Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

DR-C225W-skannerin Wi-Fi-yhteydellä voi skannata langattomasti matkapuhelimesta, tablet-laitteesta ja tietokoneesta. Laite sopii erinomaisesti niin toimistokäyttöön kuin skannaamiseen asiakaspalvelupisteissä ja kotona.

DR-C225W

Edut

 • Ainutlaatuinen, tilaa säästävä J-syöttö
 • Nopea skannaus Wi-Fi-yhteydellä jopa 50 mallisivua minuutissa
 • Täydellinen ohjelmistopaketti kaikkiin skannaustarpeisiin
 • Edistykselliset kuvankäsittelytoiminnot
 • Nopea ja helppo skannaus

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA DR-C225W

Joustava tallennus ja jakaminen


Wi-Fi-yhteydellä varustettu DR-C225W parantaa asiakaskokemusta ja nopeuttaa päätöksentekoa. Sen avulla dokumentteja voi skannata erissä iPad®-, iPhone®- ja Android-laitteisiin myyntipisteissä. Tärkeät asiakastiedot voidaan vahvistaa nopeasti ja lähettää saman tien yritysten pilvipalveluihin ja tiedonhallintajärjestelmiin, jolloin ne voidaan käsitellä tehokkaammin. Yrityksissä DR-C225W voidaan jakaa langattomasti eri osastojen kesken tai pienissä toimistoissa työntekijöiden kesken. Helppokäyttöinen langattoman yhteyden muodostustyökalu mahdollistaa saumattoman siirtymisen yhteyspistetilasta asiakastilaan (infrastruktuuritila). DR-C225W toimii myös USB-yhteydellä.

Kompakti muotoilu


DR-C225W-skannerin ainutlaatuisen pystysuuntaisen J-syötön ansiosta asiakirjojen skannaamiseen tarvitaan aiempaa vähemmän pöytätilaa. Skannerin voi sijoittaa kätevästi kapeallekin pöydälle, ikkunalaudalle tai asiakaspalvelupisteisiin, joissa ei ole paljon tilaa.

Nopeat ja monipuoliset skannaustoiminnot


DR-C225W:n nopea kaksipuolinen skannaus (jopa 50 mallisivua minuutissa Wi-Fi-tilassa*) nopeuttaa ja tehostaa tiimien työskentelyä.¹ Skannerissa on 30 arkin automaattinen asiakirjojen syöttölaite ja päällekkäissyötön ultraäänitunnistin, joka käsittelee erilaiset asiakirjat luotettavasti. Suoran paperiradan kautta voidaan tarvittaessa skannata paksuja kortteja, valokuvia ja jopa kolme metriä pitkiä asiakirjoja.

Edistyksellinen kuvankäsittely


DR-C225W-skannerissa on useita edistyneitä kuvankäsittelytoimintoja, kuten automaattinen värintunnistus, tekstin parannus ja vinouden korjaus. MultiStream™-tekniikan ansiosta laitteella voi käyttää samanaikaisesti eri skannaustiloja.

CaptureOnTouch


CaptureOnTouch-ohjelmiston vaiheittainen kuvakepohjainen käyttöliittymä tekee skannauksesta helpompaa kuin koskaan. Parannetut asiakirjojen skannaus- ja muokkaustoiminnot ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Täysin automaattisessa tilassa CaptureOnTouch valitsee automaattisesti asiakirjan sisältöön parhaiten sopivat skannausasetukset.

CaptureOnTouch Mobile -sovellus


Tämän maksuttoman, ladattavan mobiilisovelluksen avulla voidaan skannata asiakirjoja erissä suoraan matkapuhelimeen tai tablet-laitteeseen. Sovelluksessa on edistyneet kuvankäsittelytoiminnot, kuten automaattinen koon tunnistus, vinouden korjaus ja tyhjien sivujen poisto.

¹ Skannausnopeus voi vaihdella Wi-Fi-verkon mukaan.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA DR-C225W ominaisuuksista ja toiminnoista.

icon

Yksipuolisten A4-arkkien skannausnopeus

Automatic document feeder

Asiakirjansyöttölaite

Scanning speed A4 (single sided)

Päivittäinen skannauskapasiteetti

Double-sided scanning

Kaksipuolinen skannaus

USB connection

USB-liitäntä

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

Tilting control panel

Helppokäyttöinen skannaus

eCOPY

PDF-tiedostojen luominen ja muokkaaminen

icon

Asiakirjansyöttölaite

 • Skanneri

 • Oppaat

 • Asennuslevy

 • eCopy PDF Pro -levy

 • USB-kaapeli

 • Verkkolaite

 • Virtajohto

Mukana toimitettu ohjelmisto

Lue lisää skannerin mukana toimitetusta ohjelmistosta.

