinnakkaisen kalansilmäkuvan tai tasavälisen kuvan reaaliaikaisen esikatselun.

Camera Connect
EOS VR Utility

Muuntaminen

Kun aiemmin vaadittiin monimutkaisia kohdistus-, synkronointi- ja liittämistoimia useilla kamera- ja tiedostojärjestelmillä, työ on nyt huomattavasti helpompaa Canonin EOS VR Utility -ohjelmistolla1, (Canon RAW -tuki tuetuilla kameroilla, esimerkiksi 8K RAW LT/60P -tuki EOS R5 C -kameralla), jonka ansiosta stereoskooppisen materiaalin ja stillkuvien muuntaminen editointia ja toistoa varten onnistuu entistä tehokkaammin. Voit myös tuoda ja muuntaa automaattisesti Canonin VR-materiaalia (MP4) suoraan Adobe Premiere Pro -ohjelmistoon1 käyttämällä Canonin EOS VR -laajennusta.

Muokkaa

Canonin EOS VR Utility -ohjelmistolla voi tehdä perustason rajauksia Canonin VR-videotiedostoihin ennen muuntoa. Jos tarvitset värinkorjauksen ja editoinnin parempaa hallintaa ammattilaistason tuotantoa varten, valitse Adobe Premiere Pro ja tuo muunnetut tiedostot EOS VR Utility -ohjelmistosta, tai käytä Adobe Premiere Pro -editorin EOS VR -laajennusta EOS VR -tiedostojen tuontiin ja muuntamiseen yhdellä kertaa.

Adobe Premiere Pro VR -laajennus

Canon EOS VR -järjestelmän tarjoamat edut

Canonin EOS VR -järjestelmä tarjoaa nopean ja tehokkaan keinon koko prosessiin, jotta voit luoda upeaa ammattilaistasoista stereoskooppista 180 asteen VR-sisältöä.

 • TEKNOLOGIA

  Kaksi objektiivia, yksi kenno

  Yhteensopivat, tarkat ja RF-kiinnityksellä varustetut kamerat, kuten EOS R5/R5 C2, voivat tallentaa kahta kuvaa samalle täysikokoiselle kennolle, jotta kameran määritys on nopea ja kätevä eikä vaadi kameran tai objektiivin kohdistamista ja synkronointia. Koska käytössä on yhden kennon järjestelmä yhdessä kamerassa, kummassakin kuvassa on samat väri- ja valotusominaisuudet, ja oletusarvoisesti kaikki kameran asetukset ovat samat, joten vasemman- ja oikeanpuoleisen kuvan korjaamiseen jälkikäsittelyssä kuluu vähemmän aikaa.

 • TEKNOLOGIA

  Tehokas yksittäisen tiedoston hallinta ja muunto

  Koska vasemman- ja oikeanpuoleiset kuvat kuvataan samalle kennolle, valmiiksi kohdistetut ja synkronoidut kuvat voidaan tallentaa samaan tiedostoon. Tämä helpottaa tiedostonhallintaa tasavälistä muuntoa varten (ei lisäprosesseja useiden kuvien/tiedostojen liittämiseksi) ja vientiä erilaisiin ammattilaistason koodekkeihin, jotta tiedostoja voi toistaa heti tai editoida NLE-järjestelmän aikajanalla.

 • TEKNOLOGIA

  EOS-kamerajärjestelmä

  Käyttämällä EOS R5/R5 C -kameraa, kuten 8K-kennolla varustettua EOS R5 -mallia, käyttäjät voivat kuvata tutulla ja joustavalla kamerajärjestelmällä ja Canon Log/Log3-muodossa. Kuvamateriaali on huipputarkkaa ja siinä on laaja dynaaminen alue, jotta saadaan henkeäsalpaavan realistinen lopputulos.

Muut ohjelmistot

Vastaavia tuotteita

TARVITSETKO APUA?

Haluatko lisätietoja Canonin EOS VR -järjestelmästä?

 1. EOS VR Utility ja EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro vaaditaan yhteensopivalla Canon-kameralla kuvattujen 180 asteen VR-kuvien tasavälisen muunnon suorittamiseen. EOS VR Utilityn versiolla 1.2 ja uudemmilla voi muuntaa tuettuja Canon RAW -tiedostoja, kuten EOS R5 C -kameran 8K RAW LT/60P -tiedostoja (yhteensopivat RAW-muodot voivat vaihdella kameran mukaan), ja lisäksi se tukee Apple Siliconia ja grafiikkasuorittimen kiihdytystä. Yli 2 minuutin pituisten videoiden muuntamiseen tarvitaan ehkä maksullinen tilauspalvelu, joka edellyttää Canon ID -tunnusta. Lisäksi on asennettava erityinen kamerakohtainen HEVC Activator -sovellus.
 2. VR-yhteensopivuus saattaa edellyttää uusinta laiteohjelmistopäivitystä.

  HUOMAUTUS: TÄMÄ VR-JÄRJESTELMÄN OHJELMISTO SAATTAA POIKETA KAUPALLISESTA TUOTTEESTA.