Canon imageFORMULA DR-C130

imageFORMULA DR-C130

Nopea ja helppokäyttöinen DR-C130 tekee tietojen tallentamisesta ja jakamisesta helppoa. Ammattimainen ohjelmistopaketti ja saumaton pilvi-integrointi tuovat lisäarvoa toimistoihin ja työryhmiin.

DR-C130

Edut

 • Nopea kaksipuolinen skannaus jopa 60 värikuvaa minuutissa
 • Luotettava paperinkäsittely kaksoissyötön vapautuksella
 • Erittäin pienikokoinen ja monipuolinen skanneri
 • Mukana monipuoliset ohjelmistot
 • Pilvipalveluliitännät Google Docsiin, Evernoteen ja SharePointiin

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon imageFORMULA DR-C130

Nopea ja tehokas skannaus


Canonin innovatiivinen CMOS-kontaktikuva-anturi ja erittäin kirkas LED-teknologia mahdollistavat nopean väri- ja mustavalkoskannauksen jopa 30 sivua ja 60 kuvaa minuutissa. Kaksipuolisten asiakirjojen skannaus yhdellä pyyhkäisyllä nopeuttaa asiakirjatyönkulkuja, ja 50 arkin syöttölaite takaa korkean tuottavuuden. DR-C130 on kilpailijoitaan 50 % energiatehokkaampi.

Helppokäyttöinen


Etupaneelin toiminnoilla on helppo keskeyttää, aloittaa ja jatkaa skannausta yhdellä painalluksella. Voit myös rekisteröidä skannaustöitä CaptureOnTouch-ohjelmiston avulla ja määrittää käynnistyspainikkeelle pikavalinnan, jolloin toistuvasti tehtävät skannaustyöt voidaan suorittaa nopeasti. CaptureOnTouch sisältää myös Full-Auto Mode -toiminnon, joka säästää aikaa säätämällä skannaustyön asetukset automaattisesti kohdalleen.

Poikkeuksellista tehokkuutta


DR-C130 suoriutuu helposti erilaisista materiaaleista aina kohokuvioiduista korteista jopa kolme metriä pitkiin arkkeihin. Skannerin kolmitasolajittelijan ansiosta voit skannata joustavasti poistotaso suljettuna, avattuna tai puoliksi avattuna, kun pöytätilaa on rajoitetusti. Kätevä päällekkäissyötön vapautusjärjestelmä varmistaa luotettavan skannaustuloksen. Järjestelmän ansiosta skannausta voi jatkaa, jos kyseessä on esimerkiksi kirjekuori tai asiakirja, johon on kiinnitetty muistilappu.

Kehittynyt kuvan laatu


DR-C130-skannerin ensiluokkaisten kuvankäsittelytoimintojen avulla saat laadukkaita tuloksia joka kerta. Skannerin ominaisuudet, kuten vinouden korjaus, tyhjän sivun ohitus ja tekstin suunnan tunnistus, mahdollistavat erittäin tarkan kuvantoiston.

Saumaton liitettävyys pilveen


Voit skannata ja tallentaa asiakirjoja suoraan pilvisovelluksiin, kuten SharePointiin, Evernoteen ja Google Docsiin. Voit noutaa tiedot myöhemmin älypuhelimella tai tietokoneella. DR-C130-skanneriin on saatavana myös EMC Captiva Cloud Capture Run Time -moduuli, jonka avulla kehittäjät voivat vaivatta luoda verkkopohjaisia skannaussovelluksia.

Kätevä ohjelmistovalikoima


DR-C130:n mukana toimitettavien korkealuokkaisten ohjelmistojen avulla saat ammattitasoisia skannaustuloksia ja voit luoda, muokata ja hallita asiakirjatyönkulkuja. Skannerin mukana toimitetaan CaptureOnTouch-, CapturePerfect-, BizCard-, OmniPage-, PaperPort-, eCopy PDF Pro Office- ja Kofax VRS -ohjelmistot.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon imageFORMULA DR-C130 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Scanning speed A4 (single sided)

Yksipuolisten A4-arkkien skannausnopeus

Automatic document feeder

Asiakirjansyöttölaite

Scanning speed A4 (single sided)

Päivittäinen skannauskapasiteetti

Double-sided scanning

Kaksipuolinen skannaus

icon

Tehokas eräskannaus

eCOPY

PDF-tiedostojen luominen ja muokkaaminen

 • Skanneri

 • Oppaat

 • Asennuslevy

 • Kofax VRS -levy

 • Verkkolaite

 • Virtajohto

 • USB-kaapeli

 • Syöttörulla

Mukana toimitettu ohjelmisto

Lue lisää skannerin mukana toimitetusta ohjelmistosta.