Canon-sovellukset

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Helppokäyttöisellä CaptureOnTouch-ohjelmistolla skannatuista paperiasiakirjoista voi luoda helposti digitaalisia arkistoja. Asiakirjat voi tallentaa ja lähettää useisiin eri kohteisiin, kuten pilvipalveluihin. Käyttöliittymään sisäänrakennetun OCR-tekstintunnistustekniikan avulla voi luoda hakukelpoisia PDF-tiedostoja.

Yhteensopivuus: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Skanneri on varustettu Canonin ammattitasoisella ja helppokäyttöisellä CaptureOnTouch Pro -skannausohjelmistolla, jolla skannaat ja lajittelet suurempiakin eriä helposti. Ohjelmiston avulla integroit Canonin skannerin vaivatta osaksi yrityksesi asiakirjatyönkulkuja ja tehostat tuottavuutta.

Yhteensopivuus: Windows

Lue lisää >

CaptureOnTouch Pro

Mobiiliskannaussovellus

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile -sovellus

CaptureOnTouch Mobile on ilmainen ja helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla voit skannata tietyistä Canon imageFORMULA -skannereista suoraan mobiililaitteisiin Wi-Fi-yhteydellä.

 • Säästät aikaa, sillä voit skannata kaksipuolisia asiakirjoja yhdellä pyyhkäisyllä
 • Automaattinen koon tunnistus, vinouden korjaus ja tyhjien sivujen poisto takaavat ammattimaiset asiakirjat
 • Saatavilla Android-laitteisiin sekä iPhoneen ja iPadiin
Lataa App Storesta
Lataa Google Playstä

Muiden ohjelmistovalmistajien sovellukset

eCOPY

Tehokas ja helppokäyttöinen sovellus PDF-asiakirjojen katseluun, luomiseen, muokkaamiseen ja muuntamiseen. eCopy-ohjelmistossa on kattavat merkintä-, kommentointi- ja muokkausominaisuudet. Voit myös luoda lomakkeita automaattisella täytöllä. Lisäksi paketti sisältää kaiken tarvittavan asiakirjojen suojaamiseen ja allekirjoittamiseen.
Yhteensopivuus: Windows

Paperport

Vie asiakirjojen hallinta uudelle tasolle ja hyödynnä Canon-skanneriasi parhaalla mahdollisella tavalla tehokkaalla ja helppokäyttöisellä ohjelmistolla. Skannaa, järjestä, hae ja jaa asiakirjat nopeasti ja tehokkaasti kotitoimistostasi ilman paperisotkuja.
Yhteensopivuus: Windows

OmniPage

OmniPage muuttaa Canon-skannerilla skannatut asiakirjat helposti muokattavaan muotoon OCR-tekstintunnistustekniikan avulla. Voit muuntaa paperiasiakirjat muokattaviksi digitaalisiksi tiedostoiksi muuttamatta alkuperäisen tiedoston asettelua. Voit myös lisätä tiedostoihin sarakkeita, värejä, kuvia ja grafiikoita.
Yhteensopivuus: Windows

Presto BizCard

Presto pitää tärkeät yhteystiedot järjestyksessä BizCard-ohjelmisto skannerille. Voit muuntaa käyntikorttien tärkeät yhteystiedot helposti hallittavaksi ja synkronoitavaksi digitaaliseksi tietokannaksi, jota voi muokata ja josta yhteystietoja voi hakea hakusanoilla.
Yhteensopivuus: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager on tehokas asiakirjojen hallintatyökalu Mac-käyttäjille. Helppokäyttöisen tekstintunnistustekniikan (OCR) avulla voit tallentaa, muokata, järjestää ja jakaa skannattuja digitaalisia asiakirjoja. Ammattitasoista asiakirjan käsittelyä helppokäyttöisellä käyttöliittymällä.
Yhteensopivuus: Mac

Software Developer Kit -työkalupaketti

BSDP

Canonin Business Solutions Developer Programme (BSDP) -ohjelman avulla saat käyttöösi paljon teknistä tietoa, jota voit hyödyntää yritystuotevalikoimallemme suunnattujen sovellusten käytössä. Lisätietoja SDK-paketeista saat Canon Developer Programme -sivuilta.