Canon imageFORMULA P-208

imageFORMULA P-208

Pienikokoinen ja tyylikäs P-208-mobiiliskanneri on täydellinen valinta liikkuvaan työntekoon ja kotikäyttäjille. 10 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite ja nopea kaksipuolinen skannaus takaavat tuottavan työskentelyn.

Edut

  • Erittäin pienikokoinen, kevyt ja monipuolinen
  • Tehokas kaksipuolinen skannaus jopa 16 kuvaa sekunnissa ja 10 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite
  • Tukee kohokuvioitujen korttien ja valokuvien skannausta
  • Kätevä ja helppokäyttöinen skannaustoiminto
  • Mac- ja Windows-yhteensopiva
  • WU10-Wi-Fi-yksikkö saatavana lisävarusteena

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA P-208

Erittäin tehokas mobiiliskannaus


Pieni ja tehokas P-208 skannaa kaksipuolisesti jopa 16 mustavalkokuvaa minuutissa. Integroitu 10 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite mahdollistaa tehokkaan eräskannauksen ja sopii täydellisesti sopimusten ja niihin liittyvien asiakirjojen skannaamiseen. P-208 on vain hiukan tavallista viivainta suurempi ja painaa vain 600 g, joten se kulkee kätevästi mukana myös matkalla. USB-virransyötön ansiosta voit työskennellä tehokkaasti niin kotona kuin tien päällä.

Skannaa helposti ja kätevästi tien päällä


Tyylikäs, kompakti ja erittäin kevyt P-208 on helppokäyttöinen ja tehokas. Automaattikäynnistystilassa skanneri kytketään USB:n kautta Windows- tai Mac-tietokoneeseen, jolloin Canonin sisäisen CaptureOnTouch Lite -skannausohjelmisto käynnistyy välittömästi. Skannaus onnistuu saman tien ilman ylimääräisiä ohjelmistoja tai ajureita.

Erilaisten asiakirjojen skannaukseen


P-208-skannerilla voi skannata niin tavallisia A4-asiakirjoja kuin epäsäännöllisen muotoisia materiaaleja, kuten kohokuvioituja kortteja. P-208 on täydellinen lisävaruste liikkuvaan käyttöön. Skannaa laskut ja dokumentit kotona tai säilytä muistot digitaalisesti skannaamalla vanhat valokuvat laadukkaiksi digikuviksi erikoistoiminnon avulla, joka tallentaa kuvat mahdollisimman alkuperäisen kaltaisina.

Helppo kuvankäsittely


Automaattisen värintunnistuksen, tekstin suunnan tunnistuksen, tekstinparannuksen ja muiden P-208-skannerin kuvankäsittelytoimintojen avulla saat laadukkaita kuvia ja säästät arvokasta aikaa. Skannaus onnistuu kätevästi ja vaivattomasti täysin automaattisen tilan avulla, joka lataa ja asentaa automaattisesti tilanteeseen parhaiten sopivat asetukset. Aseta vain asiakirjat ja skannaa!

Monipuolinen langaton skannaus


P-208-skannerin ja Wi-Fi- ja virtalähdelisävaruste WU10:n avulla voit skannata missä vain. Lisävarusteen avulla voit skannata asiakirjoja langattomasti suoraan puhelimeen, tablet-laitteeseen tai pöytäkoneeseen tai jakaa skannerin käyttäjäjoukolle tai laiteryhmälle verkkopalvelimen tai reitittimen kautta.

CaptureOnTouch Mobile -sovellus


Liitä P-208 lisävarusteena saatavaan WU10-yksikköön ja skannaa suoraan iPhone®-, iPad®- tai Android-laitteisiin Canonin CaptureOnTouch Mobile -sovelluksella. Säästä aikaa yhden pyyhkäisyn kaksipuolisella asiakirjaskannauksella ja muilla monipuolisilla toiminnoilla. Edistyneet kuvankäsittelytyökalut, kuten automaattinen asiakirjan koon tunnistus, automaattinen vinouden korjaus ja tyhjän sivun poisto, takaavat laadukkaat tulokset joka kerta. Ilmainen sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA P-208 ominaisuuksista ja toiminnoista.

ADF

Asiakirjansyöttölaite

USB connection

USB-liitäntä