Canon-sovellukset

CaptureOnTouch 2

Helppokäyttöisellä CaptureOnTouch-ohjelmistolla skannatuista paperiasiakirjoista voi luoda helposti digitaalisia arkistoja. Asiakirjat voi tallentaa ja lähettää useisiin eri kohteisiin, kuten pilvipalveluihin. Käyttöliittymään sisäänrakennetun OCR-tekstintunnistustekniikan avulla voi luoda hakukelpoisia PDF-tiedostoja.

Yhteensopivuus: Windows

COT_v2-Scan-C130.jpg
capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Tehokkaalla sovelluksella voi skannata kerralla helposti ja nopeasti useita asiakirjoja. Ohjelmistossa on edistyneiden tulostusvaihtoehtojen lisäksi usean ikkunan näkymä ja pikkukuvanäkymä.

 • Sovelluksen edistyneet toiminnot parantavat terävyyttä ja luettavuutta ja poistavat vinouden. Näin digitaalisista asiakirjoista tulee tarkkoja jokaisella skannauskerralla.
 • Skannaa suoraan sähköpostiin, PDF-tiedostoon, tiedostoon tai esitykseen yhdellä kosketuksella.
 • Rekisteröi rutiinityöt ja muokkaa, järjestä uudelleen sekä hallitse tiedostoja vaivattomasti.
 • Kofax VRS -tuki

Yhteensopivuus: Windows

Lue lisää >

Muiden ohjelmistovalmistajien sovellukset

eCOPY

Tehokas ja helppokäyttöinen sovellus PDF-asiakirjojen katseluun, luomiseen, muokkaamiseen ja muuntamiseen. eCopy-ohjelmistossa on kattavat merkintä-, kommentointi- ja muokkausominaisuudet. Voit myös luoda lomakkeita automaattisella täytöllä. Lisäksi paketti sisältää kaiken tarvittavan asiakirjojen suojaamiseen ja allekirjoittamiseen.
Yhteensopivuus: Windows

Paperport

Vie asiakirjojen hallinta uudelle tasolle ja hyödynnä Canon-skanneriasi parhaalla mahdollisella tavalla tehokkaalla ja helppokäyttöisellä ohjelmistolla. Skannaa, järjestä, hae ja jaa asiakirjat nopeasti ja tehokkaasti kotitoimistostasi ilman paperisotkuja.
Yhteensopivuus: Windows

OmniPage

OmniPage muuttaa Canon-skannerilla skannatut asiakirjat helposti muokattavaan muotoon OCR-tekstintunnistustekniikan avulla. Voit muuntaa paperiasiakirjat muokattaviksi digitaalisiksi tiedostoiksi muuttamatta alkuperäisen tiedoston asettelua. Voit myös lisätä tiedostoihin sarakkeita, värejä, kuvia ja grafiikoita.
Yhteensopivuus: Windows

Presto BizCard

Presto pitää tärkeät yhteystiedot järjestyksessä BizCard-ohjelmisto skannerille. Voit muuntaa käyntikorttien tärkeät yhteystiedot helposti hallittavaksi ja synkronoitavaksi digitaaliseksi tietokannaksi, jota voi muokata ja josta yhteystietoja voi hakea hakusanoilla.
Yhteensopivuus: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager on tehokas asiakirjojen hallintatyökalu Mac-käyttäjille. Helppokäyttöisen tekstintunnistustekniikan (OCR) avulla voit tallentaa, muokata, järjestää ja jakaa skannattuja digitaalisia asiakirjoja. Ammattitasoista asiakirjan käsittelyä helppokäyttöisellä käyttöliittymällä.
Yhteensopivuus: Mac

Software Developer Kit -työkalupaketti

BSDP

Canonin Business Solutions Developer Programme (BSDP) -ohjelman avulla saat käyttöösi paljon teknistä tietoa, jota voit hyödyntää yritystuotevalikoimallemme suunnattujen sovellusten käytössä. Lisätietoja SDK-paketeista saat Canon Developer Programme -sivuilta.